Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
18.10.06 09:13

NITA - to je ale vůůl, zes mu neco nerekla??

Jel

• Citovat
  • Upravit
1224
18.10.06 09:18

mám vod šéfa ale slíbeno den volna, když si nadpracuju 5hodin v tý době co tu není kolega. Uz mi zbejvá jen hodina. To je motivace co? Tak já sedřená jak kůn jeste delám presčasy, sem tu trunila i do půl sedmé, a to vstávám v 6 (kvůli psům).
No, ten den volna uz mam vymyslený - s mámou vobjedem ťamanský vobchůdky po Brně, a budeme lovit těhu krámy a voblečko, HEHE.

já se mu tady na to zatím vyprdnout nemůzu… jeste aspon mesic ne, sem mu rekla, ze do konce roku vydrzím, ale ze nevím co se muze stát, ze se muze stat cokoliv a pudu na neskopenku, takze varovanej je.
Ale pristi tyden podává inzerát na nástup za mě, eh, a já budu zaučovat, uz to vidím ty pintrády co sem budou chodit, panejo, mě jebne..... to je jak hledání jehly v kupce sena, najit na tudle pozici nekoho schopnýho. Tuším jak to dopadne - do konce roku nikoho nenajde a já vodkráčím pryč na neskopenku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.10.06 09:56

Já už mám nahoře 2 kg :-(
Jeleno, poraď kam v Brně pro těhu oblečky, kdy jsi koupila tu kráásnou sukni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.10.06 09:57

jelena…mě taky čeká zaučování…sem z toho děsně vodvázaná…jak já to nerada dělám :roll:

No u toho Dr. jsme se nezmohla na slovo. Sem byla v šoku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.10.06 09:57

Ne kdy, ale kde ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 10:00

Daniko - ale ty čekáš dvě miminka, ty to máš povolený. Já mám strach, že zase budu jako velryba. No jo, ségry oslava 30. narozenin, Terezka te´d dostala dort, tak se Hopík nacpal a už to bylo :lol: Taky se teď málo hýbu, pořád se ještě bojím, abych nezačala zase krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 10:05

MISU - já už mám nahoře 3kila!!!

DANIK - je to na Josefské 8/10, Obchodní dům Josefínka. Těhotenská moda a spodní prádlo. Je to v 1.patře.
Dole v přízemí je obchod „České fusakle“, tam sem nakoupila těhu silonky za 41,–Kč !! Jinak nahoře v tom těhu je maj za 160ká, hehe.

V tom 1.patře je fakt zupr prodejna se zupr prodavačkou, sem čučela. Takovej výber!!! A když nemaj tvou velikost či barvu, tak ti to do 14ti dnů ušijou!!
Vobjedem ted s mámou ty ťamany, ale jestli nic neklofnu, tak ještě v té Josefínce koupím gatě či šatky, páč s jedněma šatama asi nevydržím, že, he.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 10:06

DANIKA - další prodejny pro těhu sem si vsimla na Orlí, v Galerii Orlí, to je ten obchodák nový. Hned v tom průchodě vlevo. Ale ani mě nenapadlo jít dovnitř. Strasne malej vobchod. Se mi tam nechtelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 10:08

MISU - dej si fakt majzla, žádný tělocvik!! Máma moje me furt varuje. A kdyby tušila jak sem o vikendu dřela fyzicky, he, by mi nadala…
vyklízení bytu, dřevo na zahradě, holt je to potřeba udělat no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 10:12

Jelen - já jsem právě začala už normálně fungovat, tak mám strach. Teď jsem mrňouska dva dny ani necítila, nebo strašně malinko, ani nebylo poznat, jestli je to on a už jsem docela vyšilovala. A včera večer taková mela, bylo to úžasný, už je cítit i na ruku a když mám hodně velký štěstí, tak zahlídnu i bouličku na břiše. ze včerejší ordinace mám prd, ale na svým břichu znám každej chlup :lol: . Mimochodem, začaly mi růst kolem pupika hnusný, černý, vypadaj až pár měsíců po porodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 10:14

Nito + Jitutu - holky vy máte skoro stejně starý děti jako já. jak reagujou na bříško? Terezka se strašně těší, bříško hladí, ale pozoruju i žárlivost. Dokonce už mi řekla, že ji nemám ráda, a to jí skoro každej den pomazlím a říkám jí, že jí miluju nejvíc na celým světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.10.06 10:18

misu…Jakub zatím vůbec nereagije…jen se občas zeptá co bude dělat až za ním půjde Jůlinka do pokojíčku… :lol: ten má teda starosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.10.06 10:27

JEL, díky za tip, určitě to prozkoumám. :)

Já jsem zatím ulovila na mimibazaru jedny tepltelší kalhoty za 400 a riflový šaty s laclem za 290 a obojí naštěstí sedí. Takže teď už jen něco „lepšího“ do práce.

MISU, no jo sice tam mám dvě, ale kdo to pak bude shazovat? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 10:31

Nito - tak s tím Terezka automaticky počítá, je zvyklá, že k nám jezdí přítelův syn a jsou tam spolu. kdo ji dobře nezná, ani by si nevšiml, že se ošije nebo se trochu jinak podívá, když třeba promluvím na bříško nebo si ho pohladím. Ona si zvykne. Povídáme si spolu o tom, jaká bude velká ségra a že budu potřebovat její pomoc. je to asi normální reakce, přeci jen mě měla šest let pro sebe a teď přijde vetřelec, se kterým se budu taky mazlit. když se k nám nastěhoval přítel a ona nás viděla se objímat, tak nás od sebe odstrkovala a do dneška když vidí, že se mazlíme, tak si přijde pro pusinku od obou a přitulí se mezi nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 10:33

danika - záleží, jestli máš sklony trochu příbírat. Já byla dřív hubená jako lunt, samá ruka, samá noha a teď jsem prdelatá baba :lol: a nechci víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí