Poradna duly
Jana Čurdová
saal
vypadají jako ty, co chtěla zabzu, ale oni mají víc modelů v téhle látce
taky o nich uvažuju jako na volný čas
z těhulek jsem si objednala jedny „pracovní“ a jestli se osvědčí, půjdu asi i do těhle
Zuzu - jenom mám strach abych v nich nevypadala moc bachratě ty kapsy budou asi trochu rozšiřovat a já mám velikost 40
co myslíš ![]()
saal
já myslím, že 40 není tak moc, to mám taky ![]()
ty kapsy by to mohly tak trochu „rozbít“, ale jestli váháš, mají stejné i bez kapes (myslím Aktiv?)
UŽ JENOM TŘIKRÁT SE VYSPÍM A PŮJDU NA KONTROLU!!!
už se strašně těším a taky trošku bojím ![]()
Zuzu - tak nejsem sama s tou 40
mě se ty kapsy moc líbí snad to nebude taková hrůza to koupit bez zkoušení
Já půjdu na kontrolu až 27 a na ultrazvuk tak za měsíc to se asi nedočkám. Můj se nemůže dočkat jestli nám řeknou co to bude jestli holka nebo kluk ![]()
šmárjá, já mám krece v brichu, děs........... nevim jestli to nejsou nervy?
Sem se právě vrátila ze socky, kde sem se komplet nechala poučit ohledně výpočtu materské a nemocenské.
No a ted už jen ten šéf............. ted sedí vedle v kanclu, moc se mi do toho nece.......
SAAL - my už voba doma nespíme jak furt sme na nervy co to bude, he
saal
vždycky jsem si říkala, jak to můžou vydržet nenechat si to říct, ale teď jsem v takovém rozpoložení, že bych to ani nemusela vědět, je mi to opravdu jedno
manžel by radši kluka a taky už se nemůže dočkat, takže my si to necháme říct, jen až za strááášně dlouho
teď se těším až mimi uvidím, ale taky se bojím, aby tam bylo, bylo v pořádku a testy dopadly dobře, mám pocit, že se toho ještě může strašně moc stát ![]()
jelen
jdi do toho
myslím na tebe!
saal
já nosím kapsáče i normálně, jsou děsně praktický, nemusíš nosit kabelku ![]()
Jelena, tak jak se to počítá? Honem…povídej…su celá nedočkavá
No konečně tu taky někdo je, já jsem se odmlčela, šla jsem do školky. poslední dobou nějak nemůžu udýchat jakoukoliv aktivitu, ikdyž jdu pomalu, funím jak lokomotiva ![]()
jelen - už?