Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
24.10.06 13:21

Zuzu - a nechtěla bys ten kočárek pro dvojčátka vedle sebe :wink: jsem se dívala není ani tolik drahý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:24

holky, ja ted shanim naky plavky … a nevim, jestli si mam koupit normal dvojdilny nebo tehu jednodilny :( … preci jenom plavat chodime minimalne jednou tydne … a prej ty soucasny … uz jsou hodne ze zadny pruhledny :( … ach jo … to je dilema :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 13:25

saal
no já vlastně nevím, jestli vůbec budu potřebovat kočárek pro dvojčátka
to teprve uvidíme
jde mi hlavně o ty autosedačky
to pro dvojčata dělá (alespoň co jsem našla) jen Jané a Inglesina, oboje za sebou, což se mi taky celkem líbí
Inglesina se mi líbí víc, takže to vidím buď magnum nebo domino

jel
mohli by to mít i v brně, je to přímo výrobek CaA, alespoň má jejich cedulku
k čemu to je? Je to jen doplněk oblečení, ale velice praktický
můžeš nosit svoje normální trička a ten pás přetáhneš přes něj, takže ti nekouká bříško ani záda
zatím to nosím pod černý svetřík a je to docela nenápadné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 13:30

klarisa
tak to netuším
já plavat nechodím, v kralupech je mi pořád zima, takže jsem to musela kombinovat se saunou, jinak by mě do bazénu nikdo nedostal
saunovat se teď ale nemůžu, takže nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:33

Zuzi, ja taky v Kralupech do bazenu moc nechodim … jezdime s Niki plavat do jednoho baby clubu v Praze a pak nas manzel jeste jednou tydne vytahne bud do Kladna nebo do Slanyho … my jsme trochu takovy vodni zivly :wink: … se divam na net … a ty tehu plavky jsou docela drahy :( … asi si koupim normal dvojdilny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Zuzu - vím, já jsem jenom přemýšlela proč jsi chtěla furt ten za sebou :wink:

Klarisa - když jsem byla těhotná s Nikou půjčila jsem si jednodílné od mamky a nové jsem si koupila až jsem byla zase hubenější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807

zuzu, taky se ráda saunuješ? já to miluju, teď v zimě to akorát padá.. no jo..ale to se dá vydržet..
před třemi týdny jsme byli v jednom úžasném aquaparku, jenže jsem tam mohla tak akorát do bazénu.. takže sauna nic, vířivky s horkou vodou nic, tobogány taky ne, ani ty mořské vlny, no byla jsem z toho hin..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.06 13:35

ZUZAJDA - proc si myslis, ze nebudes potrebovat kocarek pro dvojcata???? :-OOO

jelena

• Citovat
  • Upravit
347
24.10.06 13:36

saal: to vubec neni spatny napad :idea: :wink: … bych si mohla pujcit naky maminy z jejiho tlustyho obdobi … uz mam u ni rezervovanou bundu :wink: na zimu … kdyz mama mela pred rokem o 25 kilo navrch :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 13:36

zabzu
já saunu zbožňuju, jsem zimomřivá a tam mám teprve pocit, že je mi konečně pořádné teplo :) škoda že manžel do sauny nesmí (má něco s ledvinama), jinak už jí máme doma ve sklepě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.10.06 13:37

nevím jak vy, ale já se koupu nahá :D :D

a jestli si koupím ted náký plafky, tak jedině trojdílný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.10.06 13:37

ZUZ - žádný sauny ted, jinak mimisovi bude moc bušit srdíčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.06 13:38

zabzu: a uz jsi zacala nak cvicit? Ja uz jezdim jednou tydne u nasich na rotopedu a snazim se cvicit podle Lucky Vyborny … ale stale jsem se nedonutila jit do posilky :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.06 13:39

jel
pořád to ještě nevzdávám, ale ten screening vyšel tak moc špatně a doktoři se tvářili, že je to opravdu moc vážný
takže v duchu se připravuju na obě varianty, tu třetí pudím z hlavy tak daleko, jak to jen jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.10.06 13:40

KLARISA - tak ty v těhu teď plánuješ 25kg navíc jako mamka? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie