Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
19.10.06 12:56

Nito - viď? Takový ty klasický punčocháčky na kšandy, ty byly super a mimika v tom maj takový faldíčky :lol: :lol: No k zulíbání, strašně moc se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 12:56

Holky u nás je prodejna Pleasu a Schliesseru…druhá jakost…super věci…včera jsem vezla kámošce nádherný bodíka a overalky…bodíka jsou za 65,– a overalek za 95,–.......Mají i super spodní prádlo na děti i dospělé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 12:58

saal - ještě mám před sebou talíř a červenou pusu od špaget, zase jsem sežrala úplnou horu, ale nepřibrala jsem celý kilo, jen 80 dkg :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 12:59

Nita - když je body kvalitní tak může být i přeložené na ramínkách máme takových několik a vůbec nepadají :D Taky jsem koupila nějaké levné a jak se natáhly, po jednom praní to měla na sobě jak luca :D Punčocháče v dnešní době drží aj bez kšandů, my nemáme takové ani jedny a žádné nám nepadají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 13:00

saal - tak to jsem s punčocháčkama ještě ze starý školy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 13:01

Misu - máž nějakou dobrou váhu, mě dneska vážila u té krve a tá jejich blbá váha ukázala že mám 63 kilo 8O , doma 61, a minule na kontrole na jiné váze 59 tak jsem z toho jelen, ale 63 nemám, tak mi napsala 62 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 13:01

Ty těhu gatě jsem koupila u nás v s. o. s. za 399,–, je to slabší riflovina a maj takovou tu fusekli přes bříško. jsou děsně pohodlný, dostala jsem doma pochvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 13:02

Misu - fotku :lol: ať můžeme chválit taky, máš nový foťák musíš fotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 13:03

Nita - jsem asi natvrdlá co je to overal :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 13:04

saal - v sobotu mi váha najednou vyskočila a drží se stále na stejný hodnotě. Dneska jsem ráno hrabala v deníčku, kterej jsem psala Terezce a tam mám napsaný, že jsem měla ve 22. týdnu 6 kg navrch. To jsem musela mít v 17. už víc, už jsem byla i popraskaná, narostla mi nejdřív prdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.10.06 13:06

saal- overal je takový ty dupajdy i s vrškem dohromady, jako kombinézka.

Foťák ještě není rozbalenej, budu si s ním hrát odpoledne a pak vyfotím gatě a prsknu vám to sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 13:06

misu…tak to já jsem s punčoškama taky asi ze staré čkoly. Je fakt, že Jakub má teď takové barevné a ty nelezou…jenomže já nedám dopustit na ty staré žebrové…Má ten ekzém a já mam pocit, že líp dejchaji. Ty ostatní mi přijdou s umělinou…no musej tam něco dát aby to pružilo…Už se těším až budu kupovat nové… :lol: Doufám, že holčičí…

Jůůů se mi dnes zdálo, že mi řekli, že budu mít holčičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 13:08

Misu - mám nápad, vdej se a nechej si starý jméno aj nový, obě dvě to jde a budeš se jmenovat jak Terezka a i tvůj manžel a miminko :D
Už vím to je taky super, hlavně pro to malý mimčo pod tím může být to body s tím krátkým rukávem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
19.10.06 13:09

Saal overal je také to vcelku jako kombinéza, ale mají to froté…a moc pěkné…hlavně Pleas má kvalitní bavlnu.

Sem někde četla, že by se dětem a hlavně holkám mělo kupovat prádlo a pyžamka jedině z Pelasu nebo Jitexu…prej kvůli bavlně a hlavně bélé. Nejhorší jsou prej obrázky, ty něco vyzařujou a způsobujou neplodnost.
No z toho aby se fakt jeden pos…Já tam teda naštěstí kupuju, ale to je náhoda, páč to mají v té druhé jakosti, jinak bych se nedoplatila…I tak boxerky tam stojí na Jakuba 40,–, ale pánskíé 90,– a to jsou ty co jinde mají za 300,– A kaz jsem na tom v životě nenašla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.10.06 13:10

Nito - oni teď dělají aj punčocháče které jsou napuštěné aloe vera a ty krásně voní a možná že nebudou ani tak špatné na tu pokožku, je pravda že s tím zkušenosti nemáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí