Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jak se dneska máte? Tady krásně svítí sluníčko, teploty sice nic moc, ale aspoň za oknem má člověk dobrou náladu.
Zuzajdo, to bude určitě to roztahování dělohy, děje se tam tolik věcí, že sem tam píchnutí máme každá. A s váhou si starosti nedělej, většina z nás jsme ještě nepřibraly. Zvaž se hlavně vždycky ráno před kontrolou, ať to máš zaznamenaný v těhu průkazce, to je nejdůležitější.
Počkej po 20. týdnu, to už budou čísla na váze jen naskakovat ![]()
Jani ahooj..u nás je tak hnusně, zase
chjo..
mám se tak normálně, válela jsem se až do teď v posteli, je načase něco podniknout
třeba uklidit že:)
zuzu, to píchnutí občas zabolení je normální, prostě to tak je, taky mě to plašilo..
Ahoj Žabžu, úklid vždycky počká nebo to udělá někdo jinej
Já dnes ani nemusím vařit, tchyně včera poslala čevabčiči, tak k tomu dělám jen brambory a hotovo. Copak budeš mít dnes dobrýho ty? Hlavně pozor na sladký ![]()
jani, už jsem se naobědvala, taky jsem nemusela vařit, mamča mi donesla maso na houbách, mňam..takže taky pohodička, to se máme co? ![]()
jojo, ty jsi mě včera tak poučila, že jsem od večera a dneska vůbec nepozřela nic sladkého..a přitom tu mám tak dobré hrušky, chjo:)
jdu teď ven, teda, moc se mi nechce do toho počasí, ale dneska je Terezky, mimochodem Mišu, pošli malé pusku za mě
a já jí chci koupit nejnovější vydání časopisu Witch, po kterém šílí a já vůbec nechápu proč ![]()
Žabžu, ty mě opouštíš?
Tak já si jdu po tom dobrým obídku dát dvacítku, pak jedeme k rodičům.
Přidávám se ke gratulaci všem Terezkám, je jich tu myslím povícero.
ahoj berušandy ![]()
irisko - s pupíčkem si nedělej hlavu, taky jsem měla pupík už od počátku skoro, prostě ten špek nešel zatáhnout a nebyli mi už ani džíny moje
ale teď se to ustálilo a pupík neroste zas tak závratně
takže ten počáteční náběh vydrží poměrně dlouho
neboj ![]()
zuzu ty boleníčka jsou asi normální, no radši se zítra zeptej
za to nic nedáš…ale občas to cítím furt. mění se to, intenzita i místo píchání
a druhý den je to pryč…
mě začínaj pěkně bolet záda
budu muset začít cvičit asi
prý těhu jógu, ta by mě měla dostatečně protáhnout a pomoct…trochu se hrbím a určo to bude taky tím, krom jiného
no skučím jak stará babka děsnej pohled…jít takto mezi lidi tak nevím
ještě že jsem doma
náležitě si to taky užívám ![]()
jinak tabulku oživuji zatím u mě v kompu, to co písnete za údaje tak doplním (iriska zatím toho moc nenapsala
polepši se irisko
)
takže zítra držím pěstičky na kontrolu JASR i ZUZAJDĚ, popřípadě všem dalším kdo se chystají k doktorovi
tento týden je docela nabitý, tak se holky držte ![]()
pac
No to sem si teda mohla myslet…no nic tak já jdu taky do pelíšku… ![]()
Nito ahoj! Sama tu určitě nejsi.
Po víkendu se mi opět děsně „chtělo“ do práce
. Asi pomalu začnu stříhagt metr do konce roku, pak už to asi v práci zabalím. ![]()
Jiti…já jdu zítra na KO a pokud mi to dovolí, tak půjdu od pondělka do práce, ale vymínila jsme si tam nějaké úlevy. No snad to nějak dopadne, ale myslám, že bych taky prosincem zkončila ![]()
Vcera jsem byli na oslavě 30. narozenin u mojí ségry. Její přítel jí upekl dort, udělal skvělou večeři při svíčkách a uprostřed toho dortu trůnil zásnubní prsten. Romantika jak z filmu, ségra úplně na hadry ![]()