Poradna duly
Jana Čurdová
romcaa - ahojky
… ono to obcas tak nak na cloveka padne … a kor ted, kdyz mam ty tehu hormony ![]()
Klarisa - takovou hnědou s kapucí, vevnitř je přišitá ještě jako jedna starorůžová takový roláček. Nevím jak bych to popsala vypadá jako dvě mikiny v jedné
ale je to jenom jedna a kousky druhé
snad to pochopíš
je docela dlouhá, ale bříško v ní asi ke konci neschovám mám ji spíš jen na teď ![]()
saal, vy jezdite nakupovat az na Zlicin???
Kolik je to od vas kilometru???
Klarisa - do Zlína to je tady kousek asi 50 km určitě víš z kama je Baťa ![]()
Klarisa - ty jsi z Brna ne do Prahy bysme to měli opravdu hodně daleko, ale teď bych potřebovala do Brna do ikey a chtěla bych se kouknout na invex, docela mě to zajímá ![]()
saal, ja blboun cetla, ze jste jeli do Zlicina
… mne fakt hrabe
… jsem si rikala, ze byste to meli trosku z ruky ![]()
saal, ja bydlim v Kralupech … do Prahy to mame kousek … hele, ale INVEX bych brala taky … jsme tam jezdivali sluzebne …
saal, jak dlouho ti spi po obede Nika???? Nam se to nejak posledni dobou to spani zkracuje … Nikca po o spavala tak 2 hodky … ted spi uz jen max hodinu, dnes jen 45 minut ![]()
Klarisa - spí asi tak 1,5 někdy dvě jak kdy, ale ona ráno vyspává tak nám dělá problém večerní usínání
teď jdeme papat tak tu chvilku nebudu ![]()
tak su tu, dala sem si to froté, vůbec to nebyl masovej mišmaš, ale kousky masa, s tvrdou rejžou.
Sem byla vedle ze šéfa jak furt konverzoval, ale jazyk zůstal za zuby, hehe
ja se budu muset rozloucit … Niki je vzhuru a odhani mne od pocitace …
… tak se jdu tomu mymu zlobidylku venovat ![]()
Jelča…a se mnou by jsi na obídek nešla????
Pojedu do Brna
saal…těch uzlin se neděs…já jsem tedas taky plašan…Jakub jich má na sobě spoustu…má to chudák po mě…když mu bykl asi rok…sem codila pořádk o Dr…asi potřetí se už nakrknul a spistil na mě, že pokud by mu něco bylo tak to má za 14 dní jak květák…sem vypadla jak cukrář a víc jsem se neptala…teda když jsme teď byli na 7-leté prohlídce sem špitla cosi o urlinách tak mu je prohmát
![]()
Nita - naší malé udělal celkové testy z krve z moči a ze stolice a taky bylo všechno ok, tak už jsem teď v klidu, ale tehdá jsem tam přišla z brekem, že je to ta leukemie
Chudák malé kvůli mě museli brat dvě skumavky krve ta řvala a já s ní ![]()