Poradna duly
Jana Čurdová
tak teď jsem volala do školy, přerušej mi studium bez problémů, ještě mi studijní gratulovala
vybraný kočárek je mi naprd, musím začít znovu
jak se to dělá s postýlkama, to budu muset ještě nastudovat - jestli jednu společnou, nebo každé zvlášť
jak s prací netuším
na šátek můžu zapomenout, dvě neunesu
musím pít minimálně tři litry denně
to jen, co se mi teď honí hlavou … ![]()
Misu - Terezka měla včera svátek, tak ji přeji všechno nej
Co dostala ![]()
Zuzi - přidej se do diskuze k dvojčátkům, holky ti poraděj
jelen - kalhotky nosím jen bavlněný, krajkový nesnáším, jsou takový umělý
![]()
saal - díky, vyřídím
Dostala vstupenku do cirkusu, kávovar
, fixy, tričko, kinder vajíčka, CD s pohádkama..atd.
MISU - já tam udelala spoustu smajlikůůůů, ale ani jeden se nezobrazil, hehe, tak to vypada jak štěk do tmy ![]()
Zuzu, veliká gratulace. Pro nás to byl taky obrovskej šok, ale teď už se moc těšíme. Ve 13.tt to musela být fakt peecka, my to víme od 6.tt
No ale stát se to může, jedné známé, která čekala dvojčátka, přišli v 16 tt. na to, že jsou 3!!!!!
Takže kočárky budem vybírat spolu
. To jsem ráda, že tady mám ještě jednu dvojčátkovou maminu ![]()
MISU - mladá dostala kávovar, jo, hehe, nák brzo
![]()
Taky počebuju náký velký kalhotky, kruci, šecko se mi zarezává do pupku.
Jooo a podprdy sou mi malý, komplet vsecky!! Ani nevím jakou velikost koupit?? Co dyz se to jeste zvetsí?? Kozy jedny...... ![]()
jelčo, teda, ty strašíš
ona je to sice pravda, ale tak brzo jí to neříkej
![]()
zuzu, no fakt..změna jak hrom, postýlky určitě zvlášť.. kočárek, to bude masakr, protože výběr moc není a je to šíleně drahé, tak na to se připrav, jinak prostě všechno dvakrát, no:)
mišu, jojo, Danika máš recht:)
ZUZ - zkus nejaký inzerát na kocárek na dvojcata, zensky se toho urcite zbavujou, páč druhý dvojcata se jim uz nepovedou, zejo.
Zuzu - neboj všechno pujde, nesmíš se bát určitě ti budou všichni pomáhat ![]()
Misu - ta toho dostala
Nika má za měsíc taky svátek a myslím, že dostane nějakou prkotinu jinak nevím kam bysme všechno dávali
potom zase vánoce už teď se netěším ![]()
saal - to bylo i od tety, od nás, od babičky, od tatínka, od dědečka…
zuzu - kupuji si hodně maminku nebo betynku a jsou tam inzeráty a spousta je jich na kočárek pro dvojčata, jestli by ti nevadil použitý ![]()