Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
21.10.06 19:17

Ahoj Daji - kolik máte těch koček :?: Nemáš strach že zalehnou mimi, já vím že jsem malou nenechávala ani venku samu spát aby ji kočky nelehli na hlavu a neudisily, ony měli ve zvyku když jsem tam chvilku nechala kočárek si do něho vlézt a lehnout a to byl venku třeba jenom než jsem přenesla malou nahoru :roll: jsou takové přítulné a rády se tulí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 19:19

saal - mě dneska ráno taky tekla krev z nosu, jsem luxovala s tamponem v nose

zabzu - Dan už je doma a včera mu to nestačilo :roll:

To moje hodný dítě přijelo špinavý jako prase a s maxi modřinou na koleně. už je vykoupaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.10.06 19:22

Misu - jaký tampón, normalní menstruační 8O nebo máš něco extra, já si tam cpů takové ty polštářky na odličování :roll: ale brzo protečou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 19:23

Daji - tchýňovci měli takovýho ohromnýho starýho kocoura a když jsme přivezli Terezku z porodnice, tak hrozně žárlil, vůbec nesměl k nám do bytu. naštěstí se za pár týdnů ztratil jako všechny kočky v ulici, otevřeli u nás čínskou restauraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.10.06 19:24

saal no strach maličko mám - proto taky ty stavební úpravy aby se do pokojíku - ložnice dalo zavřít a micky tam nemohli. máme dvě ;-) kocoura i kočičku - sourozence - oba jsou vykastrovaný aby se netrápili…no oni až zas tak mazlivý nejsou…když k nám chodila švagrová s malou neteřinkou tak utíkali pod postel takže myslím že sibudou od mimča držet odstup a kór od plakacího mimča ;-) do kočárku si je naučit nechci - budu je vyhánět aby si tam nezvykli a ono už je to pak ani nenapadne tam skákat (snad) ;-) teorie dobrá - uvidíme jak to funguje ;-)

mišu koukej se šetřit ;-) luxovat stačí jednou týdně a vytřít jakbysmet ;-)

holky na tu krev z nosu je výborná taková věc - jmenuje se to gelaspon a je to taková savá houbička co se nastříhá na danou velikost do nosní dírky a ona tam tu krev saje a zároveň zastavuje - páč ta houbička se rozpuští sama. mívali jsme to když jsem byla malá a myslela jsem že to už ani neexistuje ale existuje, stojí to pár kaček a fakt mám dobré zkušenosti s tím ;-) zkuste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 19:25

saal - já si taky dávám ten odličovací, sroluju ho a vydrží, menstruační :lol: :lol: :lol: To mi připomíná, že mi Terezka jeden čas pořád brala slipovky a normálně si je dávala do kalhotek. Jednou jsme s tím kamsi přišly, já to nevěděla, to byl trapas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.10.06 19:26

Ahoj holky :D

Mišu, Saal, závidím spící miminka. Zuzu do čtyř měsíců trápily prdíky, tak před usnutím dvě hodiny prořvala a v noci se budila i po hodině a půl a uklidnila se jen u prsa. Takže noci strašný, ale jinak přes den vzorný hodný miminko. Celou noc prospala poprvé až v 11-ti měsících :( . Ale jinak je to zlatíčko, nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 19:28

Daji - já uklízím vždycky v pátek, tentokrát jsem si to rozvrhla, abych něco měla v pátek a něco v sobotu a fakt opatrně. Vysavač jsem za sebou tahala jako hračku na provázku i přes prahy, vysávala jsem pomalu a s kbelíkem jsem se taky netahala, měla jsem tam málo vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 19:31

Jani - ahoj, moje ségra si taky užila, Natálka byla schopná řvát každej den tři hodiny v kuse a jak jsem četla tady v jiných diskuzích, tak to není výjimka, výjimkou je asi spíš to hodný mimi
Co váha? Já mám skoro kilo nahoře, už to začíná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.10.06 19:33

Mišu, já se s váhou zatím držím, heč :lol: :lol: :lol: . Kilo není žádná tragedie, spíš je to úspěch, že jsme vydržely bez přibýrání tak dlouho.
Co Terezka ve sprše, zase záchvat smíchu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.10.06 19:34

mišu to nám někdy nahraješ ty její smíchový záchvaty ;-) ať s taky zasmějem ;-)

jdu fotit lezeníčko ;-) manža jde za odměnu do hospůdky s kámošema tak tu budu vegetit ;-)

jdu mu ohřát baštu a pak sem přesunu tu fotku ;-)

zatím pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 19:35

Jani - dneska mi to ale šlo zase dolů, takže jen půl kila. terezka měla napuštěnou vanu a je nějaká utahaná, takže záchvat nebyl, až je mi to podezřelý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.10.06 19:39

Mišu, v prvním těhu touhle dobou už jsme pár kilo navrch měly, takže si spíš říkám, jestli prcka netrápím hlady, když nemám moc chuť do jídla a nepřibírám. Koukám, že už jsme 16+6, to tak letí, za chvíli jsme v půlce. Zuzka už konečně pochopila, že maminka má v bříšku mimi, to je úspěch. Doteď na vysvětlování na toto téma jen 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.10.06 19:42

jéé, holky, tady se to rozjelo, ahojte všechny..teď jsem ještě makala, tak nemám moc času, chtěla bych co nejdříve vypadnout..
to krvácení z nosu musí být nepříjemné, ale je to prý normální..já mám trochu ucpaný nos a krvácí mi dásně při čištění.. takže taky lahůdka..
mišu, no jo, podáš mu prst a sežere ti celou ruku.. teda obrazně řečeno :lol:
vy ještě nepřibíráte? hmmm..tak já už mám čtyři kila navrch..no jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.10.06 19:42

Tak já nekoupu, teď jsem dokrmila a manža jde koupat, nemusím se s ní tahat do vany :D
Já nevím kolik jsem přibrala, protože je to na každé váze jinak, budu se orientovat podle toho co mi teď na kontrole zváží sestřička :roll: snad to bude málo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí