Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
11.10.06 13:24

Usínám zaživa..... můžu si dát kafe malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.06 13:24

Čau, jazyk mám na vestě 8O , ale všechno jsem zvládla - očkování máme za sebou, Hanka ani nepípla, předem věděla, že „paní doktorka udělá pích“. Dostala k obrázku i kokino (bonbon).

Cestou jsem dostala šílený hlad a žízeň, do toho se mi chtělo čůrat, Hanka vzadu usínala a já jsem nemohla vyjet z parkoviště, jelikož tam zaparkovalo ňáký prase. :evil: :evil: Supr akce. Po tom očkování prý nesmí 14 dnů na plavání, nemá běhat apod. A to máme příští týden hned 2 plavání - uvidím, nechce se mi to rušit.

Romcaa - gratuluju k narozkám. Jak velký jste koupili ten obleček? Na cestu z porodnice?

Nita - já ti s tím advokátem taky neporadím. :?

Saal - taky mám pocit, že všechny těhule musí být bachratý. Většina oblečení jsou přesně jak píšeš - stany.

Jelena - mě vlasy nepadají, mám pocit, že mi strašně rychle rostou. Jsem furt u holiče :cry: .

Klarisa - prý dva roky po sobě je nejhorší kombinace. Mladší dítě ještě není samostatné a k tomu máš další. Ke třem letům rozdílu je to prý ideální, ale výjimky samozřejmě jsou. Před prázdninama na nové miminko Hanka ještě nebyla vůbec zralá, ale mám pocit, že se to lepší a že to zvládnem. V jeslích se chodí často s tetou dívat do nejmenší třídy „na miminka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 13:28

jiti - jaké očkování, my už máme všechno za sebou a jen jsem ji přidala meningokoka a ten už máme taky měsíc za sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.06 13:46

My jsme teď byly na spalničkách - před prázdninama jsme to nestihly a v létě se to prý nedělá (kvůli sluničku).
Ještě nás čeká v dubnu přeočkování žloutenky (přikoupila jsem) a už by to snad mělo být fsjo! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.10.06 13:53

Čau Jiti, jste holky šikovný, jak jste všechno pěkně stihly :lol:
Koupili jsme dupačky světle zelinkavý a k tomu bilý kabáteček - nádhera. A teď jsem v práci dostala od holek taky mimi obleček - dupačky světle oranžový s obrázkem a ještě hračku - hrkačku. No dneska na to budu chodit koukat asi celý odpoledne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 13:55

jiti - myslíš proti žloutence A myslím že proti b se očkuje normálně, jesli jste očkovali proti A kolik to stálo taky jsem o tom přemýšlela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 13:58

Jiti - teď mě napadlo my jsme na spalničky byly 17.srpna to je léto a v pohodě dokonce malá neměla ani teplotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.06 14:00

Saal - asi jo, už si ten typ žloutenky nepamatuju. V červnu byla akce na Havrix (cenu už si nepamatuju, ale myslím, že 500 za krabičku). Koupili jsme 2 krabičky - po jedné vydrží očkování myslím rok (nebo tři ?), když se po 9 měsících přeočkuje, vydrží to 10 let. To mi přišlo rozumné - zvlášť když děcka pořád někde něco olizujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 14:04

jiti - chci malou ještě očkovat proti klíšťákům, ale to se začíná asi až na jaře, chudák holka si se mnou užije :D

Romcaa - taky jsem u Niky furt něco kupovala a prohlížela si to, pokojíček jsme měli hotovej už v 5.měsíci :D teď asi počkám až zjistím co to bude a budu něco kupovat jenom když to bude kluk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.06 14:04

Někde už řeší vánoce a na missorce jsem našla odkaz na vánoční cukroví: www.vanoce.pritelkyne.cz
Jsou tam samé lákavé věci, já vyzkouším tohle:

Sušené švestky v čokoládě
Odpeckované sušené švestky umyjeme a namočíme přes noc do rumu. Druhý den do každé švestky vložíme oloupanou mandli.

Každou švestku zvlášť napíchneme na jedlici a namočíme v rozpuštěné čokoládové polevě - nad párou rozehřejeme 12 dkg čokolády na vaření a 6 dkg ztuženého tuku. Na pergamentovém papíře necháme v lednici ztuhnout. Ozdobíme „pocákáním“ světlou čokoládou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 14:11

Jiti - tohle je cukroví které dělám i já a které jediné jím akorát ty švestky nedávám do rumu to bych asi nestrčila do pusy a ještě potom co se namočí v čokoládě to obalím v kokosu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
11.10.06 14:24

Tak jsem zase tu a písnu něco o tom očkování:

žloutenku nemáme až ve 12 letech…stačí to, je to hlavně kvůli feťákům a podobně…žloutenka A je prej vymoženost jenom našeho státu a není tak nebezpečná, tož jsme to neřešila

Meningokoko máme… :wink:

na Encefalitidu očkovat nebudu…dítě to prodělá jako chřipku bez následků…nebezpečné je to pro dospělé…nevím proč to pořád cpou dětem a na nás dospěláky prděj… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.10.06 14:34

Tak moje malá asi celou dobu nespala a vyváděla v ložnici pěkné věci vypiplala mi tam skoro celou Niveu a mám pocit že trochu snědla jeleního loje, snad jí nic nebude :roll: jsem to tam zapoměla :roll: Ona se strašně ráda piple :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
11.10.06 14:37

saal maximálně se z toho zašvihne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 14:37

SAAL - hehehe, mladá vypiplala niveu a snědla lůj, jo? hehe