Poradna duly
Jana Čurdová
Jelena tak jsem to nemyslela…
No sem myslela, že se pohybuješ v těch vyšších kruzích…mě spíš šlo o to jestli vůbec existujou a jestli už dlouho sídlej a tákkk jen atakové obecné info…
No nic nedá se nic dělat…nějak se s tím poperem
SAAL - co ti provedla tchýna? Hod to do placu, já ráda vtipy o tchýních ![]()
MISU - napadaj nás stejný věci, hehe, já si nevsimla zes psala o DAJ, ze čumí na telenovelu a napadlo me to taky, hehehehe
NITA - bude mít na svědomí mýho šéfa, páč jak sem neska zjistila, ze ta nemocenská je docela výhodná, tak nad tím vázne uvazuju už od 1/1, hehe a jestli je fakt pravda, ze se průmer na materskou počítá z posl. zamestnání, tak si to šéf může jit rovnou hodit, hehe
právě sem snědla dva rohliky s paštikou a rajčetem, chleba se škvarkovou pomazankou, dvě broskve a půl kila hroznů.
Je mi nák těžko a nevím proč, HEHE
Jelena - včera tu byl jakýsi podomní prodejce a prodával prášky a čistice na odpad. No a já jsem se zeptala jestli má louh na odpad a on že jo za 100,– kilo tak jsem řekla že ať mi ho dá a ona se do toho hned vložila a že prej tady v jednotě to maj levnější a nekupuji ho, jsem se ptala kolik stojí tak samozdřejmě nevěděla tak jsem ho vzala no a ona ještě stačila leťet dom a našla ho i s cenovkou ale to už jsem ho zaplatila tak jsem nad tím mávla rukou a řekla že už je to jedno. Potom co ten chlap odešel mi řekla že kdybych za to raději něco koupila malé, jak kdyby chudinka neměla všechno. Já už si tady za své peníze nemůžu nic koupit asi se budeme chodit ptát tchýně jestli to můžu a nemůžu
![]()
SAAL - fujtajbl,bydlet s tchýnou, panejo, ty máš nervy, klobouk dolů, kočko
saal - teda to sou blbý kecy „mohlas neco koupit malé“…
Se jí zeptej, jestli sází sportu? Místo vyhazování peněz Sazce, mohla rači koupit neco malé, nebo až koupí vona nákou kravinu, muzes ji rict to samý… ale nikam by to nevedlo.
Kdyby se do tebe poustela casteji, nejlepsí obrana je (bohužel) tato: „Ano, maminko, máte pravdu, já su fakt strasná matka, máte pravdu, eh, nezlobte se na me, já se polepším“ a ríct to fakt uprimne a mile.
Vod tý doby ti dá pokoj.
Jelena -a co mám dělat, už bysme byli pryč, ale nejsou peníze na domeček musíme šetřit ![]()
Středa
Hrstková
Nic moc co? Si asi neska nevyberu...........