Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
11.10.06 21:49

tak je mi dneska nějak divně, jako by na mě něco lezlo
není divu, když všichni okolo prskají, kašlou a smrkají, berou antibiotika, chodí do práce a ještě se k tomu drze přiznávají :evil:
po kontrole, jestli bude vše ok, to už studentům řeknu a vyhlásím kratší lhůtu na beztrestné odvolávání hodin z důvodu nemoci :lol:

zatím polehávám co to jde, prolejvám se čajem s medem a zázvorem
ale bojím bojím, já totiž trpím na vysoké horečky a bez léků nevím nevím
co se může v těhotenství? mimo paralenu - na ten jsem alergická - jenže všude píšou právě jen ten paralen :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
12.10.06 07:22

Dobré ráno :lol:
Já dnes vyrážím do Tesca na nákupy… :roll: To zas bude peněz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 07:25

nituš, dobré ránko..tak se tam v tom Tescu moc nezruinuj:))
zuzajdo, jojo, jsem ze Zábřehu, tak esli tam někdy budeš mít cestu, dej vědět :lol:
jinak všem přeji krásné ráno..zase čumákuju od pěti, hrůza, načurala jsem do zkumavky a za chvilku vyrazím do poradny..už su zase nervozní..zase budou brát krev, to se asi kantnu..mišu, tak to taky přežij ve zdraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.10.06 07:37

Dobré ránko :)
Tak jsem se včera pěkně vyděsila. Šla jsem na WC a na papíru bylo trošku krve, za hodinku ještě trošku víc, ale nebyla rudá, spíš do hnědo-růžova (sorry za popis). Pak už nic, jen mám silnější výtok. Tak jsem si šla radši lehnout. Od čeho to může být? Prosím uklidněte mě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.10.06 07:38

Krásné ránko,
Zabzu: Nemáš být proč nervozní, všechno bude dobrý…
Taky jsem dneska moc nespala, od 4.30 jsem vzhůru, tak to jdu teďka ještě trochu dospat než půjdu do hokny :twisted: Jdu na 10 hod, tak mám chvilku čas…

Zuzajda: myslím, že asi nic jinýho než paralen se nemůže.Jo ještě mě napadá třba panadol, ale nejsem si jistá,zeptej se v lékárně.Ať se ti brzičko uleví a seš fit!!!Co se týče váhy, nám 2 kg nahoru, snad je to v pohodě.

Tak se mějte jdu si lehnout
Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.10.06 07:40

Dobré ráno,

ZUZAJDO - to chce Actimel. Nás s Jelenou teď nic neporazí, že Jeleno? :wink:

ROMCOO - jestli to nebyla krev jasně červená, asi bych jen odpočívala. Jestli byla nebo jí nebylo jen malinko, skákla bych k doktorovi. Pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 07:51

Romco..tak to nevím, nemám s tím zkušenosti, ale jak říkaly holky, asi bych se poradila s dr., zavolala bych mu každopádně a řekla co a jak..
jasr..díky za povzbuzení:) ta nespavost je hrůza:)
Jiti čauki:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.10.06 07:56

Zabzu - čauki, jak se máte poránu? Dneska bylo docela teplo, ani jsem nemusela odmlžovat skla - parádička. Přemek včera začal definitivně kopat. Předtím jsem si tím nebyla asi týden úplně jistá, ale teď už jsem. Je to ještě takové nesmělé převalování, ale JE TO TAM! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 08:00

Jiti, po ránu se mám mírně nervozně, jsem zvědavá na ufonka, jak se má :)
teda další pohyby, to je super.. to jste vy druhorodičky :lol: já občas cítím takové zvláštní chvění, ale fakt si nejsem jistá, takže to zatím nehrotím.. dneska jsem fičela do práce tramvají, auto mi bylo odebráno z pracovních důvodů..chjo..už jsem si zvykla na to pohodlíčko, že si dojedu kam chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.10.06 08:02

Zabzu - v kolik jdeš? Jsem zvědavá, jestli to bude ufonek nebo ufonka. U nás to sedí s přezdávkama - z Bublinky je Hanka, zČervíka Přemek. Asi telepatie… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 08:06

tak já už jdu :lol: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
12.10.06 08:23

Ahojky po ránu :lol:

už jsem vysosaná a začíná mě mučivé čekání na výsledky. Hopík je hodnej, včera mě začalo dost bolet břicho jako když tvrdne, tak jsem si hned lehla a zjistila jsem, že mi břicho netvrdne, ale Hopík zase dělá kraviny a udělal mi nalevo bouli. :lol: To bude dílo

Zabzu -držím pěstičky a a´t se Ufonek kouká ukázat v celý parádě, jsem zvědavý :lol:

Romco - na tvým místě bych každopádně zašla za Jindřichem, může to být prasklá cévka na čípku, ale taky to co mám já. Být tebou, neváhala bych s neschopenkou, nestojí ti to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
12.10.06 08:26

Roomca…Já to měl taky a jsem doma na neschopence…a beru Ascorutin…ten se normálka koupí v lékárně…je to vitamím C s něčím na zpevnění žilek… 3* denně 2 tablety
Bývá to nejčastěji jak se roztahuje děloha, tak praskne cévka…nebo se hodně prokrvuje. Byla jsem počena, že při špinění k Dr. a přo krvácení rovnou do nemocnice.

Neboj já to měla i u Jakuba a vše dobře dopadlo, ale k Dr. si dojdi aby ti udělal UTZ jestli tam není hematom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.10.06 08:39

Romča: Zajdi nebo brnkni Dr. snad to nebude nic vážnýho.Držím pěstičky!!!
Holky vy už cítíte mimi?
Já se na to strašně těším, ale všude píšou, že prvorodičky je ucítí kolem 19tt.Tak musím vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.10.06 08:44

díky za uklidnění. Už jsem volala dr. a mám se tam zastavit. Tak mi držte palečky, ať to nic není. Jedu radši hned. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí