Poradna duly
Jana Čurdová
Daj svatbu máme 11.11 v 11h…nechápu jak jsi to mohla zapomenout
![]()
V úterý jdu na kontrolu a pokud to půjde tak půjdu, ale tak do vánoc…budu zaučovat a vymínila jsem si lehčí režim…když to ¨nedodrží…zůstanu doma… ![]()
Nitu tak když nemůžeš fotit tak to namaluj
to by mě zajímalo co z toho vyleze
hehe
myslím jako namaluj v kompu ![]()
holky já taky nebudu mít bouličku jen dole
taky mi roste celej břuch ![]()
mišu to máš fuk
já bych svou fotku asi taky ořízla
a jak to vypadá když stojíš a chrápeš? ![]()
Nito - dělohu mám až těsně pod pupík, tak se ten zbytek hrne nahoru a somazřejmě tam mám taky nárazník
Teď jsem moc ven nechodila, a když tak ráno a to mi byly pláťáky dobře. Dneska jsem jela odpoledne k mamce a zjistila jsem, že mi jsou tak tak. |Za týden je uložím hodně hluboko do skříně. Zbyly mi jen těhu rifle.
Daji - co tvoje váha? A dej pupík k prozkoumání ![]()
Ahojky
Mišu, jakápak slonice, takhle vypadám zhruba taky a jsem krásná holka ![]()
Hlásím první pohyby, byla to nádhera. V noci, když jsem přišla ze záchodu jsem si lehla na záda a než jsem stačila usnout, tak do mě prcek 3× kopnul. Pak jsem z toho byla samozřejmě tak dojatá, že jsem už od té půl čtvrté neusla. Od této chvíle spím jen na zádech ![]()
Daji - počítač má zamluvenej Dan, Terina půjde chrnět.
Na každý druhý fotce mám zavřený oči, vypadám jak mrtvola ![]()
To budete bourat příčku?
misu, ale já zhubla 4kg…a je mi to prdlačku platný…no já holt nejsem žádnej vyšťour…tak jak to tam roste, špeka to tlačí napovrch před sebou ![]()
holky já nosím jediný gatě z doby „před“ - a to jsou takový sportovní zateplený rejoicky - maj patentek, zip a ještě takovej posouvací páseček
príma gaťě
tak ty jediný mi jsou
jinak zbytek taky nedopnu
nedávno jsme stěhovali skříň tak jsem tam rovnou udělala pořádek a přesně jak mišu píše - ty gatě a věci co nenosím jsem zašila hoodně nahoru a hluboko
asi tam dám časem i tyto gaťule a podprdy a trička
neee ba nee
ty se mi do skříně vejdou ![]()
holky mě se taky bude špíček hrnout směrem k bradě
nebojte
vyfotím ale až za měsíc po té minulé fotce, čili 13+4
tak ještě pár dní vydržte ![]()
Nito tvou svatbu už snad nezapomenu
dám to do tabulky můžu? ![]()
nechce se mi kupovat nový gatě za 1300
zkusím nějaký inzeráty…
Jani - ahoj, tak hoď taky pupík a blahopřeju k pohybům. Hopík je dneska podezřele klidnej, kdoví co tam dělá ![]()
Jana 28…gratuluju ke kopancům…ale na zádech moc nespi…mám doma moudrou knihu a tam píší, že v pokročilé fázy těhu…není dobré ležet na zádech s nohama nataženejma…mimi má málo kyslíki.
Já jsme zvyklá usínat na břiše…to je teď utrpení…spím v podstatě ve stabilizované poloze ![]()
Nito - a kolik vážíš? Nevěřím že bys na tom byla nějak bledě, já 166/61
Daj mě je taky za to líto peněz a ty lacláče mám docela bezvadný, je dobrý, že maj i vzadu takovej te úzkej laclík…nesnáším ty v pase vzadu do gumy…to dělá prdel i tomu kdo jí nemá
Natož mě…
Byla jsem docela mile překvapená…a ségra má kamošku a taby mi prej snad něco spíchla je moc šikovná švadlena, tak tam příští týden vyrazím…dokud jsem doma ![]()
Jani gratuluji
není to nějak brzo?
holky vy jste teda citlivky
takhle brzo cítit pohyby
já ci takýýýýýýýý ![]()
mišu jj tak nějak. ono ten byt byl předělanej už před náma, je nová koupelna a kuchyň a předsíň a kuchyň má plovoučku
takže moc hezkej byt, velkej, 4+1. no jenže jak je tak kuchyň předělaná tak se tam nevejde stůl a zatím ho máme v obýváku (stejně je to odkladiště zatím) - ale chtěla bych ho pak používat aby se mimi naučilo jíst u stolu
no ale na koberci to dost dobře nepůjde že jo
to budu furt čistit fleky
tak jsem vymyslela že se udělaj dveře do takový pidi místnosti z kuchyně - už tam totiž předtím byly - no a tam bude jídelna
a v obýváku místo stolu bude pracovna a místo pracovny bude časem dětský pokoj a taaak, fakt hustý změny
pak to nafotím a namaluju až budu mít chuť
manža prý že to potřebuje vidět tak to bude malovat 3D v nějakým prográmku heč
výhoda mít manžu počítačovýho blázna
(asi jediná výhoda
)
Nito no tak vidíš - 4 kila mínus to tu snad nikdo jinej nemá ![]()
Nito, o spaní na zádech v pozdním těhu vím, protrpěla jsem si to v prvním těhu. Měla jsem už tak otlačený boky, že jsem nemohla spát na boku, tak jsem spala v polosedě, no děsný. Jakmile mě manžel přistihl v leže, tak mě hned budil, no hrůza.
Já už taky nosím těhu gatě, mám manžestráky, takže na zimu jak dělaný. Ještě mám jedny těhu lacláče, ale na ty je času dost.
Mě ležení na zádech někdy i vadí, cítím za chvíli takovej tlak a musím si lehnout na levý bok. Na břiše už to trochu tlačí, ale musí se Hopík trochu uskrovnit, půl roku jen na boku teda ležet nebudu, to bych byla celá vylisovaná. když mi s Teri dělali v porodnici zátěžový test, tak jsem ležela s kapačkou v ruce na zádech napojená na monitor a asi po půl hodině se začalo hodně rychle zpomalovat srdíčko, strašně hnusnej pocit, když to slyšíte, tak naběhli doktoři a setřičky, který to slyšeli a těch mých x kilo otáčeli na levý bok, pak se to upravilo. takže na to ležení na zádech fakt pozor
Misu za svoji váhu se stydím až do morku kostí…dnes nejsem doma…ale v pondělí hodím fotku co mám, ale musíte mi poradit jak ![]()
Jo ale taky ji mám v profilu na seznamu…kdyby jste se nemohly dočkat ![]()