Poradna duly
Jana Čurdová
jel
já vím, že je docela brzo, ale s bazarem to jinak nejde, buď hned nebo toho budu litovat
kdyby to byla jakákoli jiná barva, ale červená mě chytla za srdce …
kdyby něco (ťuk ťuk), tak ho podle mě za stejnou cenu zase prodáme
ťuk ťuk - „jsem bezvýhradný ateista, až se bojím že mě Pánbu potrestá“ ![]()
téééda jste toho napísali…jsem si na chvilku chrupla a tydy takové nadělení.
Jinak s těma bříškama…oni nejvíce vyrostou teď během druhého trimestru… a s tou barvou fakt nevím, taky si tam potřebuju něco naplácat, abych nebyla šedivá nevěsta
já mám taky tmavé vlasy, tak asi tmavě červenou. ![]()
Tak něco už jsem dočetla.
Barva na vlasy - hnus fialovej nebo spíš černej už je pryč ![]()
Placenta - u nás píšou buď na PS - přední straně, nebo ZS na zadní straně
Jdu dál dočítat.
Bříško - já byla ze začátku jen nafouklá jak balon a pak jak píše Žabza, ráno sáhnu na břicho a boule jako tele. Připadá mi, že to bříško vždycky pár dní stojí a pak najednou poskočí.
Pohyby - taky mrňouse třeba dva dny necítím, nebo tak slabounce, že ani nevím jestli to je ono. Pak začne tancovat a to se nedá přehlídnout.
Zuzi - teda to je stroj!!!!!
je pěknej, jdi do něj
Začíná mě bolet v kříži. Já musím mít taky všecko ![]()
odpo jsem byla s Teri na flétně a pak jsme šly do města. zastavil nás takovej upravenej mladík od T-mobilu a ptal se co mám za tel. jak to dělaj, tak jsem ho slušně odmítla, odcházíme a Teri říká: „Mami, ten pán měl vzadu na hlavě šišky!“ Tak říkám jaký šišky, prosím tě a ohlídnu se a on měl vzadu dredy a fakt to vypadalo jako šišky. Řehtaly jsme se celou cestu domů
![]()
holky já mám v průkajdě apta 21.10.2006…to mám ukončenou neschopenku, jinak nevím co by to mohlo být jiného ![]()
Misu o placentě nic
nituš to co ti tam napsal nevím co znamená. zkus to zadat ve vyhledávači třeba to něco najde
nebo ti tu někdo zkušenější poradí ![]()
zuzu kočárek parádní, inglesina je kvalitní značka
já su taky ateista ale občas si zaťukám
ale to asi většina
takže klidně do něj
však nemusí stát u vás doma ne?;-) bude u rodičů takže pověra si taky přijde na svý a basta. to že jdou ty korbičky otočit je moc príma. a sedačky sportovní taky? a co autosedačky??? to budete mít rázem plný autíko
zuzu trochu ti závidím
dvě děti jedním „vrzem“
se máš ![]()
jdu si číst - čtu novou dobu porodní
četl jste to někdo? je to zajímavý… tak dobrou všem ![]()
dobré ráno
jsem celá nedočkavá, co nám řeknou v Gennetu ![]()
Daji
pokud to dneska dobře dopadne, tak ho koupíme a uskladníme a asi to ani rodičům neřekneme, aby se netrápili ![]()
jedinou schválnost, co si připouštím, je, že když koupíme červený kočár, určitě to budou dva kluci ![]()
jinak ty korbičky jdou volně otáčet a prohazovat, takže můžou jet za sebou nebo proti sobě, jak v hlubokém tak ve sporťáku, tak v autosedačce
a začali jsme uvažovat nad dalšími jmény, řeknu vám je to zoufalé
nakonec jsme se usnesli, že počkáme, až nám řeknou co to bude, ať máme to trápení poloviční ![]()
ZUZ - přesný, vcera sme chvili vymejšleli ména, pak došla invence a ten můj prohlásil, ze se na to vyprdnem, dokud nebudem vedet co to bude. Ale prý ze je to zákon schválnosti, tak kdyz nemáme nic pro kluka (krom Horácia), tak to bude kluk, hehe
MISU - tak šišky na hlavě jo? hehehe, ještě ze je neměl někde jinde, třeba níž
![]()
Jo, taky me od 14hodiny pravidelne zacnou bolet záda, celý, děs. Vcera sem byla odpo TAK hotová z práce, ze sem sotva dolezla dom, lehla a bylo po mě a docela dost me bolelo břicho tam dole, až sem se bála, jestli sem neco neprehnala..... tak si rikam, jestli nezvolnim tempo v práci, tech 8hodin pracov. nasazení me desne zmáhá, ted vlastne 9, kdyz naddelávám. Od pristiho tydne ale na to prdim, bude tu kolega, budu delat 7 a kaslu na to. Dneska rano uz me břicho nebolelo, tak snad vse OK.
NITA - počkiii, ty máš ted nekdy tu svatbu?????? Kdy?????? A kde???? Ti tam dojedem udělat vostudu, třeba bysme mohli vykřikovat do davu „nevesta se musí vdávat!!“
![]()
DAJ - vo čem to je ta Nová doba porodní? Něco převratného v porodech?
Co říkáš na mýho šéfa, jak sem mu to řekla?? A hlavně na mě, jak sem byla odvážná?? ![]()
Nedej bože, ale vodejít vocud dřív, to by mě pomlouvali, jak tu prede mnou, delala jim tady 6 let šaška, pak ji vyhodili, měsíc tu jeste za sebe hledala náhradu a 14 dní se pak hodila marod, asi ju to uz nebavilo, ajééé, to bylo pomluv jak sem došla, jak je potopila apod. Mám se na co těšit, nejlepší je v tomdle šéfova manželka ![]()
ahoj ženský
Přišla jsem na to, že mě záda bolej od toho, jak se prohýbám v kříži, musím si to hlídat.
Zuzi - moc držím palečky.
všem ostatním co jdou na kontrolu taky, myslím že dneska je kontrol víc. Já si ještě týden počkám.