Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
14.10.06 17:46

Jani - já jsem doktorovi říkala, na kdy jsem objednaná a on říkal, že za ty dva týdny je to akorát, dřív ten hematom asi vstřebanej nebude, ale docela mi to utíká, ani na ty zpropadený tripple testy nemyslím

zabzu - to je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.10.06 17:47

jani, tentokrát do devíti, v sobotu v noci hraje automat, naštěstí..fakt exoti jsou tu někdy šílení, kolikrát se tu řehtám jak blbec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.10.06 17:48

Mišu, já se utěšuji tím, že druhý porod už je jednodušší (teoreticky :D ), tak tam snad zase nebudu řvát na celou chodbu :lol: . Ty to máš po šesti letech, to je skoro jak první porod. Kolik hodin sis vlastně užila porodních bolestí než tě řízli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 17:49

Zabzu - pamatuješ na toho exota od nás co byl v Superstar? už ho zvou jako speciálního hosta na předvolební mítink, to fakt nevím, co je na něm speciálního. myslím, že tenhle týden vyhrál postup do finále hvězdný pěchoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 17:50

Jani - mě se nikdo na nic neptal a kuchli mě zčista jasna, aniž by se rozjížděl porod, co jsou porodní bolesti nevím, co se týče porodů jsem ještě panna :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.10.06 17:53

mišu, kdy budeš mít výsledky triplu? mi říkali, že kdyby to bylo blbé, tak mi ještě ten den nebo druhý napíšou smsku, prostě, že mě seženou, tak jsem furt čučela na mobil a modlila se, aby nic nepřišlo, jinak do týdne..takže ve čtvrtek volám..
to je dobře, že ti to utíká, mi se to táhne, ale to je u prvniček normálka, vy máte prcky, takže se jimi zaobíráte a já se furt zaobírám sebou a ufonem :lol: řešíte porod? tak to se asi nepřidám :lol: :lol: zatím to je pro mě naprostá vzdálená budoucnost, kterou neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.10.06 17:54

mišu fakt? to je fakt neskutečné..že se starají o takové magory.. nechápu..jo, už ti to hraje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.10.06 17:54

Mišu, to se někdo má, bezbolestný porod :D . Ne, dělám si samozřejmě srandu, po císaři je tolik jiných problémů, že si člověk radši vydrží pár hodin bolestí a pak už je to relativně v pohodě.

Musím se holky na hodinku rozloučit, manžel s malou jsou tu, tak jdeme koupat a papat a spát. Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 17:55

Jani - já jsem doktorovi říkala, na kdy jsem objednaná a on říkal, že za ty dva týdny je to akorát, dřív ten hematom asi vstřebanej nebude, ale docela mi to utíká, ani na ty zpropadený tripple testy nemyslím

zabzu - to je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 17:56

Zabzu - asi až od pondělka za týden, musím vydržet

DĚKUJUUUUUUUUU :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.10.06 17:56

už taky musím..předtočím si nějaké rozhovory, ať tu dlouho nesmrdím:) zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 17:58

Zabzu - já se červenám :oops: :oops: , v rádiu mi ještě nikdo nezahrál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 17:59

No tak když jinak nedáte, tak já půjdu taky tu naši šmudlu vykoupat a ostříhat jí ofinu, bude zase na Kazisvěta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.10.06 18:01

mišu, ale prosím Tě..tak já jsem první jo? :))))) a myslela jsem to upřímně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.10.06 18:02

Zabzu - moc díky, se tady usmívám jako blbeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie