Poradna duly
Jana Čurdová
Misu - bez punčocháčů Niku nepustím nikam, hned by byla nemocná, už nosí venku teplejší bundu, ve čtrvtek jsem ji koupila i kombinézu. Čekáme velké mrazy ![]()
Misu - jazyk stále držím a s problémy, ale určo vydržím. Už to znám
. Punčocháčky dávám od včera. Dneska se fakt hodily. Změnila jsem do jeslí garderobu. Místo ponožek a tepláčků - punčocháčky a zástěrku. Efektní a praktické zároveň!
Saal - na Internetu bych boty teď už nekoupila, protože to musí vyzkoušet. A myslím, že přes zimu už noha tak neporoste. Třeba papučky už teď máme asi 3 měsíce (dřív byly za dva malý). Toho Deichmana ale zkusím, dík za tip.
Tak mi došla ty kalhoty, jsou mi přesně a bříško už nestláčí, jsou pod ním
akorát mě trochu překvapilo že jsou trochu tenké, oproti mým starým manžestrákům, ale snad nezmrznu
Super je to že je budu moc nosit i potom
Jsou moc pěkné a i délka mi pasuje akorát, což je zázrak, všechny kalhoty jsem si vždycky musela skracovat ![]()
saal
to je bezva
jsou ti akorát? a budou potom stačit?
a jak moc jsou tenký, jako co třeba?
dík
Zuzu - jak je ta guma na břichu tak kousek vylézá ven jsou v ní dírky a můžeš si je popustit, ale budou vždycky pod břichem
takže ještě něco dlouhého aby netáhlo na břiško
Jak jsou tenký
možná jako riflovina, ale ne tak tvrdý ale jak mám ty manžestráky tak ty vroubky jsou takové hrubší
nevím jestli jsem ti pomohla, ale opravdu nevím k čemu to přirovnat ![]()
Jiti+saal - tak to já už taky začnu dávat punčocháče, ráno už je fakt zima, ikdyž má flaušový kalhoty. kombinézu máme taky od loňska. Boty bych na netu Terezce nekoupila, ona má vysokej nárt a docela širokou nohu, jen tak něco neobuje.
holky nevíte, jestli se dají někde koupit tyhle břišní pásy?
na těhulkách mají jen černobílý květovaný, lilek a modrý
např.
http://www.tehulky.cz/d.htm?z=73
chtěla bych nějakou normálnější barvu
Ahoj holky!
Jsem tu jen naskok vsechny pozdravit!
Mam ted hooodne prace - blizi se mi odevzdani DPH źa III. kvartal … tak mam napilno
… ani nestiham cist …
Vcera jsme byly u zubaka … tak mi zaplombovala jeden zub - praskla mi tam stara plomba … a pak uz nic … tak huraaa … a Nikinka taky mela zuby v poradku … tak ji pani doktorka chvalila a za odmenu povozila v kresle
… jinak ale musime jit na prestrizeni uzdicky
… tak z toho mam trochu strach … ale pry uz se to snad dela i lasarem … tak by ji to nemelo tak bolet ![]()
jiti
já ho taky nejdřív zavrhla, ale v neděli jsem mluvila s jednou už maminkou a říkala, že si ho koupila až ke konci těhotenství a že to bylo bezvadné
mohla nosit svoje normální trička a netáhlo jí na záda ani na bříško a nebylo vidět řešení kalhot
bohužel ho koupila v obchodě v německu, takže mi moc s nákupem neporadila
Zuzi - a to je sešité dohromady, takže se to natahuje přes hlavu (nohy
) nebo se to zavazuje. V tom případě ba neměl být problém koupit kousek látky a ušít to. Za tohle určo budou chtít nejmíň pětikilo. ![]()
klarisa
uzdičky se neboj
pod jazykem ji stříhali bráchovi, když byl ještě miminko a brečela akorát maminka ![]()
brácha se usmíval a z pusy mu tekly krvavé sliny, ale jinka byl v pohodě
mně zase loni v létě stříhali tu mezi horní dásní a rtem, aby se mi později neohalovali krčky
znecitlivěli mi to jen¨nějakou mastičkou a nebolelo to, jen se mi to pořád spontánně hojilo, tak mi to obden oddělovali znovu, ale to už jsem ani tu mastičku nechtěla, nijak to nebolelo
jiti
jo na tehulky.cz za to chtějí 690
vypadá to spíš přetahovací
v nejhorším koupím nějaké větší triko a ušiju to z toho, ale že bych to měla bez práce
ono sehnat dobrý pružný materiál není sranda
Zuzu - taky jsem o tom přemýšlela na zimu, když jsou ty kalhoty pod půpek
nějaké jsem viděla i C&A, ale jenom jsem to zahlédla a myslím že byly černé ![]()
Klarisa - malá se nebála a pěkně seděla a nechala si koukat do pusy
Taky chci vzít malou ale nevím jestli nebude víc brečet než cokoliv. Z doktorů má hrůzu ![]()
Zuzi: oni ji prave taky strihat tu mezi hornim rtem a dasni … tak kdyz jsi to vzala tak statecne
, tak doufam, ze i mala to zvladne Oka
Jinak Zuzi, kdyz zjistis, kde maj ty pasy (teda pokud si ho nakonec nebudes vyrabet doma, moooc prosim o tip
), taky se mi to libi a sla bych do nej … kor v zime se bude moooc hodit ![]()