Poradna duly
Jana Čurdová
misunka, ty moje vybrané kalhoty jsou taky bavlněný, v podstatě tepláky
ale není to vidět…budu v nich prostě chodit do práce, nedá se nic dělat…je to moc příjemná látka…www.litex.cz
Ale ty barvy jsou tam vidět na prdlačku, já mám vybraný skořicový
Misu - tak to teda zakážu všem cokoliv velkého, protože teď jsem ji polovinu zgarbů vyházela a nechci to mít zase zpátky ![]()
saal - ten kávovar je malinkej, jinou velkou věc nedostala, už jsem ji informovala, že budem třídit kraviny, aby jsem se sem taky vešli.
Nito - příští týden jedu do Litomyšle, tam je sídlo Litexu a velká prodejna, tak mrknu.
jasně, ono to půjde, ještě je na všechno čas, jen jsem fakt ještě úplně vyšokovaná
my bychom brali starší kočárek i normálně, takže v tom nevidím problém,
spíš musím nastudovat, který typ chci, jestli za sebou nebo vedle sebe
po čtvrtečním UZ si asi domluvíme návštěvu u jedněch kamarádů, co dvojčata mají, ať nám povykládají
prostě člověk to má v hlavě nějak srovnané, přibližně ví, co a jak zařídí a pak ho taková zpráva poněkud vykolejí
no ale v důsledku to zas o tolik větší změny nebudou
máme velký dům, dvě děti jsme chtěli, tak je budeme mít najednou no
jen se trochu bojím nějakých komplikací, aby se narodila zdravá, co možná nejpozději a tak
no začínám studovat ![]()
Já si tady libuju, jak zvládám kecat a u toho vařit oběd a zrovna jsem si ho připálila ![]()
ahoj ![]()
právě jsem vstávala
![]()
jdu dočíst, vidím že je tu veselo
tak to má být ![]()
jak se všechny máte?
Zuzu - neboj doktoři si tě pohlídají
Známá má taky dvojčata sice se narodily asi o 2 měsíce dřív, ale všechno dohnaly a teď váží víc než Nika, mají něco přes rok a lítají jak draci
U každého komlikace nejsou ![]()
Zuzajda…neboj…dvojčata, to je ještě normálka…a to porodný,…tý brďo…ti závidím…
Já tam měla původně taky dvě, ale hned v 7tt mi řekl, že to jedno je ukončené těhu…
Asi se vůbec nezačalo vyvíjet…
zatím to vědí tátové - tedy děděčkové a moje babička, ostatní neberou mobil ![]()
můj táta se chechtal (asi to máme v rodině
) a babička byla mimo
dajčo čauki..teda, takhle pozdě vstávat, ty se máš:)
jojo, je tu dneska veselo, srandy kopec, holky, tak to má být, hlavně, ať to vydrží pořád takhle hezky ![]()
týýýýýýýbrďooooooooooooo zuzu - tak to je teda novinka
moc moc gratuluji k dvojitému štěstíčku
obrázky máš úžasný
hlavně buď v pohodě, ať si mimísci jenom „chrochtaj“ a lebeděj
však ty žádný komplikace mít nebudeš
nebooooooooj ![]()
žabžo gratuluji k negativním výsledkům
už to mám v tabulce ![]()
Daji - přepíšeš mi datum porodu podle ultrazvuku na 5.4.
jo a pracovní nazev mimísek ![]()