Poradna duly
Jana Čurdová
JEL, to víš, že ho neošidím ![]()
Nemůžem proto, že 1. jsem po IVF, 2. špinila jsem, 3. dvojčata
Naštěstí má teď manža i jiný starosti, dělá dálkově vejšku a zítra má celkem těžkou zkoušku, takže o zábavu má postaráno ![]()
ZABZU - na intim mýdlo se ted vykasli!! Umývej si pipinu jen čistou vodou!!!!! To je nejlepší. Ted i ty zupr intim mýdla sou naprt.
šéf se zavrel v kanclu. Telefonuje. Bud se sílene smeje az se zajíká bo brečí. Tak nevím. Spíš se smeje. Asi mylenka
![]()
Ahoj holky, už je tu zase hlavní téma sex, jste děsný
My raději také provozujeme „náhradní“ metody, sice jsem špinila už dávno, ale oba nechcem nic riskovat, manžel snad ještě víc než já.
Dneska ráno mě prcek už opravdu pěkně kopnul, žádný lechtání jak doposud
. Člověk si vždycky oddychne, je živej, snad zdravej, hned je ráno hezčí ![]()
ZABZU - do kdy chces chodit do práce????? A co tam ted vlastne delás?? I ted zrovna dýdžejuješ?? ![]()
Jelčo, jak ti sedí ty těhu punčocháče, jsou pohodlný? Taky o nich uvažuju. A měly i prodloužený délky? Mám 178cm. Myslím, že jsi psala v Josefínce, půjdu se tam příští týden mrknout.
JANA - punchochy zupr, mám velikost tech puncoch 170-132.
Jeste si tam asi dvoje koupím. Urcite mají i vetsi velikosti.
Jelčo, díky za info, určitě se tam vypravím. Zatím nosím normální punčocháče, dávám si je pod pupek, ale není to moc pohodlný.
mi doufam zacl v praci veget, jak prisel kolega.
Tak nevim, jestli mam neska dat kuřecí stehno s kašó nebo tu čočku nebo veprové medailonky či šnicla… hmmm
jelčo, tak jo, jenom čistou vodu:))
hele, já dýdžejuju jen na vedlejšák, to je má druhá práce. teď sedím ve svém regulerním zaměstnání:)) zrovna vytvářím přehled připojených klientů za určité měsíce..to mě baví
![]()
ty těhu punčochy jsou fajn..akorát na ně nejsem moc zvyklá, dycky jsem nosila takové ty samodržící, tak je to teď pro mě divné..
byla jsem teď na obědě, ale nesedl mi..celý dnešní den je nic moc, mám zase náladu pod psa ![]()
ZABZU - těhu ti nesedí? Já nevím, me sedí perfektne. Ty vobyč se mi uz šíleně zarezavaly do bricha, dyz je dám níž, spadne mi rozkrok na kolena, he, tak sem sla do těhu. Mám je vytazený pres pupek hodne vysoko a je to zupr, nedaj se teda ale k tomu nosit bokovky
![]()
Holky koukám po kočárku a všechny jsou tak drahý
Chci jenom hluboký pro ten začátek a nechce se mi za to dávat moc peněz. Ten starý mě deptá já ho nechci
Kdyby tady byl aspoň nějaký bazar.
Jelčo - nevíš jestli je někde v Brně bazar kočárků a vlastně i Žabžo v Ostravě ![]()