Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzo - no včera mu to nějak nevyšlo, ale mě dostal jak kdysi zpíval písničku od Ronana Keatinga nebo jak se to píše
a mě se to moc líbilo, hlavně Roana můžu ![]()
tak holky ten pás je super, hned jsem ho dneska vytáhla a zas jsem si mohla vzít svůj oblíbený svetřík do pasu, pás jsem dala dospod, vůbec nevadilo, že dole „čouhá“, vypadalo to, že mám delší tričko, ale byla to černá na černé, takže ok
a co ten kojící polštář? nemáte někdo zkušenost? uvažujete o něm?
Zuzu - já jsem ho chtěla, ale nakonec jsem používala normálné polštář, ale jestli ho chceš šla bych do něj mě bylo líto tehdá za to dát ty peníze a teď vlastně taky
Možná přemluvím manžílka, ale poslední dobou moc utrácíme za Nikolčin pokoj a musíme šetřit na domeček ![]()
Zuzu - ale do toho pásu asi půjdu taky, ať mi netáhne na bříško ![]()
zuzi - mě taky stačil normální polštář. O tom těhotenským pásu jsem četla, že se moc nemá nosit, že pak nepracujou břišní svaly a jsou hodně povolený. Já je mám teda povolený i tak ![]()
Misu - ale zuza určitě myslela ten textilní co je jenom jako doplněk k oblečení ne ten podpůrný
ten myslím že je v pohodě ![]()
saal - aha, já myslela, že má ten podpůrný, už ani nevím, kde jsem to četla
jojo, myslím jen ten „dekorativní“ těhu pás
jak jsem psala včera, mají ho v CaA za 250Kč, v Letňanech měli černý a tmavě hnědý
s tím polštářem nevím, je tip od stejné maminky jako ten pás ![]()
ZUZAJDA - kojící polštář jsem měla, mám a opět budu používat. Byl k nezaplacení, Markétka na něm krásně ležela sama a já měla při kojení volné obě ruce.
Manžel mi ho přinesl už do porodnice a i díky němu jsme se krásně rozkojily. Z polštáře mi pořád klouzala, navíc jsem ten polštář musela držet a kojící se vzadu zapne, máš ho kolem pasu a o nic se nemusíš starat.
Teď mi volali z té firmy, že dneska mi konečně příjde ten kapsář
po 14 dnech hurá už se těším až bude mít Nika ten pokoj hotový, ikdyž tam nechce spát. Spí tam jenom po obědě v noci jenom vedle maminky nebo lépe spíš na mamince ![]()
mišu
jsou dva typy, molitanový a kuličkový, uvažovala jsem spíš o tom kuličkovém
můj favorit je tady:
http://www.dracek.cz/DetailPage.asp?…
MISU - to vypada na mykozu, eh, ale nepreju ti to.
Dík za to vysvetleni, ted uz je mi to jasný, he, tak placka pripláclá v děloze jo? A od toho vede pupeční snura, čoveče, to sem fakt nevedela
![]()
Zuzu - já jsem viděla jak známá ho obtočila kolem miminka a mohlo mimi spokojeně ležet aj na posteli a nemáš strach že se ti spadne když se překulí ![]()
kojící polstar, to uz tu nakousla ZUZ myslim, to sou vjeci, ajáj, co vsecko si clovek jeste musi poridit, eh ![]()