Poradna duly
Jana Čurdová
jelen - tak to je super, ty tripple testy mají dělat všem, takže máš poctivou doktorku.
Ahojky, tak jsem tu jak se máte při dnešku ![]()
Romcaa - doufám že ti to dobře dopadne ![]()
Iriska - konečně někdo od Ostravy zatím tu byla jenom Zabza. V klimkovicích jsem kdysi byla na natáčení Neváhej a toč je to tam krásný ty lázně ![]()
Dneska jedeme do Ostravy musíme sehnat Nikče lampičku asi z Ikey tu na zeď a ještě zháním světýlko do zásuvky a nevím kde to mám sehnat ![]()
Včera Nikča šla poprvé spinkat do pokojíčku a já jsem to nemohla bez ní vydržet ještě že brzo přišla asi bych neusnula
nevím jak to s tí spaním uděláme ![]()
tak to máš dobrý mně všichni říkaj:
nebuď cíťa, těhotenství není nemoc ![]()
na předchozí stránce jsem ti napsala, co si zkopírovat do podpisu, jen umaž ta XXX
já jsem měla jít do poradny včera, ale kvůli penicilinu jdu až za týden. Už jsem taky zvědavá
mišu, jojo, ležel si na zádech, nohu přes nohu, totální siesta.. chvilku jsem šílela, proč se nehýbe, tak mi dr. pustil srdíčku..ty brďo, to je techno..duc duc, strašně rychle, to jsem nevěděla.. tak jsem se dr. ptala, co tam dělá, to jakože chrápe nebo co?
a dr. se smál, říkal, je to vaše děcko, co já mám vědět, že zrovna dělá
prcek má 10cm od hlavy k prdýlce, takže cca 15-16 cm celkově a je to můj miláček nádherný.. mám fotku, ale takovou nepovedenou, stejně ji přidám do alba..
holky já su tak spokojená.. ted eště počkat na testy, sestra říkala, že pokud to bude blbé, tak mi dneska nebo zítra pošlou smsku, pokud dobrý tak do týdne mám zavolat.. tak se modlím
irisko - a dělala jsi to přes to ctrl+c ? Tak znova. metřík už vytvořenej máš, zkopíruješ ten druhej kód tak, že ho myší zbarvíš do modra, pak dáš ctrl+c, vrátíš se sem, do diskuze, klikneš v nastavení do podpisu a dáš ctrv+v. zašktrneš vždy připojit podpis a dáš odeslat.
ešče počebuju radůůů:
Čtvrtek
Gulášová
asi tu rybu, ne? SEm nejedla rybu tak dva mesice, chudák prcek…
Zabzu - tak to jsou ty naše miminka stejně velký, naše mělo taky zorvna takovou siestu, protáhnout se, nabumbat, jen to techno jsem neslyšela, příště si řeknu. Jo a moje fotečka taky nic moc, nechtěl se dát chytit
irisko zdravím.. zrovna nedávno jsme bloumali s přítelem v Klimkovicích v lázních, zašli si na oběd a do lesa..je tam hezky.
Jo hezky tu je, docela si zvykám na malém městě, já jsem původně z Ostravy, tak mi koukání z talíře do talíře trochu vadí. Navíc bydlíme v domku s manželovými rodiči, tak se zžívám , sice už pět let, ale pomalu to jde. ![]()