Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
20.10.06 10:52

jelčo, ty jeden teplomilče:) to máš dobré.. jojo, díky za tip, Sensodyne znám, to je ta pasta, jak ji strčíš do pusy, tak se ti celá zkroutí v křeči, že jo? chjo, je načase ji koupit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 10:52

saal - já už těhulkovský nosím, v pláťákách bych asi umrzla. včera jsem si koupila nový, lepší než jsem měla a pyšním se už pěkným bříškem. Škoda že je schovaný pod vestou :( :oops:

Jelen - já už psala, že nevím, co v těch těstovinách je, ale zní to dobře, mám ráda překvápko. :lol: Vanu si moc horkou nedávám, já pak omdlívám i netěhu :P Jednou už mě přítel vytahoval z vany polomrtvou, tak si to nelajsnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.10.06 10:54

saal, si představ, že kalhoty eště nepřišly, sakra.. ty se máš.. jojo, chápu co myslíš, já už mám celkem pupek, ale normálně furt kolem pupku a tam dole to nemám moc vypouklé..trošku zvláštní břicho, líbí se mi..furt si na něj sahám, je to zvláštní pocit mít vypouklé břicho, to jsem nikdy neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 10:55

zabzu - mě taky krvácely dásna, ikdyž mě doktor pochválil, že jako těhule je mám ukázkový a co beru Ascorutin, tak to přestalo. Náš doktor tvrdí, že jakákoliv drahá pasta je na hov.., když člověk nezvládá správnou techniku čištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 10:56

zabzu - hi hi, tak to já zase na pneumatiku zvyklá jsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807

Jiti, taky Ti dr. čípek nekontroluje? musím říct, že mě celkem překvapilo, že do mě dr. ani jednou nehrábnul..myslela jsem si, že se to dělá běžně.
mišu, vanu jsem si od začátku těhu dala snad dvakrát..teď navíc po mykóze to zatím kašlu, ať to zase nepřivolám..ale kurňa, dala bych si pěnu a relaxovala..ale dycky jsem si dávala hrozně teplou, tak to bych ufona uvařila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

ZABZU - jak zkroutí pusa?? To je nesmysl. Sensodyne je moc prijemná pasta, uplne normální. To si s nečím pleteš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 10:57

ale normálně se mi tam nic nevrtí, dneska má Hopík asi skákací den, každou chvíli do mě žďuchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.10.06 10:57

MISU - jasně, těhu silonky maj i v normálních silonkových vobchodech :D
Třeba Evona Chrudim je vyrábí. Menujou se „mateřské“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
20.10.06 10:58

Misu, teeeeda te mas v brisku raraska :wink: … Neboj, vsechno bude v poradku, jak psala Zabza … ty triple testy nejsou presny … jsem minuly tyden kvuli nim volala na jednu genetickou kliniku a tam mi rekli, ze by se snad do 2 let melo od nich upustit uplne 8O 8O ze jsou prej doost zkresleny …

Jelen: tak to si tam na to OZP hned zavolam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

MISU+ZABZU - to je zajímavý jak uz vám skáčkou mimina, a to ste jen vo dva tejdny dál. Tak su zvedavá az to příde!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Zabzu - já vanu moc ráda a pěnu taky, ale zhoršuje mi ekzém a i pipina mě pak třeba svědí, tak si nic nedávám. Nenapouštím hodně vody, tak 15 cm, je mi v tom příjemněji než v plný vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.10.06 11:00

To je zvláštní ten můj, mi minule bral aj stěry z čípku a pokaždé mi tam čumí :roll: už se těším na příští týden :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.10.06 11:01

Klari - je to divoch po taťkovi :lol: , nevěřím, že je nemocnej, chjo…budete to tady teď mít se mnou těžký 8) už i slzičky padaly do klína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.10.06 11:06

Misu, Zabzo - mě stěry z čípku dělal jednou nebo dvakrát, teď určitě nejmíň dvakrát nic. Za 3 týdny jdu na velký UTZ na srdce, přitom se bude brát krev na toxoplazmózu a myslím, že i další stěry. Měla jsem tam jakéhosi koka, tak doufám, že se už stihl přestěhovat… :cry:

Teplá vana - ještě si ji občas užívám, ale pomalu budu muset přestat, miminkům to pak prý hodně zvedá tlak a srdíčka jim tlučou jak o závod. S Hankou jsem se po porodu strašně těšila na spaní na břiše a teplou vanu (spaní jsem zahájila už v porodnici - s polštářem pod prsama :wink: , ale vanu až po očistkách, které trvaly minimálně 2 měsíce - achjo! :cry: ). Na tyhle strasti se teda fakt netěším :evil: :evil: :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí