Poradna duly
Jana Čurdová
No právě byl tam klid zak jsem si myslela, že spí a ona prováděla takové blbosti, vlasy má uplně mastný ![]()
ahojky všem ![]()
včerejšek jsem dočetla ale dnešek teda ještě ne..nechám si to na večer asi. jsem docela unavená tak jdu hodit chrupíka ![]()
tak zatím pac všem, přeji pěkný den!!
NITA - su tů, ale sporadicky. Sef mi porad prihazuje dalsi a dalsi praci.......
ted za mnou prisel a pry, jestli ted budu mit 5hodin prescasy, tak mi za to dá celý den volna. Pry 5 za 8, hehe.
To sou vobchody ![]()
Kolega tu není ted 14dní, tak pry asi budu muset obcas zůstat dýl, sem se na nej usmála se slovy, ze moc děkuju, ale ze si myslim, ze to nebude tak zhavý, tak mi rek ze si mysli, ze bude.
To chudák neví, ze stíhám jeste chatovat na miminu ![]()
Jelena…ono Rudý Právo ještě existuje? Já ti ani nevím…no si vezmu teda Mentos ![]()
Hela by jsi se mě nelekla, jste tu všicí jako z prdu duch a já su holka krev a mlíko ![]()
ahoj holky, jsem tu na skok
sotva jsem to dočetla a už nějak nemám sílu něco dopsat …
Romcaa
VŠECHNO NEJ NEJ NEJ K NAROZKÁM!!!
Jiti
sušené švestky v čokoládě jsou na vánoce vždycky první pryč ![]()
jen jednodušší je pak ty švestky dát do papírových košíčků a čokoládou zalít než namáčet
Zabzu
ty jsi z Ostravy Zábřehu? Tam bydlí moje babička, třeba pak někdy společně povozíme ![]()
co se týče oblečení, mám troje nositelné kalhoty, pouze jedny slušné, ale problém je, že to jsou bokovky a jak sedím, tak mi fouká na záda, asi prohrabu skříň, jestli si tam náhodou nesyslím nějaká body
hele holky, jak počítáte, kolik přibíráte?
mně váha hrozně kolísá - to si mám vypočítat vážený klouzavý průměr??? ![]()
NITA - no já su strasně hubená, fakt, mám tak 10kilo nadváhy ted, Buchta_z_Brna
![]()
.......... tak a je vymalováno..... šéf právě udělal vejplaty a poslal to účetní.
Takze ted je řada na mě.......... eh prt kuš
Este tejden tomu dám, at to nevypadá ze sem cekala, az udela vejplaty
![]()
holky mažu, a furt sem tolik nepiště, nestíhám to číst, neska ste tak ukecaný, ze trpím samomluvou
![]()
Jelena pak mi poradíš jak se na ty Zabovřesky dostanu,…typuju to na 12 nebo 13 šalinu ![]()
Vy baby ukecaný! Člověk odpoledne usne a pak musí půl hodiny dočítat.
Jelen - to víš že mi nevadí, když máte taky Hopíka
Vlasy mi padaj, brzy budu mít takovou tu plešku vzadu jako mimina
saal - Teri taky zblafla jelení lůj ![]()
Saal+Klarisa - náš andílek milostivě spal pouze do dvou let, od dvou ani prd
, jen zřídka usne odpoledne i teď. nejlepší je, když usne tak v pět, to máme pak do jedenácti o zábavu postaráno
Ty švestky v čokoládě vyzkouším, to musí být dobrý, mám strašně ráda vůni rumu
Ahoj holky, nějak vás poslední dobou přes den nestíhám, tak tu pak večer trpím samomluvou
.
Jiti, nestraš, že dvouletý odstup mezi dětma je nejhorší. Říkali jsme si s manželem, že je to tak akorát, tři roky se mi už zdá moc. Navíc starší by zrovna začalo chodit do školky, tak by asi na mimino žárlilo o to víc. Doufám, že druhý dítě bude nadprůměrně hodný a první půlrok prospí ![]()
Mišu, s těma výsledkama tripple testů jsem si to pamatovala dobře, mám si zavolat už v pátek, čili tři dny.
Tak já jdu do hajan, pa
Jani - tak to ti upřímně závidím, že budeš mít výsledky tak brzo