Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
13.10.06 13:25

Jejda a už jsme zase u psů 8O :wink: .

Jeleno - já ti to říkala. Dopadne to líp, než čekáš. Gratulace! Koupila jsem si další várku Actimelu, když jsou teď furt v akci 8) .

Zuzajdo - a když převedeš těch svých 10g na den, kolik jsi přibrala celkem? Já jsem teď nějak poskočila a jsem na +2kg.

Saal - kalhoty jsem koupila od Tveretu, jsou tmavě modré, na dotek jakoby semišové s prošitým pukem na nohavicích. Vypadají hodně společensky, teplé jsou tak akorát. V zimě to vyřeším ještě silonkama. Už nevím, kolik stály, ale určo něco přes tisícku :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.10.06 13:25

jen se trochu bojím, jak to pak bude s miminkem, ona by malé děti nejradši pořád olizovala, hlavně na obličeji
což jaksi nebude zrovna vhodné u maličkého mimi, no uvidíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.10.06 13:27

zuz - týjo, docela zajímavý jak je nakrizili, docela mladé plemeno 8O
Z roku 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.10.06 13:28

JITI - to se nesmís zlobit, prostě nekoho víc zajímají psi nez děti - viz já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.10.06 13:29

Holky máte ty vaše pejsky doma nebo venku :?: Naši mají briarda a ten pes je chudák, bojí se bouřky a tak se schovává kam může a několikrát na něj spadly kola a vždycky měl nějaké bobino a naši s ním ani nejdou k doktorovi nechají mu to zanítit až mu sleze srst :roll: je špinavý a oni už jen čekají až umře :roll: Vždycky se s našima o tom pohádám a jedu dom :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.10.06 13:30

SAAL - ajé, tak to ani nepiš, jak někdo tejrá psy, tak se neznám… furt si rikám, ze zacnu podnikat a dám do kupy outulek pro chudinky pejsánky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.10.06 13:31

Ještě jsem vám nepsala náš dnešní ranní rozhovor s Hankou o miminku:
Zase jsem jí říkala, že je ještě v bříšku, ale pak že pojedeme do nemocnice a tam vyskočí a bude bydlet s náma. Hned se začala posunovat na posteli, aby tam nezi náma udělala místo a říkala - „Hanička posune a miminko tady bude spinkat“. To mě fakt dojalo. Pak jsme jeli do jeslí a seděla vzadu v sedačce, říkala „chlapeček bude sedět tady se mnou“. Předtím teda tvrdila, že to bude určo holčička, nenápadně jsem ji vyváděla z omylu. Ale zas ne moc, aby to tátovi nebylo podezřelé :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.10.06 13:32

Zuzu - taky jsem měla strach, ale Lusa k ní prostě nemohla a když ji olízla tak co nic se nestalo, ale hlídala jsem si aby to nebylo často. Teď jsou za sebou posraný, Nika s ní chce spát aj v posteli, bez ní neusne :D

Jeleno - až se ti mimi narodí uvidíš, že budeš mit mimi stejně ráda a určitě i víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.10.06 13:32

jelen
jsou to prostě takoví voříšci s rodokmenem :)
ve velikosti jsou ještě docela rozdíly, ale většinou okolo 50cm
(znám i menší a znám i větší)

Jiti
já nevím, váhu máme jen ty tři týdny
ono mi to hrozně skáče, klidně mám mezidenní rozdíl třičtvtě kila :?
proto jsem počítala průměr, jinak nevím, jak to porovnat, když nevím, kolik jsem vážila na začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.10.06 13:33

SAAL - já mám domácí čokly, sice sme uz rok v baráku, ale ven je uz nenaučím (jako spát v boudě).A uz se tesím, ze s nema budu od ledna uz doma, aspon na šest let, to budou holky ščastný, ze s nema nekdo furt bude. Ted sou celý jaro - podzim u mámy na¨chatě, kde se maj holky jak na zámku, denně pár hodin v nádherným lese procházky, pak válení se na terase, furt pamlsky, sluníčko, motýlci, spousta vůní, holky se maj nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.10.06 13:36

jelen . naše Lusa neumí být doma sama, jen zavřeme dveře tak bečí a slyším ji až ven, je strašně navykla že s někým furt je, jsem ji chtěla koupit kamarádku a mám to zakázaný, až bueme mít vlastní bydlení, tchýně :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.10.06 13:37

naše Bela, na rozdíl od původních předsevzetí, spí s námi v posteli
tedy my máme takové patro na spaní a tak má v nohou svou molitanovou boudičku :oops:

naši se se psem taky moc nemažou, ale spíš proto, že nemají čas, tak co máme Belu, vodím jejich fenku taky očkovat, odčervovat, hlídám to za ně a oni to pak proplatí, už se mi podařilo zapojit trochu bráchu (je mu 15)

mimochodem, brácha je z mimča hotovej nejvíc z celý rodiny, dokonce i víc než babička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.10.06 13:38

SAAL - ale jo, budu mít svoje mimi ráda, TO JE JASNÁ VĚC. Ale když si mám vybrat jestli založit outulek pro¨pomoc dětem nebo psům, tak volím psy........ a nestydím se za to, vony to sou fakt němý tváře a sou vodkázaný jen na svýho pánečka, at je to ha*zl a tyran nebo hodnej člověk. Nikdo si netroufne vodebrat utýraný zvíre, o děti se postará ouřad (většinou). Nekci srovnávat, to je kravina!! Jasně ze člověk má větší hodnotu, ale říkám, ze račí pomůžu bezbranejm… což mi psici pripadaj, děcka vyrostou a pak daj rodičům po čuni, ale psi ne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.10.06 13:39

SAAL - proto sem chtela druhý psa, aby ta první nebyla tak smutná, horko těžko to prošlo, spíš neproslo, já to prostě udelala a bylo. Nejdriv samý kecy, ted je vsichni (rodice apod.) milujou víc nez nás :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.10.06 13:41

jelčo
ono je to taky o přístupu, těžko se můžeš na někoho vrhnout na ulici, jé to je hezká holčička (chlapeček), my máme doma taky holčičku, ale tmavovlasou a čím jí mejete vlásky, že je má tak lesklé, čím krmíte :lol:

zatímco u psa se ten člověk rozzáří a bezvadně pokecáte

prostě děti má skoro každej, pejskaři jsou prostě trochu ujetý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí