Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem zrovna dočetla den a půl. Je to docela zabíračka , než to člověk přelouská. Manžel jel zrovna s dcerkou na letiště, tak jsem zasedla počítač.
jenom nevím, jestli tu zrovna někdo je, jak jsem přečetla, tak všichni někam mizeli. Dneska jsem se z práce dozvěděla skvělou fámu : prý někdo po firmě rozšířil, že už nechci do mateřské nastou pit zpátky do firmy.
Ředitel dokonce zazmatkoval a nabízel mi práci domů ![]()
ahoj
aktualizovaná tabulka (viz můj podpis - kdyby někdo nevěděl co že to tam mám
):
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a také jsem vymazala již „staré“ kontroly, tak kdo tam má prázdný sloupeček nechť mi písne kdy že jde příště k doktorovi ![]()
také jsem tam dozadu do poznámky napsala kdo že je doma
ale jestli chcete tak to smáznu.
pokud máte někdo nějaké připomínky tak pište pište pište ![]()
Zabzu - to je nádhera, moc gratuluju
a že Hopík pozdravuje Ufonka
![]()
Jdu vám dát do galerky novou fotku, ale nesmějte se mi, jsem trošku slonice ![]()
Kdo tam?
Právě jsem přidal ado galerky břicho, je to docela síla
Nito - někdy i nepřihlášený poznám podle toho jak píšou, ale tentokrát ne.
Za chvíli musím zmizet, počítač je bohužel zamluvenej dopředu ![]()
mišu máš moc krásnou vilku
a jakápak slonice sím tě?
prdlajs!!!
prostě roste domeček
já ci takýýýýýýý ![]()
Nituš ahoj ![]()
tak jsem dočetla dnešek a reaguji:
jelena - no bomba ženská!! zupr!!!! jásám za tebe
už jsi se z toho vzpamatovala?
neplánuje náhodou šéf nějakou tajnou vraždu? třeba se jen přetvařoval
tak si radši dávej bacha
hadžiimeeeeeeee
zuzu - 10 g na den je solidní přírůstek
tak to hold počítej od té doby co máte váhu a říkej si že jsi do té doby nic nepřibrala ju? ![]()
saal, zuzu já mám taky 40-ku
ale saal teda na to nevypadá ![]()
jinak ještě jedna zprávička pro saal: nebooooj, pupísek ti určo brzo vyleze
máš asi hodně pevný bříško že nechce vykouknout
však on vystartuje..se jednoho dne probudíš a uvidíš jakej domeček tam budeš mít
jako žabža ![]()
Nita - vrátíš se ještě do práce teda? když tě tam šéfik tak láká? a manža souhlasí? nebo se poradíš s mudr? jak to uděláš? a kdy že máš tu svatbu?
jsem to zapomněla ![]()
Daji - na tý fotce jsem byla původně celá, ale nedalo se na to koukat a navíc na každý druhý fotce chrápu, tak jsem ji ořezala do týhle podoby, to se ještě dá ![]()
Tak jsem dnes ze zoufalství vytáhla lacláče…a není to tak hrozný docela mi slušej ![]()
Já teda nevím jak vy, ale já skoro nic nedopnu. Jen jedny tříčtvrťáky, páč jsou podpásovky, ale když si v nich sednu tak se mi pěkně zarejou do špíčku, zak mám stach aby mimi neublížili…No a přeci nebudu na jeden měsíc kupovat nějaké „mezi gatě“
Misu…prýma pupík, jsem ráda, že nemáš jenom bouličku dole…už jsem byla nesvá z toho svého nácíčka…ono asi jak to tam roste tak to zvedá špek směrem vzhůru nebo co…páč já to mám skoro až pod prsa… ![]()
mišu - však on tu zas příště někdo bude
a kdo si ten váš kompík zamluvil? princezna terezka? ![]()
manža má svýho pracovního nouťase tak mám komp pro sebe
kdyby neměl notebook tak je tu taky pečenej vařenej
holky my dneska doma vymysleli šílený věci
bude se tu bourat a stěhovat a prostě to tu uděláme praktičtější ale ubere to jeden pokoj
zkusím to někdy do budoucna namalovat a nějak vám to sem hodit
ale bude to parááááda já se tak těšííííííím ![]()