Poradna duly
Jana Čurdová
irisko - viděla jsi ten můj návod? je asi na minulý stránce, zkusila jsem to ještě jednou rychle popsat.
mišu, jojo, máme cca stejně velké prďoly.. jiti taky měla deseticentimetrového prďolu ne? jsem strašně ráda, že je všechno tak jak má..:)
jejda roštěnky s bramborovou kaší..to bych si dala, mňam
Iriska - dole pod tím podpisem v nastavení zkus dát ano do vždy povolit podpis, vždy povolit značky, vždy povolit html, vždy povolit smajlíky snad to pomůže ![]()
zabzu - neměřil ti ten průměr hlavičky jako minule, to BPD? mě by zajímalo, jak velkou hlavičku má, jestli je to ta boule na břiše, nebo jestli je to zadeček nebo co mi to tam vlastně ukazuje, šmudla
mišu, jo, měřili, hlavu má 3,3 cenťáky..
byl hlavou dolů, tak si tam levitoval ![]()
Zabzu - naše mimi tam zase pěkně sedělo a odpočívalo, nohy přes sebe, ruce za hlavou, akorát to kafe nepilo, jen plodovku
Už ho chci zase vidět, ale dva týdny není tak moc, to je za chvíli
zabzu - ta boule na břiše by tý hlavičce asi odpovídala, nevím teda kam se rve, holt hlavou proti zdi - beran
jsem si udělala na papír panáčka zhruba velkýho, jako je naše mimi, to už je dost velký ![]()
ten metřík mě teda dostal, jdu se najíst. všichni mi tu děláte chutě. ![]()
iriska
nic jsem neudělala, jsi holka šikovná, zvládla jsi to sama ![]()
jen jsem to zkoukla a nic neměnila
už si můžeš heslo změnit zpátky
jen bych si možná nastavila upozornění na novou soukromou zprávu, ale to záleží jen na tobě