Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
22.10.06 10:18

Mišu, třeba tě chtěl Hopík jen nakopnout za to, že mu zprdáváš jeho tatínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:19

jani - kolem těch dvou až tří let jsou děti nejkrásnější, překrásně žvatlaj, prostě andílci, už se těším na malinký miminečko a pak na ty jeho pokroky. Ještě musím vydržet čtyři dny do kontroly, každý ráno hned po probuzení to hned přepočítávám.

Zabzu - jakej máš plán dneška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:20

jani - to je taky možný, že by se chlapi spolčili proti mě? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:22

jani - hoď sem nějakou aktuální fotku Zuzanky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:22

Žabža nám nějak odpadla :(

Mišu, třeba je to holčička :) . Pak budete muset změnit pracovní název :D Hopsalka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:23

jani - jsem napnutá jako kšandy, fakt nevím, budu šťastná tak i tak. Co u vás, co pak by rád manžel a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:26

jani - až budem vědět co to je, tak už asi definitivně vyberem jméno, ale Hopík se srašně ujal. když se mě někdo ptá tak se neptá co mimi ale co Hopík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:26

Mišu, my bychom k Zuzce radši holčičku. Fotečku sem dávat neumím, jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:30

jani - jestli nemáš foky někde na netu, tak si ji dej do soukromý galerky a odtud sem. Nebo jen do soukromý galerky, to najdem.

Já ti nevím, holčičku chce Terezka, krámů holčičích máme taky dost, oblečení růžový, ale ten chlapeček by zase byl u nás první. Mamka ze dvou holek, já ze dvou holek, ségra i já máme holčičku… ježíííš,já to nevydržím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:31

Tak jdu na tu polívku, Dan je polívkovej, bez ní to nejde. pa, ještě se tu dneska určo objevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:33

Mišu, v rodině manžela by to byl první chlapeček po osmi holčičkách. Všechny manželovy příbuzní rodí jen holky, takže to máme asi jasný :D . My máme naštěstí hodně neutrálních oblečků, takže to moc neřešíme. Spíš si říkáme, že když budou jednou v jednom pokojíčku, tak ať se tak nepoperou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:34

Tak pa pa, jdu si zatím zdřímnout. Nechceš mi jednu porci polívky virtuálně poslat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.10.06 10:45

jo, holky, odpadla jsem, šla jsem vysávat, ať to tu nějak vypadá:))
pohyby jsou super, zrovna dneska ráno mě ufonek pokopal, to bylo super, kope mě hlavně ráno, pak už na to prdí:)))
dneska máme plány na nějaký výlet, máme výročí, takže asi nějaká večeře a něco takového uvidíme..teď zatím uklízím:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:49

Žabžu, jůůůůůů výročí, večeře, romantika, já chci taky :lol: . Však si to ještě užijte, až bude ufounek na světě, tak toho zezačátku bude pomálu.

Mišu, dala jsem dvě fotečky Zuzanky do mé galerky, tak se můžeš pokochat :D

Tak si jdu zdřímnout, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.10.06 10:54

jani, odpočiň si, to je nejlepší, takhle si poležet..
no, jsem zvědavá, co podnikneme..asi zajdem do čajovny, to mám ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital