Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
13.10.06 18:04

tak jsem zrovna dočetla den a půl. Je to docela zabíračka , než to člověk přelouská. Manžel jel zrovna s dcerkou na letiště, tak jsem zasedla počítač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.10.06 18:06

jenom nevím, jestli tu zrovna někdo je, jak jsem přečetla, tak všichni někam mizeli. Dneska jsem se z práce dozvěděla skvělou fámu : prý někdo po firmě rozšířil, že už nechci do mateřské nastou pit zpátky do firmy. :D Ředitel dokonce zazmatkoval a nabízel mi práci domů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.10.06 18:07

halooo, halo je tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.10.06 18:14

tak povídat si sama se sebou mě nebaví, tak zatím čauky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
13.10.06 19:16

ahoj ;-) aktualizovaná tabulka (viz můj podpis - kdyby někdo nevěděl co že to tam mám ;-) ):

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• přidala jsem tam již minule sloupeček nazvaný VÁHA - kam prosím připište svůj dosavadní přírůstek ;-)

a také jsem vymazala již „staré“ kontroly, tak kdo tam má prázdný sloupeček nechť mi písne kdy že jde příště k doktorovi ;-)

také jsem tam dozadu do poznámky napsala kdo že je doma ;-) ale jestli chcete tak to smáznu.

pokud máte někdo nějaké připomínky tak pište pište pište ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
13.10.06 19:21

Zabzu - to je nádhera, moc gratuluju :lol: :lol: :lol: a že Hopík pozdravuje Ufonka :lol: :lol:

Jdu vám dát do galerky novou fotku, ale nesmějte se mi, jsem trošku slonice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.06 19:33

Ahojky je tu ještě někdo???

• Citovat
  • Upravit
1858
13.10.06 19:34

Kdo tam?
Právě jsem přidal ado galerky břicho, je to docela síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
13.10.06 19:36

já dočítala hned jsem tu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
13.10.06 19:36

jůůů já byla anonym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
13.10.06 19:39

Nito - někdy i nepřihlášený poznám podle toho jak píšou, ale tentokrát ne.
Za chvíli musím zmizet, počítač je bohužel zamluvenej dopředu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
13.10.06 19:41

mišu máš moc krásnou vilku ;-) a jakápak slonice sím tě? ;-) prdlajs!!! :-) prostě roste domeček ;-) já ci takýýýýýýý :-)

Nituš ahoj ;-)

tak jsem dočetla dnešek a reaguji:

jelena - no bomba ženská!! zupr!!!! jásám za tebe ;-) už jsi se z toho vzpamatovala? ;-) neplánuje náhodou šéf nějakou tajnou vraždu? třeba se jen přetvařoval ;-) tak si radši dávej bacha ;-) hadžiimeeeeeeee

zuzu - 10 g na den je solidní přírůstek ;-) tak to hold počítej od té doby co máte váhu a říkej si že jsi do té doby nic nepřibrala ju? ;-))))

saal, zuzu já mám taky 40-ku ;-))) ale saal teda na to nevypadá 8)

jinak ještě jedna zprávička pro saal: nebooooj, pupísek ti určo brzo vyleze ;-) máš asi hodně pevný bříško že nechce vykouknout ;-) však on vystartuje..se jednoho dne probudíš a uvidíš jakej domeček tam budeš mít ;-) jako žabža ;-)

Nita - vrátíš se ještě do práce teda? když tě tam šéfik tak láká? a manža souhlasí? nebo se poradíš s mudr? jak to uděláš? a kdy že máš tu svatbu? ;-) jsem to zapomněla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
13.10.06 19:42

Daji - na tý fotce jsem byla původně celá, ale nedalo se na to koukat a navíc na každý druhý fotce chrápu, tak jsem ji ořezala do týhle podoby, to se ještě dá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
13.10.06 19:42

Tak jsem dnes ze zoufalství vytáhla lacláče…a není to tak hrozný docela mi slušej :lol:
Já teda nevím jak vy, ale já skoro nic nedopnu. Jen jedny tříčtvrťáky, páč jsou podpásovky, ale když si v nich sednu tak se mi pěkně zarejou do špíčku, zak mám stach aby mimi neublížili…No a přeci nebudu na jeden měsíc kupovat nějaké „mezi gatě“

Misu…prýma pupík, jsem ráda, že nemáš jenom bouličku dole…už jsem byla nesvá z toho svého nácíčka…ono asi jak to tam roste tak to zvedá špek směrem vzhůru nebo co…páč já to mám skoro až pod prsa… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
13.10.06 19:43

mišu - však on tu zas příště někdo bude ;-) a kdo si ten váš kompík zamluvil? princezna terezka? :lol:

manža má svýho pracovního nouťase tak mám komp pro sebe ;-) kdyby neměl notebook tak je tu taky pečenej vařenej

holky my dneska doma vymysleli šílený věci 8O bude se tu bourat a stěhovat a prostě to tu uděláme praktičtější ale ubere to jeden pokoj :-( zkusím to někdy do budoucna namalovat a nějak vám to sem hodit ;-)ale bude to parááááda já se tak těšííííííím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí