Poradna duly
Jana Čurdová
ahoooj holky!! kde jste kdo? všechno OK?
ty brďo, dneska je zase den, jsem ospalá jak mimino, přitom jsem šla chrnět v 9,00 hodin, akorát vzbudit se a vyhrabat se z postele mě stojí čím dál tím víc sil..
dneska jsem měla sen, že mi na UTZ přišli na pohlaví prcka.. ve snu to byl chlapeček..už druhý sen o klukovi!!!! tak jsem strašně zvědavá, co teda budeme mít..včera jsem se byla ostříhat a holička mi opět zaprorokovala holku, protože jsem prý úplně jiná..asi nechtěla na plnou hubu říct, že pěkně hnusná ![]()
zabzu - závyst, já spím tak 6-7hodin v posl. době. Vcera vecer v 7 se můj chlap vrátil z práce a rozhodl ze budeme spárovat kachlicky, no hrůza, sme dve hodiny spárovali. Pak chtel jeste sex vo půl jedné v noci, no nezabily byste ho?
Neska sem vstavala v 6, dojel bagrista a vopravar do kuchyne, ale zatím nespim ![]()
Asi dám tomu mýmu neco precist vo těhu, at ví, ze počebuju furt jen vodpočívat.
At uz je leden a já su domaáááááá ![]()
ZABZU - a co bys ktěla ? kluka? bo holku rači?
jo, ale dobrá zpráva - kolega uz je zdravej po 14ti dnech a pěkně maká a já se tu flákám ![]()
Hned je mi líp, jak je min práce, fakt to sílene unavuje to pracovní vytízení.
NITA - kde lítáš, babko?
Po Brně, co? hehe
Uz pohyby?? Zupr co?? To kopání bylo strasne zvlástní, a hodne silný, az me to prekvapilo.
Já se asi toho UZ nedockám, to je prece sílený, cekat 7tejdnů na UZ…
Úterý
Moravská bramboračka
jelčo, je mi to celkem fuk, asi kvůli rodině kluka, ti by se zbláznili, hlavně dědečkové..:) ale je mi to opravdu jedno, hlavně zdravé mimi..
mňam, dala bych si čočku na husto..
hele, sex o půl jedné v noci? tak to bych asi bojkotovala..nejlepší je to po ránu místo budíku
![]()
Taky hlasuju pro čočku, dostala jsem na ni chuť
![]()
Holky a to si představte jak trpí ten můj, sex máme zakázanej
![]()
No snad se to příští týden na kontrole změní. Ale musím ho pochválit, drží se pěkně ![]()
Ahoj, tak já jsem šla včera spinkat až o půl jedenácté, vždycky koukám ještě na chirurgy moc dobrej seriál
a předtím jsem mému manžílkovi konečně splnila přání
tedy sex, ale stejně jsem z toho nic neměla nějak se neumím uvolnit, když tam mám to miminko ![]()
dani, to je blbý, ale prostě, když se nemůže, tak to radějc neriskovat..
jelčo, teď už dobrý, ťukám.. doufám, že už se mi to nevrátí, furt žeru jogurty, myju se intim mýdlem, prostě dodržuju ty pokyny, které jsi mi dala..:)
Téda, já jsem čekala Terez 29.4.2006 a pohyby jsem cítila až 2.12.2005. Závidím!!! Teď mě Terez taky kope, ale třeba do ohryzku na krku při přebalování …!
Bebet