Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
18.10.06 12:39

šmárjá, baby, vy ste toho naplkaly!! Jeden si vodskočí pracovně a tady sou ouplný statě, he.

MISU - jaký chlupy ti rostoü na břichu?? 8O 8O Proč ti rostou na břichu chlupy, šmárjá????
Volezlý připláclý vlasy na hlavě mám i já, nevím proč :?

ZABZU - jasne, ze na tebe myslim, bez tebe je tu nudaaa!! jaktoze te tak uz kope?? To je sila, Já su uplne na nervy, páč vo mladým nevím!! Nic se nedeje, tak me to neba, snad jeste zije? 8O

DANIKA - všesokolský slet a slzy, jo? hehehe No, taky bych u toho urcite rvala, nic si z toho nedelej, su uplne mimo, asi hormony :D

SAAL - cos to tu nakousla vo „hrůzách v šestinedělí“ ? Co se jako děje, šmárjá? Něco bolí???? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 12:41

jo, kerý ste tu nevdatý, tak bacha, musíte s přítelem na matriku, nejlepe pred porodem, vzít sebou vobčanky, rodný listy, rozvodový listy a podobný ptákoviny a tam sepíšete lejstro vo Určení otcovství, aby to mrně mělo tátovo příjmení, jináč bude mít vaše příjmení.....

šecko OK, ale nevím kde mám ten rodnej list, he, hledám ho už rok......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 12:41

jelen - normálně mi kolem pupiku rostou dlouhý hnusný tmavý chlupy. měla jsem to i u Terky :lol: , je to nějaká hormonální záležitost :oops: :oops: Po porodu zase vypadaj. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 12:42

Středa
Kuřecí vývar s rýží a hráškem

1. Vepřový flamendr, bramboráčky
    2 Vepřová pečeně, dušené zelí, houskový knedlík
  2. Zapečená brokolice se sýrovou omáčkou, vařené brambory
  3. Těstovinový salát s tuňákem a cibulí
  4. Smažený sýr, vařený brambor, tatarka)
  5. Kuřecí prsa se šunkou a sýrem, hranolky

co si mám dát na voběda? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 12:43

MISU - si to vohol, ne? Aby ses líbila manzelovi, co?

jdu na to knedlozelovepř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 12:44

jelen - dneska bych sežrala všechno kromě 3, brokolici zas tak nemusím a 6, nemusím hranolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
18.10.06 12:45

Jeleno - ne jenom z tebe teče plno krve, a minule jsem to měla celých 6 týdnu a furt jsem špinila. Fuj už to nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 12:46

jelen - se bojím, že by narostly ještě delší a nechtěly by pak vydadat, to by byl průser. A trhat je nebudu, to by bolelo snad i Hopíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 12:47

MISU - a nevyfotíš nám ty chlupy na břiše? Mě by zajímalo jak to vypadá :D :D

mažu na vepřa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 12:48

saal - já po porodu krvácela strašně málo, ale fakt těch šest neděl, člověk má to zařízení dole od vložek celý vylisovaný. Teď si to užívám, pohoda :lol: Co Nikča, už spinká? ta naše malá dračice tady na mě pořád chce něco diktovat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 12:49

jelen - nevyfotím, stydím :oops: :oops: :oops: a asi by to nebylo vidět, zase tak tmavý nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.06 12:52

jelčo čuuus:))) hele, rodný list jsem taky dlouho nemohla najít, až jsem si nechala udělat duplikát a ejhle, starý list byl najednou na světě..tak mám dva.. jojo, to o tom příjmení mi řekl taky doktor, popravdě mě by to nenapadlo, dyť taťka je u nás jasný a chce, aby měl ufon příjmení po něm..
saal, jojo, byla jsem to já.. hele, to by mě fakt zajímalo, jestli bych měla plno děcek..to beru jako osud :) žabža

• Citovat
  • Upravit
936
18.10.06 13:02

Misu - teď pojedla a je v posteli, uvidíme jak brzo usne, ale dnes vstávala o půl deváté tak to vydím na velmi brzo :D

Zabzo - třeba tvoje dítě bude nějak moc nadaný nebo zachrání svět, když ho osud tak moc chtěl :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.06 13:33

ŽABŽU - ty taky nejsi ženatá??? Taky teda pudeš na matriku, jo?

Jo a na matrice mi paní povidala, ze at prý až přijdem, tak at jim už rovnou dopředu nadiktujem jména, jedno pro kluka a jedno pro holku.
Asi se budou divit, až jim nadiktuju Horácia..... apropo, včera zase exceloval v TV… povídám tomu mýmu: Heleho Horácia…„
a můj chlap slastně pomlaskával "Jaja…“

:o)

Jelena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.06 13:35

taxem zdlabala to vepřoknedlo, docela dobrý, nam, ale smrdím neska z tý hospody, cosi tam přesmažovali a ted smrdím já jak rok nemytej pudl :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex