Poradna duly
Jana Čurdová
Nito tu poslední fotku jsem si zvětšila
aj ty ostatní
hehe
jj super odhalení
smažeš to pak nebo to necháš pro ostatní dubňata? ![]()
já tu fotku nemám, jen špíček v albu
no jo tak vám sem nějakej gesicht dám no
něco najdu ale ne dneska ![]()
DaJi, já zubáka zatím odkládám, byla jsem tam naposleddy na kontrole před třema měsícema.Ještě jsem ani nevěděla, že jsem těhu, ale když mi chtěla dělat ultrazvuk, tak jsem radši odmítla s tím, že se snažíme o mimi a kdybych náhodou byla těhu, tak a%t se celých devět měsíců netřepu. Teď si říkám chválabohu.
jani myslíš rentgen ne?
ultrazvuk by ti dělat mohla přeci ne? ![]()
tak to ti závidím
ale mě zubaři nevaděj, jen toto, jdu tam poprvý, toho kluka jsem ještě ani neviděla, chlapi asi budou kecat a do toho mi bude čumět do huby ![]()
DaJi, na fotečku se už těšíme, taky sem možná zítra nějakou přihodím, když už se tu tak odhalujete. Ale žádnou doslova odhalující jako u Nity teda nemám ![]()
Daj už jsem to smázla…kdo ví co sem juká za ouchyla…pošlu jedině na SZ… ![]()
Já byla u zubaře cca před tejdnem ani mu nemluvte bolestí jsem se málem popo…a prej mi to nemůže opíchnout.....kecá ve druhém semestru sse už může jdu tam 31…a prostě mi to opíchne…mě normálka vystřelovali nohy do vzduchu, asi mi zajela do nervu…
V úterý se na gyndě zeptám jestli mi ta injekce nemůže ublížit abych měla jistotu…A když mi to gynekolog požehná, tak na tom budu trvat ![]()
DaJi, myslím samo rentgen, nějak mi to už nemyslí. Neboj, ze známosti ti to udělá bezbolestně a ještě přidá na odchodu obrázek a bonbón ![]()
jani - no v to doufám
obrázek jedině od zubaře
když už mi bude šahat do papuly tak za to taky něco chci ![]()
Nitko ajooo…a jdeš tam zase co?
baba jedna mučitelská
snad tě příště vopíchá
(holky sorry ![]()
jj já sem taky fotku dám asi jen na pár mžiků…neci to tu nechávat…náhoda je blbec ![]()
DaJi, snad tady na ten mžik budu a stihnu to ![]()
Já se holky loučím, jdu do sprchy a do hajan, malá o pěti vstává, tak ať jsem ráno použitelná. Děsím se toho, až se posune o hodinu čas, bude vstávat ve čtyří, děsnýýýýýý. Pa
jani no těpic teda…ve 4
já se tak těším na miminko
dobrou noc ![]()
taky mizím ![]()
Hlásím zatím +2 kg do tabulky a prosím o změnu data ve sloupci s kontrolama. 9.10. už jsem byla, teď se chystám 13.11.
.
Zuzi - myslím, že se vážíš moc často. Já jsem to ustálila na jednou týdně (když se mi přehupuje nový tt) po probuzení. Zároveň si měřím nárust obvodu přes pupík - to jsou skoky
. Žádné výkyvy nepozoruju, jde to jen vzhůru
.
Holky ahoj ,
moc se omlouvám,že Vám tady tak vpadám,hned zase vystřelím…Jsem z Únoru a chtěla jsem se jen zeptat,jak se dají vymazat ty fotky z alba???Nějak na to nemůžeme přijít a taky jich tam máme dost nepovedených
Holt,šikulky..
Prosím pěkně o radu.. ![]()
teda už jsem si připadala jako blázen ![]()
dočítala jsem, koukám do galerie a nic, tak jsem fotky několikrát přeskupila a pořád nic
no nitko, to nás ostatní ochudíš? ![]()
ahoj holky, já se nějak trefuju zrovna, jak tu nikdo není, tabulku máte moc pěknou.
Jenom tu fotogalerii jsem nějak nenašla, jak to najdu? Nebo je to tajné?
ani jsem netušila, že je vás tu tolik. Tak se snad někdy trefím, když tu zrovna někdo bude. Zatím si asi budu povídat sama se sebou. ![]()