Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
12.10.06 12:53

holky, kde jste kdooo? byla jsem na oběd, nakonec jsem si dala jenom čerstvou šťávu, ale teď už bych něco zblajzla.. tak si představte, že moje kámoška je taky v tom.. akorát čerstvě, takže zatím to moc neřeší..mám radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 12:54

jelčo, občas je to hnus, že? zvlášť, když neví, že jsi těhu, tak Tě nešetří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.10.06 13:11

ZABZU - no už sem se rozhodla, zejtra mu to reknu. Ráno se stavím na socku, jeste si zjistit podrobnosti ohledně neschopenky a materské a pak mu to povím.
Neéé, že by mě tady pak čekal nákej med, asi bude pekne naprdlej, ale si rikam, ze nevim co se stane a treba najednou zustanu doma znicehonic jak DAJ (docela me po 14hod začínaj brát denne záda) a pak by to bylo vůci séfovi blbý. Takle mu reknu, ze kcu do konce roku, jestli se neco neprihodi¨dřív. A budu z vobliga. A už se můžu hodit marod. A tak různě. HEHE.

Já mám totiž už takovej pupek, ze by to poznal aj slepej, jen tech mejch 14 chlapů tady zatím nic nevidí, hehe, ale pak se na me sesypou „já sem si to myslel“apod., ale to je mi fuk.

tak zejtra asi den D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 13:18

jelčo, máš recht, udělej to tak.. tu chvilku, co bude v šoku přežiješ a pak už to bude v pohodě..hlavně na Tebe se pak bude nahlížet trošku jinak víš, už to nebude makej až se z tebe bude kouřit, trošku zvolníš a nic se nestane..
taky jsem uvažovala, že do konce roku by to bylo akorát..teda, jestli všechno půjde ok..jde o to,že se nechcu blomcat po náledí a sněhu, ještě sebou někde prásknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 13:34

Romco, teď jsem si přečetla, že to dobře dopadlo, super..hele, buď v klidu, tlač ten Ascorutin a bude to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.10.06 13:48

ZABZU - to je asi blbý sebou prastit na lede, co? Se to nák muze utrhnout to mimino, zejo?

Tak tvoje kámoska je v tom jo? hehe, to je zupr, ne? Aspon mas nekoho blizko na venčení mimin :D

Moje kámošky nejlepší, secky tři, tak by moc chtely, ale dve na to nemaj chlapy a tretí se snaží uz pres dva roky, takze mi secky tri svorně závidijou, no co nadělám, já na ně čekat nebudu, to prostě nende.....

Uz máš pupek, Lenko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 14:05

jelčo, jojo, kámoška je v tom, akorát je to takové divné, moc se mnou teď nekomunikuje, tak nevím, co si mám o tom myslet.. to je právě to, že máš kámošky, které chtějí, ale zatím se nedaří, dneska se mi stalo takové faux pas, ale nevěděla jsem to.. poslala jsem fotku ufonka holkám, se kterýma kamarádím a právě ta jedna, co je taky těhu mi napsala, ať to neposílám jedné holce, protože prý se už taky hrozně dlouho snaží a má zdravotní problémy, takže jí to není milé.. hmmm.. cítila jsem se dost blbě, ale nevěděla jsem to.. no co se dá dělat..
pupek mám..celkem velký, když si lehnu na záda, tak tam je boule jak hrom, dneska ji obkružoval dr. tím ultrazvukem a překvapilo mě, jak moc je velká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 14:06

Heli, švihnou sebou není moc příjemné a může se něco stát.. já přesně nevím co, ale rozhodně nic dobrého..takže neklouzavé boty a vylézat jen za sucha:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.06 14:19

ZABZU - no tak té jasný, mladej dostane do ruky kladivo a hřebíky a natluče mi je do bot, já su totiž expert na zemskou přitažlivost, HEHE

jelena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.10.06 14:22

ZABZU - já mám kolem sebe 4 páry, který se marně snaží, jeden je dokonce v blízké rodině, ti to asi přežili nejlíp, budou totiž teta a strejda, he, tak se těší. Ale další dva páry se tváří docela kysele....... se ale nepo***u ne? Ti čtvrtí sou OK, jen ta holka mi furt vykládá jak mi závidí, ale je naprosto OK a kamarádská.
Nevím proč sou lidi kyselí, dyt mě čeká tolik starostí a jestli to bude zdravý a ták, to sou šílený nervy…

jelena
(se mi nece furt prihlasovat, děs, hehe)

• Citovat
  • Upravit
807
12.10.06 14:30

jelčo, ty zvíře..já furt čučím, co je to tu za anonyma..:)))))))
ale jo, já je chápu, ta touha po dítěti bývá někdy fakt velká a když se nedaří, tak z toho má člověk akorát depky a tak..já děkuju bohu, že to s ufonem šlo tak ráz naráz, teď hlavně aby byl v pořádku..
máš pravdu, že jsou to teď šílené nervy a to ještě není konec, že:) ale je to taky obrovská radost, já to pořád nemůžu pochopit, že tam uvnitř mám prcka, který je napůl od chlapa, kterého úplně žeru :oops: :lol: takže jsem rááda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 14:32

jelča
od té doby, co jsme to řekli kamarádům, tak vyplulo na povrch spoustu potratů a neúspěšných snažení …

a přitom nám to šlo tak rychle, že si všichni myslí, že to bylo omylem,
mně to sice trochu štve (co si o nás myslí :evil: ), ale jak říká manža - podle sebe soudím tebe

no a to nemluvím o sestřenici, která se už přes rok snaží a teď řeší nějaké problémy (ona hormonální, on pomalé spermie)
tak ti ještě neposlali ani blbou smsku
no ale to už jsem tu psala, je to komplikovanější

člověk prostě neví, s kým se radovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 14:35

no a teď ještě přemýšlím co s asi bývalou nejlepší karádkou

naposled jsem ji viděla, když mi byla na svatbě za svědka a od té doby neodpovídá na maily, tak jsem se přestala snažit a už ji ani nikam nezvu
ale zas je mi to blbý jí to ani neříct :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
12.10.06 14:36

jelčo máš recht. nemůžeš za to že jsi plodná!!! já vím že to zní divně ale copak jim můžeš nějak pomoct? asi těžko.......tak si z toho nedělej hlavu, je to nepříjemný ale prostě příroda no…snad se jim to taky brzo povede…

tak na zítra ti držím pěstičky ;-)

romčo gratuluji a šetři se :-) pár dní odpočinku nikdy neuškodí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.06 14:41

ZABZU - jééé, pošli fotku toho chlapa, kterýho žereš, já ho cu vidětttt, hehe
jelenáááá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie