Poradna duly
Jana Čurdová
ZUZ - neboj, nejsu ujetá psíčkařka, to zas né, se nevrhám na psy. Jen na retrivry, salašnický psy, bígly a ted uz i na český strakáče ![]()
Mrnavý plemena mi nic nerikaj.
jj to znám já když šla s Bublou po městě, tak vybíhali lidi z obchodu se na ní podívat…štěně boxera se zas až tak moc nevidí…no byla to bžunda…a Jakuba si nikdo nevšímal ani nikdo z obchodu nevybíhal, a to je poměrně hezkej chlapeček ![]()
Když jsme přišli na veterinu tak Dr. hned Copak chybí malé boxerce??, Ta se potvora vlnikla…no nikdo neodolal ![]()
Jelčo - asi by mě vystěhovali aj s těmi psi ![]()
Holky už jsem vám říkala, že můj gynekolog je tchán Aňy Gaislerové ![]()
Jeleno -mě se taky líbí retrívři určitě si pořídíme až budeme mít ten domeček, ale domů bych si takového psa nepořídila proto mám takového malinkého, všude se vleze a není tak moc náročný ![]()
Jelčo - to je všechno víc nevím, ale vždycky mám chuť se zeptat na snachu ![]()
SAAL - šmárjá, neváhej! Se ho voptej! hehe, rekni, ze Jelenu z Brna to zajímá ![]()
holky já končím, musím doma taky něco udělat
tak hezký víkend!
Jeleno - no nevím, on je takový střelený, že nevím co by mi udělal
Minule tam tisknul sestřičce na čelo razitko
Jestli je ten jeho syn po něm tak se nedivím, že si našel zrovna tu Gaislerovou ![]()
holky já zdrhám do města, kcu si vybrat těhu sukni laclovou riflovou, tak su zvedaf§
papááááááááááá
ahoooj holky..ještě než vyfičím jsem vám chtěla říct, že jsem právě dostala dva kopance od ufonka
lehla jsem si na divan na chvilku a on mě nakopl:)))) já ho miluju!! ![]()
tak pa
ZABZU - fááákt? Je to vůbec možný?? Tak brzo?? Že ty si mluvila sprostě nebo měla hříšné myšlenky, tak tě nakop
![]()
ženský, já si koupila TÁÁÁK NÁÁÁDHERNÝ TĚHU MINIŠATKY RIFLOVÝ ŠEDÝ, že mě snad ten můj doma zbouchne ještě jednou
![]()
Zkousela sem si náký kalhoty a su v tom jak mikimauz, eh, tak si asi koupim jeste jedny šaty a bude po ptákách ![]()