Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
12.10.06 09:27

jé, ono už je půl desátý, tak to jdu páchat oběd a budu nakukovat, jestli už přišla Zabza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.10.06 09:28

Ahoj holky, závídím vám, že už cítíte pohyby.
Já jsem zatím přiblara 2 kg a mám pocit, že mám břicho jako balón.
Holky, jak se pozná trdnutí břicha a kdy to asi začíná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 09:30

jasr
já actimel nepiju proto, že mám po něm … řekněme rychlejší metabolismus
my máme v rodině nějakou nesnášenlivost na mléko a mléčné výrobky, proto netrpím těhotenskou zácpou, stačí ráno jogurt nebo sklenička mlíka a už to jede :lol:
misunka
jojo po paralenu se mi udělala masivní kopřivka, z ničeho nic asi před rokem a doktor mi zakázal to byť i jenom zkoušet, že by mi to taky mohlo vyrazit dovnitř a udusila bych se
a taky mi tehdy nezabral, takže teplota se nakonec vyšplhala do závratných výšin (39,8 ), to už jsem byla jen tupě zírající „mrtvola“
takže pohotovost, calciovka + něco na snížení horečky,
proto se teď tak bojím

no nic, jdu na ten actimel, holt budemem mít vyšší spotřebu papíru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.10.06 09:36

no já jsem asi na takové věci tupá, když mám něco zkopírovat někam , tak musím vědět přesně co kam, jinak to asi nepůjde. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 09:45

iriska

když si na některé z těch stránek vybereš metřík, tak ti to pak na konci vygeneruje kód
ten zkopíruješ a vložíš tady do svého Nastavení do Podpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.10.06 09:46

teda, to všichni odešli? a já jsem si zrovna chtěla povídat. Holky, všimly jste si , že se děti rodí skoro vždycky po skupinách? Jak jsem čekala Leničku, tak jsme z práce v rozmezí tří měsíců odešly tři. Teďka máme zase v rodině za sebou tři děti. Bratr v lednu, švagr v březnu a my v dubnu. Máte to někdo taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.10.06 09:47

já to ještě zkusím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.10.06 09:51

Daniko
břicho mám taky veliké, jako ve čtvrtém měsíci i když jsem na konci třetího, s tvrdnutím břicha nemám zkušenosti, u prvního jsem nic takového neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 09:55

iriska
jojo, taky mám pocit, že mám hrozně velké břicho i když všichni říkají: jo ve třetím, tak to ještě není nic vidět, že?
a já pak trapně zatahuji nezatahnutelné :lol:

jinak já jsem v okolí (myslím známé a tak) sama těhu

kdyby ti to s tím metříkem nešlo, ráda pomůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
12.10.06 09:57

Daniko - někomu bříško netvrdne vůbec, cítila bys tlak a bříško jako kámen

Zuzi - já měla reakci na paralen v kombinaci s Ampicilinem, nevím jak jsou tam i :oops: . Všichni říkali, že to byl Ampicilin, jenže když si vezmu paralen, tak mě hned začnou svědit kolena a lokty, nikdo mi to nevěří.

iriska - taky pozoruju, že je vždycky několik miminek najednou a pak třeba dva roky nic

Co ty naše holky Zabza a Romca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
12.10.06 09:57

ahoj :-)

iriska je taky nová tvář dubňátek?? 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.10.06 09:59

Ahoj Irisko - metřík zvládneš.
My se tu vyskytujeme hojně, ale napřeskáčku. U nás se ve skupině rodit nebude, jediná perspektivní žena v nejlepších letech jsem totiž já. :lol:

Jeleno, kde se pasou tvé zlaté parohy? :wink: Dneska nám tu chybíš (nebo možná jsem tě nepostřehla, často mi to tady vypadává). :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Irisko - kopíruješ to tak, že si ten kod zabarvíš a pak dáš ctrl+c? Pak se vrátíš do diskuze do nastavení a do podpisu klikneš ctrl+v, ono je to v málo kterým návodu napsaný a proto to většinou nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80

asi mi budeš muset pomoci, protože na té stránce jsou tři řádky, poslední je nějaký Ezcode, to celé mám zkopírovat? nebo jenom jeden řádek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
12.10.06 10:00

já vás ještě nedočetla ani za včerejšek…stydim ;-) jdu to dohnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie