Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
17.10.06 18:12

ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s hnisáním ucha pod náušničkou? Leničce to hnisá, ale jde to poznat jedině když náušnici sundám. Je nutné náušnice sundat a nechat zahojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.10.06 18:14

předpokládám, že jo. Jenže jí potom zarostou uši a budeme znova propíchávat. :( Tak pořád přemýšlím, jestli je to tak nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
17.10.06 18:52

Irisko - u naší malé s tím skušenosti nemáme, ale naušnici bych nesundávala, něčím bych to potřela u nás asi slivovicou nebo nějakým alkoholem a jestli by se to vracelo může to být i tím kovem. Mě dělalo problém zlato taky mi potom hnisalo ucho, ale teď mám zase zlaté a nic to nedělá, tak možná malé vadí zrovna tyhle naušnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
17.10.06 19:22

Irisko, naušničku bych taky nesundávala. My jsme několikrát denně potírali lihem a „jezdili“ s naušničkou sem a tam, ať se to dostane i do té dírky. Kdyby se to dlouho nehojilo, tak s ní raději běž k dr., ať ti dá třeba Framykoin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
17.10.06 19:32

Irinko - máme čerstvou zkušenost. Dr radí na chvíli, třeba 1-2 dny sundat, mazat nejlíp Framykoinem a pak zase naušnice dát a pak zase mazat, atd. My jsme je kdysi sundaly asi na týden a už to zarůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.10.06 07:54

Dobré ráno… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 08:01

nazdar zenský, mám pro vás po ránu krásný článeček, dočíst až do konce :D

http://bleskove.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 08:05

NITA - me uz to v praci tak prdi, sef me tak zavaluje praci a pry ze mi ubere prace, vcera sem byla dost na nej nastvana a to se mi jeste nestalo. Chodim dom uplne vyflusla…
Navic nevim co dela mimis, nic se tam dole nedeje..
Se toho UZ nedockam snad, jeste asi šest tejdnů, to je na pytel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 08:29

Taky furt brečíte? Já nikdá nebulela, ted su tak precitlivělá, to je děs, jeste ze me ten můj chlap nevidí, he, by si rek ze su pitomá. Rvu pořád u televize, u článků z novin nebo na mě jen smutně koukne pes a já slzím.
To je děsný!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.10.06 08:30

Zabzu kde siííí?? Daj už na nás kašle, co je doma, tak už moc nepíše, áchjo… asi budu bulet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.10.06 08:34

Jelena…já taky a mám pocit, že to bulendo je čím dál tím horší. No ten šéf je teda pacholek…no snad až se ti vrátí kolega, to bude lepší. Mě už od včera bolí hlava a je mi divně, jako by na mě něco lezlo… :roll: , no snad to udolám a bude to dobré. V pondělí mám jít do té práce…Snad nedopadnu Jelana jako ty…a ředitel slovo dodrží.

Ale Dr. mě včera nakrknul…ukončil mi neschopenku v pátek…skoro 1000,– je v pr..i…sem byla tak v šoku, že jsem se nezmohla na slovo, ještě to komentoval slovy abych mohla ven o víkendu. No ale já mám vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 08:45

Hezké mrazivé ráno :?

:cry: :cry: Přiznávám se, přibrala jsem 1 kg :cry: :cry:

jelen - vydrž Prťka, vydrž nebo ho vyšplouchni s neschopenkou. Na velkou únavu bacha.

Nito - doktor je trouba, má místo mozku z piva kostku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 08:47

Bulím, jen se na mě někdo špatně podívá. A ještě mě pěkně šibe, jakmile procházím kolem víc lidí, tak se hned instinktivně chytám za břicho, aby mě náhodou někdo nešťouch. U Terky se mi to párkrát stalo a vraždila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.10.06 09:03

misu, naprosto nechápu proč to udělal…a to se mě ještě zeptal jestli nepracuju v sobotu a a neděli… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.10.06 09:04

Nito - to je teda blb, ale co se dá dělat. měla jsi už zůstat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí