Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
11.10.06 11:23

SAAL - a nad vobjednanou vraždou tchýně jsi neuvažovala? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 11:23

co to je soté? To zní jako froté blivajz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 11:26

ted sem se doslechla vo jedný naší kámošce, která jetaky ve 4.měsíci, ze furt blila, az zhubla 7kilo, chteli ju do hospital, ale vodmítla, tak ju denně vozil její chlap do hospital na kapačky.
Dobrý co? Sama měla tak 10 kilo podváhu už predtím, no zajimalo by me jak vypadá ted,chuděra…

a já se tady láduju jak vo život......su přežraná ted rohlíkama a pecnem chleba a broskvema a jeste půjdu na to froté, se stydím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 11:27

Jelena . není soté nějaké mleté maso a zapečené, já bych asi šla do těch špaget :D O vraždě jsem nepřemýšlela ona furt vykládá že třeba brzo umře aby Věruška měla klid :twisted: to dokonce řekla před našima :twisted: moje mamka se na mě podívala jak na cizí, ona si myslí co jí tady nedělám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807

jelčo, ty jsi šikovná..takhle rychle si sehnat oblečení.. už jsi jedla? já mám hlad jak spisovatel..uááá..jdu na jídlo
saal..no jo tchýně..co dodat.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

NITA - máš SZ !!! S tím tvým Mišungem.
Jeste sem to poslala mýmu chlapovi, jestli neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 11:29

saal - ty se menuješ Věra??? To je moc pekný méno!!! To by se mi libilo pro céru, ale doma to neprojde, se tak menovala babička..... zatím furt vede Horácius, vcera to můj mladej zase potvrdil (běžel serijál Policie Las Vegas nebo Miami a Horácijus tam vcera bodoval)… eh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.10.06 11:29

saal..vidíš, úplně jsem zapomněla..všechno nejlepší k svátku!!!!!!!!!!!!!!!!!sice pozdě, ale přece :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 11:30

ZABZU - neska nebo vcera bylo SAAL v kalendári? :D

Čau babkooooooooo, jak se má mimís???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 11:31

Zabzo - díky, kdypak je Lenky ať nezapomenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 11:31

ZABZU - já jeste nic na sebe nekoupila, ale aspon vim uz kde. Ted se tam babu pokusim prekecat, jestli by mi ty hadry spis na půl roku nepučila, hehe, ze ji to vrátím jen trochu sepraný :D
Páč to bych tam nechala tři litry jinak 8O 8O A to se mi nekce, ani je nemám.......

musím končit, je tu šéf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 11:35

SAAL - no s tou tchýní, ehm, víš co? Furt si vopakuj, ze to mohlo bejt horší, todle jeste jakž takž jde, ne? Dívej se na to pozitivně a patřičně toho zneužívej - hlídání malé, domácí práce ted atd.

Apropo co tvůj chlap na svou maminku? Brání tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 11:38

a jdu na to froté, su nenažraná jak naši psi, děs.

Nepadají vám někomu vlasy? Me začly, šíleně. Tak sem se vcera vostřihala, hehe, sem chytla nůžky a bylo toho plný umejvadlo, by me zajímalo jak velký mám vzadu na hlavě zuby, su asi jediná těhule co má zuby aj na zátylku, he

Si pak pořídím ten těhu hadr a pošlu vám fotku se zubama na hlavě a s tou mou drškou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 11:39

Jelena - on většinou u ničeho není, ale už mu to taky začíná lízt na nervy :roll: Vždycky ji chce něco říct, ale to mu zakážu, protože tu ještě potřebujeme nějakou chvilku vydržet v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 12:01

SAAL - no vidím, ze si chytrá holka :)
Jeste to vydrz, si pak do nečeho venku kopni, se ti uleví, hehe.

Ted sem mela hovor s šéfem, je hrozně milej na mě, eh, cosi mi vykládal, má neska zupr náladu.

Kolega je ted 14 marod, takze pristi týden jdu s pravdou ven (az po vejplatě, HEH)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí