Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
16.10.06 09:25

nazdar zenský, jak bylo o víkendu? ja makala jak sroub, sobota i nedele, bud na zahrade, nebo vyklizeni bytu, des, ale mladej to prezil, hehe, se drzi jak stenice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 09:29

NITA - čááu!! S tou stabilizovanou polohou souhlasím!! Taky to aplikuju. Normálně na břichu se ted bojím, mám pocit ze z malýho dělam placičku, he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 09:29

MISU - jak je?? Vsecko uz je ok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 09:31

NITA - já kci taky tvoje foto!At te muzu v patek identifikýrovat!!

MISU - to je romantyka jak brno ty narozky, zupr!!! A mimino na dort nenamaloval? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 09:40

jelen - čau, díky za optání, zatím je všechno o.k. Na dortu mimi nebylo, jenom srdce, takový větší pětiletý mimi stálo vedle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.10.06 09:55

holky, tak mi přiišla smska od doktora, že je všechno ok!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: jupíííí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.06 09:56

ZABZU - a co to bylo za vysetreni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 09:58

Zabzu - to je paráda :lol: , já budu mít výsledky nejdřív v pátek, spíš až za týden v pondělí a počítám se vším :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.10.06 09:59

jelčo, triple testy.. dělají se v 16. týdnu, taky na to určitě půjdeš..testujou se hormony na vývojové vady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
16.10.06 10:07

ahoj holky,
právě jsem se vrátila z prohlídky, ještěže tam manža byl se mnou, protože BUDEME MÍT DVOJČATA!!!
ještě jsem trochu v šoku, hodně plánů se bude muset změnit
ve čtvrtek jdu na velký UZ do Prahy

je to bomba, určitě jsme rádi, jen je to trochu nečekané :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 10:20

Zuzi - to si děláš srandu? Fakt? No to je bomba :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.10.06 10:20

zuzu, ty brďo!!!!!!!!!!!!!!! to je šok!!!!!!!!!!!!!!!!! neskáceli jste se tam? to byl první UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.10.06 10:21

zuzu, jinak samozřejmě gratuluju!!!!!!!!!!!!!!musím říct, že je to fakt šokující:)))))) by mě zajímaly vaše reakce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 10:25

Zuzi - taky mě zajímají vaše reakce. ale ty už jsi byla předtím na utz, to bylo to druhý pěkně schovaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
16.10.06 10:28

no já jsem šla do ordinace první, sestřička mi udělala odběry, vyplnila průkazku a tak
a pak mi doktor dělal vnitřní a pak vnější UZ, mimi se krásně hýbalo a (jak jsem se domnívala i přetáčelo)
a pak povídá, já mám pro vás takové překvapení
myslela jsem, že třeba má možnost videa, když se tak pěkně hýbe a on tady je miminko, vidíte hlavičku atd. a teď hlavičkou dolů je tu druhé miminko
pak zavolali manžela a ukázali mu jedno, kde co má, to jsem se už nezadržitelně chechtala až se obraz na UZ třásl a pak mu ukázali to druhé

no jsme v šoku!
jedna část mého já už začíná plánovat a organizovat, co budeme muset naplánovat jinak a druhá část křičí PANEBOŽE CO BUDEME DĚLAT!!!

jinak na UZ jsem byla před měsíce a to jsme věděli jen o jednom, ale asi to druhé nehledal, to jsme byli rádi, že je v děloze

jo a podle příjmení mi doktor napsal na ultrazvuk „koťátko“ a mě se to docela líbí, tak jim asi budeme říkat koťátka, stejně nám kamarádi přezdívají kočičáci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí