Poradna duly
Jana Čurdová
Mišu, třeba tě chtěl Hopík jen nakopnout za to, že mu zprdáváš jeho tatínka ![]()
jani - kolem těch dvou až tří let jsou děti nejkrásnější, překrásně žvatlaj, prostě andílci, už se těším na malinký miminečko a pak na ty jeho pokroky. Ještě musím vydržet čtyři dny do kontroly, každý ráno hned po probuzení to hned přepočítávám.
Zabzu - jakej máš plán dneška?
jani - to je taky možný, že by se chlapi spolčili proti mě? ![]()
Žabža nám nějak odpadla ![]()
Mišu, třeba je to holčička
. Pak budete muset změnit pracovní název
Hopsalka? ![]()
jani - jsem napnutá jako kšandy, fakt nevím, budu šťastná tak i tak. Co u vás, co pak by rád manžel a ty?
jani - až budem vědět co to je, tak už asi definitivně vyberem jméno, ale Hopík se srašně ujal. když se mě někdo ptá tak se neptá co mimi ale co Hopík.
Mišu, my bychom k Zuzce radši holčičku. Fotečku sem dávat neumím, jak se to dělá?
jani - jestli nemáš foky někde na netu, tak si ji dej do soukromý galerky a odtud sem. Nebo jen do soukromý galerky, to najdem.
Já ti nevím, holčičku chce Terezka, krámů holčičích máme taky dost, oblečení růžový, ale ten chlapeček by zase byl u nás první. Mamka ze dvou holek, já ze dvou holek, ségra i já máme holčičku… ježíííš,já to nevydržím
![]()
Tak jdu na tu polívku, Dan je polívkovej, bez ní to nejde. pa, ještě se tu dneska určo objevím.
Mišu, v rodině manžela by to byl první chlapeček po osmi holčičkách. Všechny manželovy příbuzní rodí jen holky, takže to máme asi jasný
. My máme naštěstí hodně neutrálních oblečků, takže to moc neřešíme. Spíš si říkáme, že když budou jednou v jednom pokojíčku, tak ať se tak nepoperou ![]()
Tak pa pa, jdu si zatím zdřímnout. Nechceš mi jednu porci polívky virtuálně poslat? ![]()
jo, holky, odpadla jsem, šla jsem vysávat, ať to tu nějak vypadá:))
pohyby jsou super, zrovna dneska ráno mě ufonek pokopal, to bylo super, kope mě hlavně ráno, pak už na to prdí:)))
dneska máme plány na nějaký výlet, máme výročí, takže asi nějaká večeře a něco takového uvidíme..teď zatím uklízím:))
Žabžu, jůůůůůů výročí, večeře, romantika, já chci taky
. Však si to ještě užijte, až bude ufounek na světě, tak toho zezačátku bude pomálu.
Mišu, dala jsem dvě fotečky Zuzanky do mé galerky, tak se můžeš pokochat ![]()
Tak si jdu zdřímnout, pa pa
jani, odpočiň si, to je nejlepší, takhle si poležet..
no, jsem zvědavá, co podnikneme..asi zajdem do čajovny, to mám ráda ![]()