Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Daji - kolik máte těch koček
Nemáš strach že zalehnou mimi, já vím že jsem malou nenechávala ani venku samu spát aby ji kočky nelehli na hlavu a neudisily, ony měli ve zvyku když jsem tam chvilku nechala kočárek si do něho vlézt a lehnout a to byl venku třeba jenom než jsem přenesla malou nahoru
jsou takové přítulné a rády se tulí ![]()
saal - mě dneska ráno taky tekla krev z nosu, jsem luxovala s tamponem v nose
zabzu - Dan už je doma a včera mu to nestačilo ![]()
To moje hodný dítě přijelo špinavý jako prase a s maxi modřinou na koleně. už je vykoupaná
Misu - jaký tampón, normalní menstruační
nebo máš něco extra, já si tam cpů takové ty polštářky na odličování
ale brzo protečou ![]()
Daji - tchýňovci měli takovýho ohromnýho starýho kocoura a když jsme přivezli Terezku z porodnice, tak hrozně žárlil, vůbec nesměl k nám do bytu. naštěstí se za pár týdnů ztratil jako všechny kočky v ulici, otevřeli u nás čínskou restauraci ![]()
saal no strach maličko mám - proto taky ty stavební úpravy aby se do pokojíku - ložnice dalo zavřít a micky tam nemohli. máme dvě
kocoura i kočičku - sourozence - oba jsou vykastrovaný aby se netrápili…no oni až zas tak mazlivý nejsou…když k nám chodila švagrová s malou neteřinkou tak utíkali pod postel takže myslím že sibudou od mimča držet odstup a kór od plakacího mimča
do kočárku si je naučit nechci - budu je vyhánět aby si tam nezvykli a ono už je to pak ani nenapadne tam skákat (snad)
teorie dobrá - uvidíme jak to funguje ![]()
mišu koukej se šetřit
luxovat stačí jednou týdně a vytřít jakbysmet ![]()
holky na tu krev z nosu je výborná taková věc - jmenuje se to gelaspon a je to taková savá houbička co se nastříhá na danou velikost do nosní dírky a ona tam tu krev saje a zároveň zastavuje - páč ta houbička se rozpuští sama. mívali jsme to když jsem byla malá a myslela jsem že to už ani neexistuje ale existuje, stojí to pár kaček a fakt mám dobré zkušenosti s tím
zkuste…
saal - já si taky dávám ten odličovací, sroluju ho a vydrží, menstruační
To mi připomíná, že mi Terezka jeden čas pořád brala slipovky a normálně si je dávala do kalhotek. Jednou jsme s tím kamsi přišly, já to nevěděla, to byl trapas ![]()
Ahoj holky ![]()
Mišu, Saal, závidím spící miminka. Zuzu do čtyř měsíců trápily prdíky, tak před usnutím dvě hodiny prořvala a v noci se budila i po hodině a půl a uklidnila se jen u prsa. Takže noci strašný, ale jinak přes den vzorný hodný miminko. Celou noc prospala poprvé až v 11-ti měsících
. Ale jinak je to zlatíčko, nemůžu si stěžovat.
Daji - já uklízím vždycky v pátek, tentokrát jsem si to rozvrhla, abych něco měla v pátek a něco v sobotu a fakt opatrně. Vysavač jsem za sebou tahala jako hračku na provázku i přes prahy, vysávala jsem pomalu a s kbelíkem jsem se taky netahala, měla jsem tam málo vody.
Jani - ahoj, moje ségra si taky užila, Natálka byla schopná řvát každej den tři hodiny v kuse a jak jsem četla tady v jiných diskuzích, tak to není výjimka, výjimkou je asi spíš to hodný mimi
Co váha? Já mám skoro kilo nahoře, už to začíná ![]()
Mišu, já se s váhou zatím držím, heč
. Kilo není žádná tragedie, spíš je to úspěch, že jsme vydržely bez přibýrání tak dlouho.
Co Terezka ve sprše, zase záchvat smíchu? ![]()
mišu to nám někdy nahraješ ty její smíchový záchvaty
ať s taky zasmějem ![]()
jdu fotit lezeníčko
manža jde za odměnu do hospůdky s kámošema tak tu budu vegetit ![]()
jdu mu ohřát baštu a pak sem přesunu tu fotku ![]()
zatím pac
Jani - dneska mi to ale šlo zase dolů, takže jen půl kila. terezka měla napuštěnou vanu a je nějaká utahaná, takže záchvat nebyl, až je mi to podezřelý.
Mišu, v prvním těhu touhle dobou už jsme pár kilo navrch měly, takže si spíš říkám, jestli prcka netrápím hlady, když nemám moc chuť do jídla a nepřibírám. Koukám, že už jsme 16+6, to tak letí, za chvíli jsme v půlce. Zuzka už konečně pochopila, že maminka má v bříšku mimi, to je úspěch. Doteď na vysvětlování na toto téma jen ![]()
jéé, holky, tady se to rozjelo, ahojte všechny..teď jsem ještě makala, tak nemám moc času, chtěla bych co nejdříve vypadnout..
to krvácení z nosu musí být nepříjemné, ale je to prý normální..já mám trochu ucpaný nos a krvácí mi dásně při čištění.. takže taky lahůdka..
mišu, no jo, podáš mu prst a sežere ti celou ruku.. teda obrazně řečeno ![]()
vy ještě nepřibíráte? hmmm..tak já už mám čtyři kila navrch..no jo..
Tak já nekoupu, teď jsem dokrmila a manža jde koupat, nemusím se s ní tahat do vany ![]()
Já nevím kolik jsem přibrala, protože je to na každé váze jinak, budu se orientovat podle toho co mi teď na kontrole zváží sestřička
snad to bude málo ![]()