Poradna duly
Jana Čurdová
S prázdnou se mi to stává pořád ale s plnou ještě ne ![]()
Dneska je nás tu nějak málo. Saal asi snídá, Klarisa dělá lososa, Dajana kouká na telenovelu, Jelena maká i s těma zařezanýma punčocháčema a dál?
![]()
Díky ![]()
Misu - no nádraží vím kde je
tak vím aspoň zhruba, kde bydlíš ![]()
Nějak mě začíná bolet břicho, Hopíkovi se zas nelíbí, že sedím, tak si jdu chvíli lehnout, ale nechce se mi, mám tu kupu prádla na žehlení.
Holky Brňačky pomooooc…říká vám něco advokátní kancelář Mgr. Jaroslava Mišingera v Brně
ROMCOOO - secko NEJ, ty Váho jedna ![]()
Tak sem byla ted downtown a stavila se v těhu šopu. Vybrala sem si tam lacláčovou sukni, moc pěkná, taková džínsovina béžovo flekatá a pak náký gatě. Teprve tam naběhnu s prachama a budu si šecko zkoušet. Má i punčochy pro těhule, teda silonky, za 160ká, docela síla.
Ty lacláče a sukne a těhu gatě má kolem 1400.
Secko vypadalo krásně, ale nevím jak mi to bude, už se těším, až si něco pořídím.
Na sekáče prdím, nemám na to nervy to vobíhat.....
MISU - taky mu doma říkáme Hopík, neva?? Se mi to moc líbí, jak si to tenkrát použila ![]()
taky mě nák táhne břicho jak sedím............
DAJÁNA se určitě válí u televize a sleduje telenóvely. Kterej serijál vedl, to pak poznáme podle jména který dá malýmu
![]()
Jelena…a nemohla by jsi mi to nějak prověřit? Mají nám vyřizovat smlouvu na prodej bytu a peníze půjdou přes ně…jsme z toho neklidná
jelena je to
Mezníkova 256/17
616 00 Brno-Žabovřesky
Telefon: +420 541 210 284
Fax: +420 541 210 284
Jelena myslíš, že advokát je lepší??? Já ti nevím…už jsme byla smířená s notářem
NITA - dík za foun, hned tam jdu volat „brý den, nejste náhodou podvodníci? Víte, kámoška se mě ptá“ ![]()
Ahojky, tak jsem dosnídala trochu poklidila a jsem tu
jo ještě jsem vás musela dočíst ať mi zase něco neuteče ![]()
S těma vašima nemocenskýma, že nevíte co máte dělat je stejné asi jako já když bydlím na vesnici. Celý den sedím doma s Nikčou a odpoledne chodíme ven na zahradu. Já tady ani do obchodu nechodím, manžel dostane seznam a nakupuje, takže pomalu nevytáhnu paty z baráku, ale vždycky se strašně těším když jedeme někam pryč
já to tady tak nesnáším. Včera mě nasrala tchýně, že jsem se s ní málem pohádala, ale musím to nějak vydržet nebo budu mít nervy v kýblu ![]()
V sobotu jsme byli ve Zlíně v Tescu a koupila jsem si v Orsay mikinu, měli tam nádherný manžestrový bokovky, ale já je nezapla břez břicho
tak snad příští rok ![]()
Jo a C&A jsem se dívala na těhu oblečení a ty kalhoty mi připadaly jako stan tak byly obrovské ![]()