Poradna duly
Jana Čurdová
ZUZAJDO - co to je za rasu??? TO sou tak krásní pejsci, tydle typy šíleně miluju!!! Sou nááádhernýýýýýýýýý
no jmenuje se to Český strakatý pes dříve Horákův laboratorní pes
vznikli proto, že bígli byli moc drazí ![]()
proč já se rozplývám víc nad cizím psem než nad cizím dítětem… eh, budu strasná matka
![]()
Zuzu - fenka je nejlepší, připadá mi že je taková čistotna a pes všechno očurá
To by u nás asi dlouho nevydržel
Už jsem si všimla že si můžeš vybryt barvu, ale aspoň jsem viděla jak ta barva vypadá ![]()
To je naše Lusinka a za ní ještě kocou Lem
Jelena my měli boxerku…byla skvělá…teď se na ní chytáme znovu, ale až do domečku ![]()
Jeleno - klid mě se furt vytýká že mám až moc ráda Lusu, oni kolem mě neumí pochopit jak někdo může mít tak moc rád svýho psa
Dokonce můj na ni někdy žárlí
Moc mě mrzí jak se k ní chová, furt na ni řve a ona z něho má hrozný strach ![]()
No tak tu marně přemýšlím v čem za tím mým chlapem pojedu…no vypadá to, že yvtáhnu ty těhu lacláče.....nejsou zas tak špatný…mají i vzadu ten lacík…naštěstí nejsou vzadu v pase do gumy to vypadá příšerně…
Zuzu - jak jste k ní přišli, proč se vám líbila zrovna taková rasa
Já jsem takového pejska snad nikdy neviděla, nebo aspoň o tom nevím ![]()
jelčo , neboj to já mám taky ![]()
hele nebudem strašný matky, jen máme už nějaké zkušenosti
moje studentka, má velkou kníračku, psychicky nevydržela a svoje dvojčata venčí na vodítku ![]()
jelen
my tu rasu taky neznali, hledali jsme v atlase na netu na mujpes a to byl jediný pes na kterém jsme se shodli ![]()
ale dneska vím, že jsou to naprosto suproví psi a jiného už nechci ![]()
u nás je pejsek náš miláček a za přísnou jsem tu já
i když maža někdy říká: proboha, je to jen pes, sám ji za mými zády rozmazluje ![]()
zuzu - ulozila sem si ty vodkazy a nastuduju, sem jen koukala na fota ted, vsimla sem si jich uz na výstavě myslím.
Je to jak křízený bígl s českým fouskem, hehe.
Jak je to vysoký v kohoutku?