Poradna duly
Jana Čurdová
Jani - když má T rýmu,l tak první noc vždycky prokňourá, pak už je to dobrý, dávám jí sprej Olynth
Zuzi, příjemní a ohleduplní doktoři by měli být všude, taky znám pocity, kdy se člověk bojí na něco zeptat a pak se tím trápí a neví
. Ale zase jsou to odborníci, tak vám s jistotou řeknou, co se děje a jaké jsou možnosti
Mišu, já jsem dala Z Nasivin pro kojence, měla jsem ho koupený pro jistotu už před půl rokem. Sice už není kojenec, ale snad to zabere. Dnes ráno si ho stříkl i manžel ![]()
jani - já taky používám ten terezky a jsem spokojená, navíc je o 10 kč levnější než ten pro dospělý.
Mišu, jen doufám, že se z toho pak nevyklube i kašel, to je horší
. Ale úplně mě dostala při odsávání soplíků, ono se jí to líbilo
. Vysvětlila jsem jí, co se bude dít, že jeden cancour si strčím do pusy a druhej Z do nosánku a ona si ho tam dala dobrovolně a ještě se tomu při odsávání smála
. Máme fakt divný děti ![]()
tak holčiny, já jdu do sprchy, Terezka už je vyspršená, dneska zase bez záchvatu, opět šíleně spěchala na pohádku na Minimaxu, takže sousedi měli chvíli klid
Pa pa
jani - fakt? já musela T vždycky zalehnout a vyloženě se s ní porvat. Četla jsem tu diskuzi, že tuhle odsávačku normálně napojej na vysavač
a prej to jde dobře
To musej fakt tahat až z paty
Mišu, ahojky, tak já taky jdu, už tu není ani Zuzka ani Jasr. Tak pa
ježiš, jak vypadá ta odsávačka?
když byla brácha malej, tak jsme měli jednu, co vypadala jako malá pipetka a nakonci měla balónek ![]()
Mišu, vytahovat kvůli tomu vysavač by se mi fakt nechtělo
.
Zuzi, to není ona, je to taková malá nádobka ze které vedou dvě hadičky, jednu dáš mimískovi do nosu a druhou sobě do pusy a „nasáváš“. Děti to strašně milují ![]()
Zuzi, nechutný to je, ale člověk nic nenadělá. Když slyším jak se malá nemůže přes ty soplíky pořádně nadechnout …
Všichni nám zdrhly na večeři, na čempak jsi si pochutnala ty?
manžel je mimo, takže já měla ananas … to se zas ráno budu budit s kručením v břiše ![]()
a co ty?
To jsi toho prckům moc neposlala
. Ananas je pěkně čistící, budeš šlank ![]()
Já měla koláče, mňam. Jdu koukat na telku, objevím se později. Zatím čauky
možná ještě něco zdlábnu, ale já na něj měla hroznou chuť
a ještě teď mě brní pusa ![]()