Poradna duly
Jana Čurdová
jelčo, má to být slyšet tak od 18. týdne.. ty brďo, 7 děcek, to už je síla:)))
zabzu - ke mě na návštěvu teď nechodí nikdo a nic
Ještě máš z toho blbej pocit nebo už ne? Já te´d nemůžu posoudit, ale asi bych měla pořád divnej pocit
misu…no hlavně když mám pořád 2 a nezhoršuje se to…2 ka je hezká známka ![]()
Ten můj mě teda taky nenavštěvuje a zapomněla jsem se zeptat Dr. jestli by jako už mohlo něco bejt…Sem dostala vynadáno, na co prej myslím… ![]()
jelčo, jo, tím stetoskopem..někde ho musím vyhrabat..
mišu, už nemám blbý pocit, je to příjemné
akorát si dávám bacha, aby mě netlačil..teda na břiše ![]()
Nito - to je určitě v pořádku, to by ti doktor něco řekl, kdyby nebylo. jak jseš dlouho po tom špinění?
Zabzu - já jsem v tom stetoskopu nikdy nic neslyšela
ale půjčím si ho znovu a třeba jo. Já už chci taky návštěvu!!!!!!!!!!!!!
![]()
misu…víc jak 14 dní…snad to bude už dobrý…občas si zobnu ten ascorutin..to mi neublíží…jinak teda žádné vitamíny nejím…ale něco asi koupím, ale holky nevím vůbec jaký? Co by na to?
nito - já si měla brát týden ascorutin 3× denně a te´d už si beru jen jeden ráno. ještě jsem si koupila kyselinu listovou, tu mě předepisoval a te´d už říkal, že je to zbytečný, ale radši ji mám a ob den si beru Calibrum mami, jestli se to tak jmenuje.
Holky, u jaký jste pojišťovny? Já u VZP a ta prej dává balení vitamínů zdarma, tak se tam půjdu zeptat.
No já se teda v lékárně na něco poptám…sousedka jí tu Maternu…já ji u Jakuba taky dlabala, ale bejvalo mi po ní šoufl…tak nevím a co ten tvůj vitamín stojí? Mě něco hradí pojišťovna, tak bych je pumpla ![]()
NITA - Materna je pry hrozny svinstvo, ja dlabu Prenatal a zupr, ted uz to jim jen 1× za dva dny.
MISU - nojo, ale kdo ten cipek kontroluje jako?? Prece MUDr. do tebe tak hluboko nesaha kdyz jdes do poradny, ne?
A ty by sis tam taky nemela tak hluboko makat…
jelena
NITA - já su u OZP, priplatej mi za nadstandart pokoj asi pětikilo na den, hehe, ale rodit prý musím sama
![]()
jel
Já myslím taky brala tenkrát maternu, tu jsem nesměla na lačno, jinak mi taky bylo blbě. To některý multivitamíny dělaj.
Jelen - ono to zase tak hluboko není a pohmatem tě doktor normálně netěhu taky vyšetřuje, ne? není to nic škodlivýho. Pinďour taky nemá jen 5 cm, nebo snad jo?
![]()