Poradna duly
Jana Čurdová
jé, ono už je půl desátý, tak to jdu páchat oběd a budu nakukovat, jestli už přišla Zabza
Ahoj holky, závídím vám, že už cítíte pohyby.
Já jsem zatím přiblara 2 kg a mám pocit, že mám břicho jako balón.
Holky, jak se pozná trdnutí břicha a kdy to asi začíná?
jasr
já actimel nepiju proto, že mám po něm … řekněme rychlejší metabolismus
my máme v rodině nějakou nesnášenlivost na mléko a mléčné výrobky, proto netrpím těhotenskou zácpou, stačí ráno jogurt nebo sklenička mlíka a už to jede ![]()
misunka
jojo po paralenu se mi udělala masivní kopřivka, z ničeho nic asi před rokem a doktor mi zakázal to byť i jenom zkoušet, že by mi to taky mohlo vyrazit dovnitř a udusila bych se
a taky mi tehdy nezabral, takže teplota se nakonec vyšplhala do závratných výšin (39,8 ), to už jsem byla jen tupě zírající „mrtvola“
takže pohotovost, calciovka + něco na snížení horečky,
proto se teď tak bojím
no nic, jdu na ten actimel, holt budemem mít vyšší spotřebu papíru ![]()
no já jsem asi na takové věci tupá, když mám něco zkopírovat někam , tak musím vědět přesně co kam, jinak to asi nepůjde. ![]()
iriska
když si na některé z těch stránek vybereš metřík, tak ti to pak na konci vygeneruje kód
ten zkopíruješ a vložíš tady do svého Nastavení do Podpisu
teda, to všichni odešli? a já jsem si zrovna chtěla povídat. Holky, všimly jste si , že se děti rodí skoro vždycky po skupinách? Jak jsem čekala Leničku, tak jsme z práce v rozmezí tří měsíců odešly tři. Teďka máme zase v rodině za sebou tři děti. Bratr v lednu, švagr v březnu a my v dubnu. Máte to někdo taky tak?
Daniko
břicho mám taky veliké, jako ve čtvrtém měsíci i když jsem na konci třetího, s tvrdnutím břicha nemám zkušenosti, u prvního jsem nic takového neměla.
iriska
jojo, taky mám pocit, že mám hrozně velké břicho i když všichni říkají: jo ve třetím, tak to ještě není nic vidět, že?
a já pak trapně zatahuji nezatahnutelné ![]()
jinak já jsem v okolí (myslím známé a tak) sama těhu
kdyby ti to s tím metříkem nešlo, ráda pomůžu
Daniko - někomu bříško netvrdne vůbec, cítila bys tlak a bříško jako kámen
Zuzi - já měla reakci na paralen v kombinaci s Ampicilinem, nevím jak jsou tam i
. Všichni říkali, že to byl Ampicilin, jenže když si vezmu paralen, tak mě hned začnou svědit kolena a lokty, nikdo mi to nevěří.
iriska - taky pozoruju, že je vždycky několik miminek najednou a pak třeba dva roky nic
Co ty naše holky Zabza a Romca?
Ahoj Irisko - metřík zvládneš.
My se tu vyskytujeme hojně, ale napřeskáčku. U nás se ve skupině rodit nebude, jediná perspektivní žena v nejlepších letech jsem totiž já. ![]()
Jeleno, kde se pasou tvé zlaté parohy?
Dneska nám tu chybíš (nebo možná jsem tě nepostřehla, často mi to tady vypadává). ![]()
Irisko - kopíruješ to tak, že si ten kod zabarvíš a pak dáš ctrl+c? Pak se vrátíš do diskuze do nastavení a do podpisu klikneš ctrl+v, ono je to v málo kterým návodu napsaný a proto to většinou nejde.
asi mi budeš muset pomoci, protože na té stránce jsou tři řádky, poslední je nějaký Ezcode, to celé mám zkopírovat? nebo jenom jeden řádek?
já vás ještě nedočetla ani za včerejšek…stydim
jdu to dohnat