Poradna duly
Jana Čurdová
žabžo ani nevíš jak jsem ráda za to že jsem doma. fakt jo. včera jsme byli u našich a já lehce pomáhala česat jablíčka - česáčkem - fakt nic namáhavýho..no a večer jsem se tu plazila po kolenou
tak pomáhat asi už nebudu, prdim na to, nestojí mi to za to
přes noc se to naštěstí vždycky zlepší a zregeneruje
tak dneska to bolí jen lehce…ale stejnak ![]()
jo hodím vám sem ty pokoje jak jsme se rozhodli přestavět do původního stavu
jsem to nějak namalovala
a taky jsem včera dělala ten věneček
chcete fotku?
tak jak se má zbytek maminek co?
mišu jiti nito saal ![]()
saal to datum už mám dávno přepsaný pche
takže podle ms 6.4. a podle uzv 5.4.?
tak to se musíš trefit
název jsem doplnila ![]()
holky já čím dál víc přemýšlím o porodu ve vrchlabí. sice tu máme krásnou porodnici ale spoléhat na to že mi vyjdou vstříc to prostě nemůžu. a mrzelo by mě to. takže asi přetrpím 2,5 hodiny cesty směr vrchlabí tak 3 dny před termínem a budu se domlouvat s bříškem že se narodí včas
jinak si to neumím představit
docela mě tohle furt trápí…všici mi to vymlouvaj, že to je zbytečný…ale mě se tam prostě chce
navíc neholduju těm každodenním návštěvám v porodnici. ta novopečená maminka se taky musí s tou situací srovnat a do toho jí choděj lidi, manžel přijde jen na skok (ve vrchlabí tam spějí v jedný místnosti), furt někdo ruší a dělá chytrýho
tady bychom měli klid
myslíte si že jsem blázen?
Daj - tak to jsem opravdu vedle když se kouknu na tu tabulku furt tam mám 10.4.
nechápu ![]()
saal - no jo já taky tu aktuální tabulku nedávám do placu každý den
ale hned jak jsi napsala ať to opravím tak jsem to opravila a mám to tu v kompu a zase to tam někdy vrznu abysteto viděli ![]()
No mám se celkem dobře k obídku jsem si upekla hranolky a udělala na minutku králičí jatýrka…snědla jsem tak půlku a zbytek frčel do koče…mě fakt nechutná už nic ![]()
Dajano - já jsem taky chtěla jít rodit poprvé do Zlína a ne do Vsetína je to jenom sice hodina cesty, ale nakonec jsem šla do toho Vsetina. Ikdyž tam nemají nadstandart tak to bylo fajn jenom mi vadilo že jsem tam byla týden a ne 4 dny jako ostatní, ale nemůžu si stěžovat všichni byli hodní a pomáhali ty 4 dny vydržíš všude, budeš tam s miminkem a aby jste tam nakonec stihli dojet
a nerodili někde na cestě
ale určitě to záleží jenom na tobě co budeš chtít ![]()
Daj…a co že je v tom Vrchlabí lepšejší??? No víš těch návštěv se neodříkej…po porodu je šílení¨á hormonální depka a stejská se úděsně…každá čeká na známou tvář a pokud se ti podaří porodit normálka a né jako mě císařem, tak se do druhého dne oklepeš a budeš vyhlížet návštěvy… ![]()
Nito jatýrka mi teda nejeli ani před těhu
takže chápu tvou nechuť
ale proti gustu
jinak já taky nemůžu velký porce..je mi pak blivno. a ráno prostě povinně kus pečiva jinak cípám hlady ![]()
jeleno co máš k tomu obědu?? čekáme na inspiraci
jak se máš babo? co šéf? na rukou tě nosí?
návštěvy mi budou putna pokud tam se mnou bude manžel celou dobu
vzal by si týden dovču a jel tam se mnou takže by s námi byl 24 hodin denně, naučil by se vše stejně jako já
uměl by mimčo držet a koupat a přebalit
sdílel by vše s „námi“ a to mě mooooc láká a jinde tato možnost prostě není. myslím že jednu cestu by si k nám rodiče udělali
já si ještě něco přečtu o tom vrchlabí, jak to tam chodí a taaak
pak až to bude aktuální tak to rozseknem. ale manža je zlatíčko, nechává to fakt na mě ![]()
jo, tady je ten náš byteček ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
manža chce začít co nejdřív - snad už dneska??!!
prý se domluví v práci.....bláááááááázínek
kozoroh - když si něco umane tak tvrdě za tím holky
taky žádnej med
zlatej beran ![]()
Daj - jo k těm návštěvám, vždycky jsem byla šťastná když za mnou přijeli naši a všichni říkali jak jsem si vytrpěla a jak jsem statečná, hned jsem se cítila líp. Každý se rozplýval nad miminkem jak je krásné a já byla pyšná matka ![]()
jdu vařit a poklidit, zatím čus berušky ![]()
zuzu ty se vzpamatováváš ještě nebo máš hodně práce? a v práci už jsi to prozradila???
Daj…no já taky nebudu rodit v Jihlavě…brrr…pojedu do brodu…s Jakubem jsem tam byla taky a super.....je to tam moc pěkný, taky mají nadstandar¨d aby se tam dalo běëjt s manžou, ale to asi neprojde páč Jakub tu sám bejt nemůže, ale k porodu půjde…a na návštěvy je to 20 min autem…to zvládnou ![]()
Daj, NIta - mě by se moc líbilo kdybych si do pordnice mohla vzít manžela aj Niku, nevím jak to bez tý mý berušky vydržím ![]()
na dopoledne jsem si výuku zrušila (resp. přesunula) kvůli prohlídce
učím až od 14,00
ale asi si půjdu na chvíli lehnout ![]()
no já to v práci říkat nemusím, neb jsem živnostník,
naši, pro které pracuju, to vědí, studentům to začnu říkat tenhle týden postupně, jak je učím
musím za sebe urychleně hledat náhradu na druhé pololetí a nejspíš i na dřív
ve škole to už taky vědí a studium mi přeruší bez problémů
prostě pohoda
jen jsem pořád „mimo“ a úplně vysmátá ![]()
zuzu no jo vlastně
tak to máš ouplně ideál
a doktor ti řekl že se máš šetřit a zůstat doma???
bavili jste se o tom?