Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
12.10.06 14:41

Daji ahoooj..tak jak je? furt bolí? jak se cítíš doma, je to fajn ne?
Zuzi, no jo, s tou nejlepší kámoškou to máme stejně.. taky nějaké ochladnutí, mrzí mě to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.10.06 14:44

DAJ - no plodná nevím, 1/2 až 3/4 roku sme se snazili, asi je to tím věkem a antikoncepcí.
Doufám, že příště (u druhýho prcka) to taky půjde.

Jak je? Co děláš doma? Ti asi závydím 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.10.06 14:47

DAJ - ale plodní asi sme… já bych treba na umělý šla až ve 40letech nejdřív, nekecám, tak moc se mi to protiví. Moc nechápu lidi, co jdou na to po roce a někdy i dřív, když nejsou neprekonatelné komplikace 8O

ty kyčle tě bolí furt?? Jakto? rekla ti MUDra neco??

mě začly padat vlasy, děsný, za chvílu budu plešoun, he
A tak nák mě furt táhne břicho, nevím co to je, ale bud se tam mladej hejbe a vrtí nebo tam cítím takový zvlástní pocity, tu a tam.

Joooo a taky nesmím prudce vstávat, treba z postele nebo zidle, pekne pomalu se narovnávám, když se narovnám rychle, tak mě chytne v břichu křeč (asi trhám mladýho, hehe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 14:50

zabzu
a jak to budeš řešit? (s kámoškou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 14:52

jelčo, mi taky vlasy šíleně padají..mám je jemné už tak a teď tohle, to je hrůza..
zuzi, no, budu to řešit tak, že se pokusím se s ní sejít a uvidím, jak se k sobě budeme mít..:) jestli to bude na sílu, tak to asi hrotit nebudu..smůla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 15:02

mi teda vlasy nepadají, zatím, ale hrozně rychle se mastí a s pletí je to stejné
vypadám jak puberťák
do toho mamka, kdykoli mě vidí, tvrdí, že budu mít holku (protože vypadám tak strašně :P )

zabzu
já asi počkám, když jsem ji naposled horko těžko uháněla, aby se se mnou sešla, oznámila jsem svatbu
každoročně ji zvu na oslavu narozenin v prosinci, jestli přijde, dozví se to, jinak se to dozví až z drbů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 15:05

zuzi, tak to mi bylo taky několikrát taktně řečeno, že to u mě vypadá na holku.. chjo, tak příšerně snad nevypadám..vlasy se mi taky mastí, pupínky se dělají, no mazec..
s tou kámoškou uvidíš, zkus ji pozvat na ty narozky a tam byste to mohly rozlousknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 15:10

zabzu
jen moc nadějí jí už nedávám, posledních pár let nedorazila …
měla bych se na ni vyprdnout, ale nějak mě to trápí … že by hormony???

s těmi vlasy a hlavně pletí je to otrava, už nevím, co bych zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
12.10.06 15:11

Hups tak jsem tu i snákupem…v práci jsem odevzdala neschopenku a nadiktoval podmíky za jakých se milostivě vrátím…hehe…se vším souhlasí :wink:
Tak budu asi příští týden ještě doma a pk zkusím vyrazit…uvidím co mi řekne v úterý doktor… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 15:16

nituš, tak už jsi jim to tam všechno vykoupila? obstarala jsi něco pro prcka?
to máš dobrý, ještě příští týden odpočívej, pak už to zase začne..ten pracovní kolotoč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
12.10.06 15:21

Zabzu, ale vymínila jsem si podmínku, že nebudu dělat přes¨časy a bude mi pracovní doma sedět na bus.....v podstatě budu pak zaučovat nového člověka…brrr to já nerada dělám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
12.10.06 15:22

dík za optání holky, je mi dobře. pohodička, klídek ;-) nožky bolej hlavně večer, to nemůžu ani na bobku sedět :-( ble…snad to přejde.

romčo opožděně ti přeji vše nejlepší k tvým 26. narozeninám :-) omlouvám se, že tak „pozdě“, já dočítala středu až teď ;-) buď opatrná a hezky lež, určitě to brzy přejde ;-)

a co Nita a mišunka? už to máte dobrý holky? mišu ty by ses měla šetřit víc!! zlobidlo ;-) furt posedáváš a měla bys polehávat ;-)

vlasy se mi taky mastěj příšerně a tolik beďarů co teď jsem v životě neměla ;-) aj kolegové v práci měli pitomý keci prej co to mám za vyrážku na čele a podobně ;-) tak jsem jim pak říkala že kdyby byli těhotný že maj taky a zklapli ;-) ale taky mě to štve a nic nezabírá. :-(

zuzu - ani to tvoje bahno nefunguje? a já už se chtěla zeptat co že to je za zázrak že si to taky koupím ;-)

holky telenovely fakt nesleduju ;-) to mě nepodezřívejte :-) byla jsem na lehký prochajdě, posbírat žaludy a břízu a udělám si doma nějakou podzimní výzdobu, ať to tu trochu ožije ;-)

tak všem přeji příjemný zbytek dne, omlouvám se že su tu jen na skok, ale když hodinu dočítáte to se pak blbě reaguje ;-))) zkusím se polepšit ;-)

zatím pac, možná vám to veledílo pak vyfotím ;-)

jo a ještě jsem si vzpomněla že mám z toho minulýho uzv taky fotku tak jí dám do galerky ;-) pac zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
12.10.06 15:25

daji
no bahno je moje poslední záchrana, je asi je ještě brzy soudit, zatím jsem si dala masku 2×
uvidím tak za týden až dva

jo a babička mi vypočítala jakousi podivnou metodou, že budu mít holčičku, ale vzhledem k tomu, že já i sestřenice jsme vyšly jako kluci a brácha jako holka, tak teda nevím nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.10.06 15:30

Daji, to je teda, tak najednou Tě ty kyčle chytly..to mi připomíná, že fakt nevím, co nás čeká, hlavně ať to všechno ve zdraví přežijeme:)
na tu pusu si kupuju kosmetiku z lékárny, normálně antiakné mlíko..jak puberťák, ale co máme dělat že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
12.10.06 15:38

Holky na to akné mě tak napadá tekutej pudr s mentolem…ma noc napatlat a je pokoj…prodávaj to v tubě cca 27,– :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí