Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
11.10.06 09:16

jelena je to 69% hrubé mzdy…a pak se ti to násobí kalendářními dny…tzn, že na nemocenské se platěj i víkendy…proto je to skoro stejně :wink:

http://www.sfinance.cz/page.php?…

tady to krásně spočítáš…ale musíš brát v úvahu to po 15 dnech…je to pak lepší…nejhorší je placeno prvních 14 dní…ale když pak vezmeš ten denní základ po 15 dnech a vynásobíš 30…to je to správný… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 09:17

Holky, jste zlatý, já včera myslela, že vylítnu z kůže, Teri má nakázáno si za každou cenu vzít bundu a říct těm krávám, že jí byla zima. Radši jsem jí ráno poslala smaotnou, asi bych na ně ječela jako hysterka

Jelen - už to na sebe v práci radši práskni co nejdřív, fakt nevíš, co se může stát.

kdybych nebyla těhu, zrovna bych nastupovala do práce, bylo by to kousek od baráku i od školky, na 7 h denně, což ještě jde a hlavně žádný směny a možnost úpravy pracovní doby. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 09:17

NITA - nák nechápu to násobení kalend. dny??
Jdu se na to mrknout.

Muzes mi ten odkaz poslat i do mé SZ????At to mám ulozené
Neívm jak si to tam poslat, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.10.06 09:18

mišu, ty baby jsou fakt na palici.. tak děcko máš kašlavé a ony mu nedají bundu, to ať jdou do háje..dyť je kosa jak hrom..
jelčo, to je masakr s těma hadrama.. vidím to tak..koupím jedny gatě, podprdy, pár triček, ale ty abych mohla nosit i pak a je vymalováno..jo a jedny extra robustní neklouzavé zimní boty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 09:21

NITA - týjo, si pohorším jen vo 12% platu!!!
A kurnik, to je lákavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 09:23

ZABZU - panejo co toje to „extra robustní neklouzavé zimní boty..“ ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 09:27

Zabzu - jo jo, pořádný boty to bude chtít, doufám že letos nebude tolik sněhu co loni, to už bylo na palici, všude pořád jen bílo, pak šedo a zvracela bych z toho obechcanýho a posranýho sněhu(pardon ale je to hnus), to mi opravdu nedělá dobře. Vloni jsem sebou párkrát švihla, letos nejde ale jen o tu prdýlku a lokty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
11.10.06 09:28

jelena…máš to tam… :wink: i s mým komentářem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.06 09:31

Dobré ráno! :lol:

Teda dneska vlastně nic moc:
1. u jeslí dělají blokové čištění, teda nejen u jeslí, ale na CELÉM sídlišti. 20 minut jsem ho objížděla a hledala flek. Nakonec ho mám, ale pěkně daleko.

2. dneska chci jít na očkování, ať to máme za sebou. Jenže dětská očkuje od 11do13 :evil: :evil: :evil: . To znamená, že Hanka musí přijít dřív z procházky, já už v 10:15 vyrážím z práce, jedem přes celý Brno, půl hoďky odsedíme v čekárně a kolem 11:30 ji povezu zpátky - hladovou a unavenou. V autě mi určo usne a já ji potáhnu přes celé sídliště do jeslí - paráda!!! Ještě je možnost, že jí mrkne do krku a řekne, ře to tam má červené (stává se často) a pojedem tam zbytečně.

Takže příjemný plán na půl dopoledne. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 09:34

Jiti - ahoj, to teda naprdne, hned takhle po ránu. Koukám na tu tvoji 16. To tak strašně letí. Náš mimísek už je podle sobotního měření 16+1. mě to šíleně utíká, za chvíli budem rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 09:34

Nito - už máš halenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
11.10.06 09:35

já už chcu taky 16… :roll: mě to teda moc neletí…kor jak jsem teď doma, se to nějak vleče… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.10.06 09:35

jelčo..no pořádná bagančata.. něco jako martensky nebo tak.. mišu má pravdu, taky jsem sebou loni sekla a letos to nebude prdel..ty brďo, jestli to bude letos jako minule..na silvestra jsem se odhrabávala na autobusovou zastávku a pak třikrát vytlačovala auto ze závějí, pak jsem jela v autobusu a nabourali jsme..to byly zážitky, brr.
jiti čáááu.. no, to je radost! fakt se dneska nudit nebudeš, co Přemda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 09:39

Zabzu - včera byla Chůva v Ostravě, tak jsem si říkala, kdepak asi bydlíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
11.10.06 09:39

misu…ještě nemám kámoška mi půjčila v knihovně Burdu 8/2006 je pro těhule…tak si pro ní zítra jedu a těším se, že tam něco vhodného bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí