Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
15.10.06 10:44

Ahoj holky, jak se dneska máte? Tady krásně svítí sluníčko, teploty sice nic moc, ale aspoň za oknem má člověk dobrou náladu.

Zuzajdo, to bude určitě to roztahování dělohy, děje se tam tolik věcí, že sem tam píchnutí máme každá. A s váhou si starosti nedělej, většina z nás jsme ještě nepřibraly. Zvaž se hlavně vždycky ráno před kontrolou, ať to máš zaznamenaný v těhu průkazce, to je nejdůležitější.

Počkej po 20. týdnu, to už budou čísla na váze jen naskakovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.10.06 11:08

Jani ahooj..u nás je tak hnusně, zase :? chjo..
mám se tak normálně, válela jsem se až do teď v posteli, je načase něco podniknout :) třeba uklidit že:)
zuzu, to píchnutí občas zabolení je normální, prostě to tak je, taky mě to plašilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.10.06 11:19

Ahoj Žabžu, úklid vždycky počká nebo to udělá někdo jinej :lol: Já dnes ani nemusím vařit, tchyně včera poslala čevabčiči, tak k tomu dělám jen brambory a hotovo. Copak budeš mít dnes dobrýho ty? Hlavně pozor na sladký :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.10.06 11:29

jani, už jsem se naobědvala, taky jsem nemusela vařit, mamča mi donesla maso na houbách, mňam..takže taky pohodička, to se máme co? :lol:
jojo, ty jsi mě včera tak poučila, že jsem od večera a dneska vůbec nepozřela nic sladkého..a přitom tu mám tak dobré hrušky, chjo:)
jdu teď ven, teda, moc se mi nechce do toho počasí, ale dneska je Terezky, mimochodem Mišu, pošli malé pusku za mě :lol: a já jí chci koupit nejnovější vydání časopisu Witch, po kterém šílí a já vůbec nechápu proč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.10.06 11:33

Žabžu, ty mě opouštíš? :lol: Tak já si jdu po tom dobrým obídku dát dvacítku, pak jedeme k rodičům.
Přidávám se ke gratulaci všem Terezkám, je jich tu myslím povícero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.10.06 21:30

ahoj berušandy :-)

irisko - s pupíčkem si nedělej hlavu, taky jsem měla pupík už od počátku skoro, prostě ten špek nešel zatáhnout a nebyli mi už ani džíny moje ;-) ale teď se to ustálilo a pupík neroste zas tak závratně ;-) takže ten počáteční náběh vydrží poměrně dlouho ;-) neboj :-)

zuzu ty boleníčka jsou asi normální, no radši se zítra zeptej ;-) za to nic nedáš…ale občas to cítím furt. mění se to, intenzita i místo píchání ;-) a druhý den je to pryč…

mě začínaj pěkně bolet záda :-( budu muset začít cvičit asi :? prý těhu jógu, ta by mě měla dostatečně protáhnout a pomoct…trochu se hrbím a určo to bude taky tím, krom jiného ;-) no skučím jak stará babka děsnej pohled…jít takto mezi lidi tak nevím ;-) ještě že jsem doma :-) náležitě si to taky užívám ;-)

jinak tabulku oživuji zatím u mě v kompu, to co písnete za údaje tak doplním (iriska zatím toho moc nenapsala ;-) polepši se irisko ;-)) )

takže zítra držím pěstičky na kontrolu JASR i ZUZAJDĚ, popřípadě všem dalším kdo se chystají k doktorovi :-) tento týden je docela nabitý, tak se holky držte ;-)

pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.10.06 21:55

Ahoooj…asi už je pozdě, co? jenom já tu sůvím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.10.06 22:08

No to sem si teda mohla myslet…no nic tak já jdu taky do pelíšku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 08:06

Dobré ráno… :lol: zase nikdo??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
16.10.06 08:12

Nito ahoj! Sama tu určitě nejsi.

Po víkendu se mi opět děsně „chtělo“ do práce :cry: . Asi pomalu začnu stříhagt metr do konce roku, pak už to asi v práci zabalím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:25

Ahojky, jsem taky tu a snídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 08:25

Jiti…já jdu zítra na KO a pokud mi to dovolí, tak půjdu od pondělka do práce, ale vymínila jsme si tam nějaké úlevy. No snad to nějak dopadne, ale myslám, že bych taky prosincem zkončila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:28

Vcera jsem byli na oslavě 30. narozenin u mojí ségry. Její přítel jí upekl dort, udělal skvělou večeři při svíčkách a uprostřed toho dortu trůnil zásnubní prsten. Romantika jak z filmu, ségra úplně na hadry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
16.10.06 08:28

Misu, máš tam k snídani SZ :lol: aby ti to nebylo líto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
16.10.06 08:33

nituš -díky, máš taky sz :P