Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
16.10.06 18:25

misunka…a jéééje…nečekané návštěvy…to já nemusím, ale občas je to i milé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 18:57

Nito -to byl Terezky děda, takže tchán a přivezl jí dort. Já věděla, že se staví, jen jsem nevěděla přesně kdy. Vycházíme spolu i teď dobře a tak jsme pokecali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 19:36

misunka…to je od něj ale hezký viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
16.10.06 19:46

Čau maminy.
Dopoledne mi nebylo dobře, asi od tlaku, tak jsem si šla domů lehnout. Byla to paráda 8) :lol: . Už se těším, až bude manžel vozit malou do jeslí a já se budu doma celé dopoledne válet :wink: .

Koukám, že zase řešíte porodnice. Vrchlabí je prý jednička, ale já jsem byla se službami v Brně spokojená a máme to, když není provoz asi 10 minut cesty. Měnit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.10.06 19:58

takže od začátku ;-)

jelene na tebe neprdim ;-) mám ty tvoje testy v tabulce ;-) ježiš vy se navotravujete :lol: tak já to sem zas vrznu ;-)

zuzu hezky odpočívej, ve štychu studenty nenecháváš, určo nejsi jediná učitelka frániny a angliny v okolí tak hold se budou muset porozhlídnout jinde nebo jim doporuč kámošku a může ti platit část výdělku :lol:

je dobře že manža vás uživí všechny čtyři ;-))) hehe big family ;-))) to bude veseloooooooo :-)))

jinak vrchlabí mě neláká porodem do vody (i když možná toho využiju ;-) ) lákají mě svým přístupem a taky poporodní péčí kdy se hodně moc účastní i tatínek a spí tam spolu jako rodina…na všechno si zvyknou společně což musí být prostě úžasný (doufám :lol:)…a navíc si myslím že tam se budou držet toho co chci ;-) tady mi nikdo nezaručí že dostanu mimčo hned na bříško a hned se zkusí nacumlat mlíčka a že manža bude pak sledovat co s mimískem dělají .prostě pohoda klídek, žádnej tlak, a to se určo rodí jináč. kdybych byla brňanda tak asi možností je tucet ale jako severočech fakt nic moc a do prahy nechcu ;-)
jeleno do brna to mám 5 hodin jízdy po dálnici takže maličko z ruky ;-) to je přes celou republiku čoveče ;-)

jiti hezky odpočívej!!!

jelčo na ty záda zkus nějaký protahování…nechceš začít chodit někam cvičit? já o tom přemýšlím..nebo aspoň se donutit doma…uvidíme.

zítra hlídám neteřinku, po dost dlouhé době tak jsem zvědavá jak to zvládnem ;-) je na nás zvyklá to ano ale dvě hodinky s ní být sama…;-) no trénink je potřeba :D chudák dítě :lol: naštěstí je maličká takže ta procházka s ní bude hlavně couračka což je pohoda. páč dvouhodinovou rychloprocházku bych asi nezmákla. to bych večer asi cípla. tak dám zítra echo ;-)

jinak stavební úpravy u nás již začali :lol: manža psychicky nevydržel a přijel domů začít bourat ;-) takže už nemáme postel a budeme spát na rozkládacím gaučíku ;-) jsou to dveře který pak povedou do kuchyně ;-) naštěstí jsou jen zazděný ale i tak všude se práší a to je fakt hnus ;-) tož jsem přemluvila manžu aby dal igelit ke stropu aby se neprášilo tolik do kuchyně a já nemusela pak makat s hadrou v ruce :roll: sice jsme se kvůli tomu trochu rafli ;-) (samozřejmě že došlo na má slova a udělalo se to tak jak jsem říkala už nazačátku, ale prostě se to muselo zkusit po jeho, no děs :evil: ), .....naštěstí jsme oba splachovací a manža se přichází hezky omluvit :lol: nejsme italové že jo ;-) tak dokumentuji a zítra dopo se určo pokročí tak až těch fotek bude víc tak vám to sem hodím ;-)

je tu ještě kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.10.06 20:02

nová tabulka - VIZ PODPIS ;-)

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
16.10.06 20:31

tak nic. dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
16.10.06 21:01

Tabulka supr, jen „doma“ pro mě platí pouze mimo pracovní dobu :wink: . Pokud je to tak myšleno, tak doma nejsem. Díky za opravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.10.06 08:17

čus holky, jak je? normálně ráno u nás byla nula!! mlha jak hrom, no vstávání byla úplná lahůdka..už je to tady, chjo..
jak se máte? já su nějak přejetá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.10.06 08:26

ZABZU - čáu kotě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.10.06 08:29

strašná kosa u nás, a já tydýt si nevzala punčochy na venčení psů, sem málem kcípla, eh. Uz sem si poridila těhu silonky, he, jeste je mám v kabeli, neska¨si je navlíiknu.

Tak ten můj mi vcera trochu masíroval záda, to bylo keců, von je línej jak veš… a hned co za to a ták, prej chce taky masáž, sem ho poslala do háje už.Někdy mě pěkně vytáčí, hodně se mu mění nálady, je jak těhotnej. Já musím být furt OK, když fnukám (1× za 2měsíce) a ríkám mu, ze těhule brečej denně, at je rád, ze bulím jen 1×2měs, tak mě akorát sprdne ze to sou kecy.
Asi ho zabiju. Děcko bude pohrobek nebo jaxetomu nadává..hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.10.06 08:29

je tu šéf, musím dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
17.10.06 08:37

holky, ve čtvrtek jdu na ten velký UZ a „genetiku“, co mám čekat?
mám si pozjišťovat po celé rodině nějaké choroby? jak moc podrobně?

jinak u nás měl nevolnosti manžel, zažívací obtíže (střídavě zácpa-průjem) taky manžel, co by chudák pro mě neudělal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.10.06 08:45

jelčo, zuzu, ahojte..fuj, dneska je fakt divně, chjo..kolem třetí jsem se vzbudila, uvařila pudink na ráno 8O a zase usnula :)
zuzu, to netuším, do jaké míry budou studovat rodinné choroby, u mě se ptali na cukrovku, tu měla babička a to bylo všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.10.06 09:06

ZABZU - kecáš! 8O
Já neska vstávala ve 3 a šla sem uklizet kuchyn, vypít kefír a krájela sem petržel a umejvala nádobí. Do 4 do rána!!! Nechápu, sem nemohla spát. Ty taky ne?
Ten můj šel v noci čůrat, he a viděl v kuchyni světlo, tak se strasne lek, ze tam máme zloděje, měl málem infarkt, mu říkám No jasně, zloději nám přišli umejt nádobí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí