Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
19.10.06 13:11

nito - mluvíš mi z duše, Teri taky nosila ty klasický žebrovaný kvůli ekzému, ale teď už jí kupuju i u ťamanů. Snad se ty klasický s kšandama daj ještě sehnat a když ne, mám nějaký po T.

Holký, tak já jdu pro tu sváču. Foťák už jsem rozbalila, mám z něj strašnou radost :lol: :lol: :lol: Jupí
nechávám to zapnutý a letím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 13:11

Saal…přesně tak…tak jsem si ro vymyslela…ale včera tam měli tak úžasný věci…dokonce zavinovací bodíko…bezva promyšlený…to byla ta porodnicová velokost, ale měli jen růžový, jinak bych ho už snad koupila :lol:
Je na tom poznat kvalitní matroš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 13:13

saal já doufám, že druhý mít ekzem nebude :roll: Jakub už to m vcelku dobrý tak to moc neřeším…a tehdá snad ani jiný punčochy nebyli. teď má teda jedny s autama, ale normálně z obchodu…u rákosníků já nerada něco kupuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 13:13

saal - já už se takhle nevejdu do kolonek - Jsem Michaela a příjmení mám na devět písmen a ještě k tomu přehlasovaný německý, všude hláskuju. kdybych se vdala, měla bych jen 6 místný příjmení, to zní slibně, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 13:15

Nita - pro to malinký mimi je možná to zavinovací body nejlepší, když to ještě člověk nemá v ruce tak mu rvát hlavičku do uzké dírky je někdy na nervy, taky nějaké máme, ale bíle, tehdá jsem nevěděla co to bude tak jsem kupovala v bílé a žluté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 13:18

Mišu - tak šup do toho :D

Nita - já nekupuji nic na Niku u ťamanů, jenom někdy na sebe, hlavně na malý mimi bych tam nic nekoupila, to jsou někdy materiály, že bych se toho bála :wink: Punčocháče jsou nejlepší z loany a taky mají krásný barvy a vzory, hlavně pro holčičky :D doufám že ti to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.10.06 13:19

Ahoj holky,
vdím, že probíráte punčocháčky, na jedny jsem nedávno náhodou narazila, tak posílám odkaz
http://www.proalergiky.cz/katalog.php?…¨
Já jsem alergik skoro na všechno a jako malá jsem měla ekzém, takže předpokládám, že děti tohle bohužel zdědí.

Jinak hlásím, že mně bylo v noci taky strašně blbě a v pět jsem to nevydržela a objímala mísu. Už asi 14 dní byl klid, tak doufám, že to byla vyjímka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 13:19

Misu…mě to taky přišlo super má to i spodní patentky , tak by to mohlo držet. A přesně jak ty si říkám, že na to úplně malininký to není marný…pak kyž jsou větší tak to jde, ale v tý porodnici je člověk ještě takovej vyklepanej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 13:21

danika - jsou pěkný a hlavně nejsou drahý :D Mě bylo ráno taky špatně, musím se přiznat že když brzo vstávám tak pokaždé se dávím, ale nezvracím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 13:24

Sasl…Loanu znám…snad ani jiné nekupujem…No na ty holčičky se fakt hezky nakupuju…jééé doufám, že mi to vyjde…Na kluka mám taky prďácký věci, ale přeci jenom culíky mu dělat nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 13:26

Danika…pěkný a ni nejsou tak drahý…

Jé holky já se tak těším jestli to bude fakt holka jak jí koupím na léto bodíko s tím volánkem jako sukýnka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.06 13:35

šmárjá, co je to „přeložené body na ramínkách“ ?? jejdáááá, to bude něco voblíct to moje děckoooo, HEHE

jelena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.10.06 13:36

tak blízí se 14 hodina, a zacíná parádní bolest v zádech, panejo!!! :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.10.06 13:38

no já esli se vdám tak budu kratochvílová, takze pro decko musíme vymyslet krátké jméno, nejlepe o dvou pismenech, at se nepodepisuje tejden :D

jelena

• Citovat
  • Upravit
1858
19.10.06 13:48

Už jsem zpět :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie