Poradna duly
Jana Čurdová
Daji ahoooj..tak jak je? furt bolí? jak se cítíš doma, je to fajn ne?
Zuzi, no jo, s tou nejlepší kámoškou to máme stejně.. taky nějaké ochladnutí, mrzí mě to..
DAJ - no plodná nevím, 1/2 až 3/4 roku sme se snazili, asi je to tím věkem a antikoncepcí.
Doufám, že příště (u druhýho prcka) to taky půjde.
Jak je? Co děláš doma? Ti asi závydím
![]()
DAJ - ale plodní asi sme… já bych treba na umělý šla až ve 40letech nejdřív, nekecám, tak moc se mi to protiví. Moc nechápu lidi, co jdou na to po roce a někdy i dřív, když nejsou neprekonatelné komplikace ![]()
ty kyčle tě bolí furt?? Jakto? rekla ti MUDra neco??
mě začly padat vlasy, děsný, za chvílu budu plešoun, he
A tak nák mě furt táhne břicho, nevím co to je, ale bud se tam mladej hejbe a vrtí nebo tam cítím takový zvlástní pocity, tu a tam.
Joooo a taky nesmím prudce vstávat, treba z postele nebo zidle, pekne pomalu se narovnávám, když se narovnám rychle, tak mě chytne v břichu křeč (asi trhám mladýho, hehe)
jelčo, mi taky vlasy šíleně padají..mám je jemné už tak a teď tohle, to je hrůza..
zuzi, no, budu to řešit tak, že se pokusím se s ní sejít a uvidím, jak se k sobě budeme mít..:) jestli to bude na sílu, tak to asi hrotit nebudu..smůla
mi teda vlasy nepadají, zatím, ale hrozně rychle se mastí a s pletí je to stejné
vypadám jak puberťák
do toho mamka, kdykoli mě vidí, tvrdí, že budu mít holku (protože vypadám tak strašně
)
zabzu
já asi počkám, když jsem ji naposled horko těžko uháněla, aby se se mnou sešla, oznámila jsem svatbu
každoročně ji zvu na oslavu narozenin v prosinci, jestli přijde, dozví se to, jinak se to dozví až z drbů ![]()
zuzi, tak to mi bylo taky několikrát taktně řečeno, že to u mě vypadá na holku.. chjo, tak příšerně snad nevypadám..vlasy se mi taky mastí, pupínky se dělají, no mazec..
s tou kámoškou uvidíš, zkus ji pozvat na ty narozky a tam byste to mohly rozlousknout..
zabzu
jen moc nadějí jí už nedávám, posledních pár let nedorazila …
měla bych se na ni vyprdnout, ale nějak mě to trápí … že by hormony???
s těmi vlasy a hlavně pletí je to otrava, už nevím, co bych zkusila
Hups tak jsem tu i snákupem…v práci jsem odevzdala neschopenku a nadiktoval podmíky za jakých se milostivě vrátím…hehe…se vším souhlasí ![]()
Tak budu asi příští týden ještě doma a pk zkusím vyrazit…uvidím co mi řekne v úterý doktor… ![]()
nituš, tak už jsi jim to tam všechno vykoupila? obstarala jsi něco pro prcka?
to máš dobrý, ještě příští týden odpočívej, pak už to zase začne..ten pracovní kolotoč.
Zabzu, ale vymínila jsem si podmínku, že nebudu dělat přes¨časy a bude mi pracovní doma sedět na bus.....v podstatě budu pak zaučovat nového člověka…brrr to já nerada dělám… ![]()
dík za optání holky, je mi dobře. pohodička, klídek
nožky bolej hlavně večer, to nemůžu ani na bobku sedět
ble…snad to přejde.
romčo opožděně ti přeji vše nejlepší k tvým 26. narozeninám
omlouvám se, že tak „pozdě“, já dočítala středu až teď
buď opatrná a hezky lež, určitě to brzy přejde ![]()
a co Nita a mišunka? už to máte dobrý holky? mišu ty by ses měla šetřit víc!! zlobidlo
furt posedáváš a měla bys polehávat ![]()
vlasy se mi taky mastěj příšerně a tolik beďarů co teď jsem v životě neměla
aj kolegové v práci měli pitomý keci prej co to mám za vyrážku na čele a podobně
tak jsem jim pak říkala že kdyby byli těhotný že maj taky a zklapli
ale taky mě to štve a nic nezabírá. ![]()
zuzu - ani to tvoje bahno nefunguje? a já už se chtěla zeptat co že to je za zázrak že si to taky koupím ![]()
holky telenovely fakt nesleduju
to mě nepodezřívejte
byla jsem na lehký prochajdě, posbírat žaludy a břízu a udělám si doma nějakou podzimní výzdobu, ať to tu trochu ožije ![]()
tak všem přeji příjemný zbytek dne, omlouvám se že su tu jen na skok, ale když hodinu dočítáte to se pak blbě reaguje
zkusím se polepšit ![]()
zatím pac, možná vám to veledílo pak vyfotím ![]()
jo a ještě jsem si vzpomněla že mám z toho minulýho uzv taky fotku tak jí dám do galerky
pac zatím ![]()
daji
no bahno je moje poslední záchrana, je asi je ještě brzy soudit, zatím jsem si dala masku 2×
uvidím tak za týden až dva
jo a babička mi vypočítala jakousi podivnou metodou, že budu mít holčičku, ale vzhledem k tomu, že já i sestřenice jsme vyšly jako kluci a brácha jako holka, tak teda nevím nevím ![]()
Daji, to je teda, tak najednou Tě ty kyčle chytly..to mi připomíná, že fakt nevím, co nás čeká, hlavně ať to všechno ve zdraví přežijeme:)
na tu pusu si kupuju kosmetiku z lékárny, normálně antiakné mlíko..jak puberťák, ale co máme dělat že..
Holky na to akné mě tak napadá tekutej pudr s mentolem…ma noc napatlat a je pokoj…prodávaj to v tubě cca 27,– ![]()