Poradna duly
Jana Čurdová
jelčo, tak to je prča.. máme nějaký stejný režim
akorát jsem neumyla to nádobí, bo se mi nechtělo, tak tam ještě leží, jsem ostuda:)) ale na to ponocování si holt budeme muset zvyknout:)
Ahojky, hlásím že u nás tak byla nula a te´d jsou 2. Fakt kosa. Myslela jsem, že ráno nedojdu do školky, byla jsem pěkně motací a teď už mě bolí jen hlava. Asi tlak.
V pátek ráno jdu k obvodnímu mudrovi pro razítko, vůbec se mi nechce.
mišu, to je hnus venku co? holky, je vám taky víc zima než normálně? furt se klepu, to je hrůza..
U nás svítí sluníčko, ale mrcha už nehřeje
Terezka se mě ráno ptala, co bych dělala, kdyby bylo 20°C. Odpověď je jasná - byla bych šťastná jako blecha. mě je taky pořád zima, už doma přitápím, jinak bych zmrzla
já teda ve tři ráno spala jako dudek. Zdálo se mi, že jdu s Terezkou a s KOČÁRKEM na procházku k nějakýmu zámku a Terezka cestou sbírala drobný mince. Co to může znamenat? Nakonec jsem našly drobnou padesátikorunu. ![]()
Ahoj, tak já tedy nevím jaká je ráno zima, ještě jsem nevystrčila nos z baraku, ale pujdu s Lusou od rána nebyla ![]()
Vstávat ve tři ráno a vylézt z vyhřáté postele je tedy nad moje síly. Zatím spím dobře, takže dřív než v děvět mě z postele nikdo nedostane ![]()
Včera jsem byla s Nikou venku jsem si říkala, že musíme využít jak je hezky, ale tam byla šílená zima hned jsem nám leťela spátky pro bundy
já nechci zimu, to bude zase nuda ![]()
šmárjá, tady je dusno v práci, kolega udělal nákej průser ohledně celnice a dostala sem sprdunk nejdřív já..........
se fakt těším až pudu na materskou, tohle nemám zapotřebí…
saal - ahoj, taky se netěším na zimu, brr, už te´d mi to stačí. Mám ráda jaro a léto, na podzim mám depku a je mi zima ![]()
Ahoj holky, jen se jdu pochlubit, že mám tripple testy v pořádku. Jelikož jsem měla dobrý NT, tak jsem ani jiný výsledek nečekala ![]()
Tak zase utíkám něco dělat. Pa
Taky si při:,–(ím - TAKY JE MI ZIMA! Odpoledne vytáhnu zimní bundu. Mám svetr a kožárnu a kosím. Teď jsem obíhala obchody s dětskou obuví (3) a asi budeme chodit v sandálkách. Pokud nemám zájem o barvy jako olivová, lila nebo zelená, mám smůlu. Mám představu o tmavě hnědých nebo lépe černých (aby se to hodilo ke všemu) botičkách s kožíškem z té lesklé kůže (prostě ne promokací semiš), pokud možno s ohrnovací hodní částí - aby tam nelezl sníh. Asi jsem spadla z Marsu…
Taky máte podobnou zkušenost (Misu, Saal…)?
Jiti - Terezku jsem včera dovedla do sklepa, aby si vyzkoušela boty z loňska a jsou jí pěkně, vloni jí byly velký, takže já letos kupovat boty nebudu. Ale máš pravdu, že z toho výběru by jeden padnul, příšerný barvy, pro děti blbej materiál a korunuje to cena. Teri má od loňska semišový hnědý kozačky na zip a bílo černý sněhule s kožíškem. Dneska ráno byla taková zima, že už bych jí klidně dala punčocháče a snad i ty kozačky. Už dáváte punčocháče?
Jiti - my ještě zimní boty nesháníme, ale minulou zimu jsem malé koupila v daichmanu (nevím jestli jsem to dobře napsala
) tam maj vždycky spoustu děckých bot a teď máme ještě polobotky od baťe, ale ty jsou docela barevné
Zkus na internetu, na děcka se ty boty kupují dobře, kupovala jsem sandálky o číslo větší a byly super
stejně jim rychle roste noha ![]()