Poradna duly
Jana Čurdová
misunka…a jéééje…nečekané návštěvy…to já nemusím, ale občas je to i milé…
Nito -to byl Terezky děda, takže tchán a přivezl jí dort. Já věděla, že se staví, jen jsem nevěděla přesně kdy. Vycházíme spolu i teď dobře a tak jsme pokecali ![]()
Čau maminy.
Dopoledne mi nebylo dobře, asi od tlaku, tak jsem si šla domů lehnout. Byla to paráda
. Už se těším, až bude manžel vozit malou do jeslí a já se budu doma celé dopoledne válet
.
Koukám, že zase řešíte porodnice. Vrchlabí je prý jednička, ale já jsem byla se službami v Brně spokojená a máme to, když není provoz asi 10 minut cesty. Měnit nebudu.
takže od začátku ![]()
jelene na tebe neprdim
mám ty tvoje testy v tabulce
ježiš vy se navotravujete
tak já to sem zas vrznu ![]()
zuzu hezky odpočívej, ve štychu studenty nenecháváš, určo nejsi jediná učitelka frániny a angliny v okolí tak hold se budou muset porozhlídnout jinde nebo jim doporuč kámošku a může ti platit část výdělku ![]()
je dobře že manža vás uživí všechny čtyři
hehe big family
to bude veseloooooooo ![]()
jinak vrchlabí mě neláká porodem do vody (i když možná toho využiju
) lákají mě svým přístupem a taky poporodní péčí kdy se hodně moc účastní i tatínek a spí tam spolu jako rodina…na všechno si zvyknou společně což musí být prostě úžasný (doufám
)…a navíc si myslím že tam se budou držet toho co chci
tady mi nikdo nezaručí že dostanu mimčo hned na bříško a hned se zkusí nacumlat mlíčka a že manža bude pak sledovat co s mimískem dělají .prostě pohoda klídek, žádnej tlak, a to se určo rodí jináč. kdybych byla brňanda tak asi možností je tucet ale jako severočech fakt nic moc a do prahy nechcu ![]()
jeleno do brna to mám 5 hodin jízdy po dálnici takže maličko z ruky
to je přes celou republiku čoveče ![]()
jiti hezky odpočívej!!!
jelčo na ty záda zkus nějaký protahování…nechceš začít chodit někam cvičit? já o tom přemýšlím..nebo aspoň se donutit doma…uvidíme.
zítra hlídám neteřinku, po dost dlouhé době tak jsem zvědavá jak to zvládnem
je na nás zvyklá to ano ale dvě hodinky s ní být sama…;-) no trénink je potřeba
chudák dítě
naštěstí je maličká takže ta procházka s ní bude hlavně couračka což je pohoda. páč dvouhodinovou rychloprocházku bych asi nezmákla. to bych večer asi cípla. tak dám zítra echo ![]()
jinak stavební úpravy u nás již začali
manža psychicky nevydržel a přijel domů začít bourat
takže už nemáme postel a budeme spát na rozkládacím gaučíku
jsou to dveře který pak povedou do kuchyně
naštěstí jsou jen zazděný ale i tak všude se práší a to je fakt hnus
tož jsem přemluvila manžu aby dal igelit ke stropu aby se neprášilo tolik do kuchyně a já nemusela pak makat s hadrou v ruce
sice jsme se kvůli tomu trochu rafli
(samozřejmě že došlo na má slova a udělalo se to tak jak jsem říkala už nazačátku, ale prostě se to muselo zkusit po jeho, no děs
), .....naštěstí jsme oba splachovací a manža se přichází hezky omluvit
nejsme italové že jo
tak dokumentuji a zítra dopo se určo pokročí tak až těch fotek bude víc tak vám to sem hodím ![]()
je tu ještě kdo?
Tabulka supr, jen „doma“ pro mě platí pouze mimo pracovní dobu
. Pokud je to tak myšleno, tak doma nejsem. Díky za opravu.
čus holky, jak je? normálně ráno u nás byla nula!! mlha jak hrom, no vstávání byla úplná lahůdka..už je to tady, chjo..
jak se máte? já su nějak přejetá..
strašná kosa u nás, a já tydýt si nevzala punčochy na venčení psů, sem málem kcípla, eh. Uz sem si poridila těhu silonky, he, jeste je mám v kabeli, neska¨si je navlíiknu.
Tak ten můj mi vcera trochu masíroval záda, to bylo keců, von je línej jak veš… a hned co za to a ták, prej chce taky masáž, sem ho poslala do háje už.Někdy mě pěkně vytáčí, hodně se mu mění nálady, je jak těhotnej. Já musím být furt OK, když fnukám (1× za 2měsíce) a ríkám mu, ze těhule brečej denně, at je rád, ze bulím jen 1×2měs, tak mě akorát sprdne ze to sou kecy.
Asi ho zabiju. Děcko bude pohrobek nebo jaxetomu nadává..hehe
holky, ve čtvrtek jdu na ten velký UZ a „genetiku“, co mám čekat?
mám si pozjišťovat po celé rodině nějaké choroby? jak moc podrobně?
jinak u nás měl nevolnosti manžel, zažívací obtíže (střídavě zácpa-průjem) taky manžel, co by chudák pro mě neudělal ![]()
jelčo, zuzu, ahojte..fuj, dneska je fakt divně, chjo..kolem třetí jsem se vzbudila, uvařila pudink na ráno
a zase usnula ![]()
zuzu, to netuším, do jaké míry budou studovat rodinné choroby, u mě se ptali na cukrovku, tu měla babička a to bylo všechno..
ZABZU - kecáš! ![]()
Já neska vstávala ve 3 a šla sem uklizet kuchyn, vypít kefír a krájela sem petržel a umejvala nádobí. Do 4 do rána!!! Nechápu, sem nemohla spát. Ty taky ne?
Ten můj šel v noci čůrat, he a viděl v kuchyni světlo, tak se strasne lek, ze tam máme zloděje, měl málem infarkt, mu říkám No jasně, zloději nám přišli umejt nádobí ![]()