Poradna duly
Jana Čurdová
Nito, konečně jsem dočetla celej dnešek, DaJana se fakt neozvala.
Věřím, že se doma nudíš. Máš aspoň vycházky? Jestli si dobře pamatuji, jsi doma kvůli špinění, tak to moc neuspěchej, ať se ti to zase nevrátí. To teď musíš mít vzorně naklizenou domácnost, navařeno,… ![]()
ahoj.
jste hodne ze na me myslite.
tak mam neschopenku na ty kycle. vychazky 4 hodiny denne, uf uf to neni ani na navstevu rodicu, je to pul hodiny cesty…no snad to nejak pujde…
neschopenku jsem zanesla osobne do prace…sefove se tvarili samozrejme jako kakabusaci, ale to se dalo cekat. nabidla jsem jim ze teda z domova neco muzu posolichat a prej odmenu za to dostanu..tak az uvidim odmenu tak se budu dle toho snazit…nicmene neco se udelat fakt musi, dodelat a vyrizovat…tak jinak by asi zkrachovali ![]()
jdu cumet na bednu a vymyslet program na dalsich 6 mesicu
papa
Dobré ráno…tak už jsem zase tu…je to hrůza vstávám ráno s Jakubem a vypravuju ho do školy, bydlíme hned vedle ní, ale u nás se učí od 7h strašnééé brrr…a co chuderky ty dojíždějící děti…
DaJana…tak mu zkus o kontrole říci o delší vycházky já mám 10-12 a od 14-18 h…To docela jde…Nevím jak moc chodí kontroly…zatím to nepokouším, ale na víkend potřebuji odjet za přítelem, tak to asi risknu ![]()
čau zenský, mám náladu pod psa neska, eh, me v práci stvou vsichni, sem se ráno pěkně stekla
DAJ - počki, jak dlouho budeš doma???? To už jako nafurt jo?????
jelena…no mě ta práce taky leží v hlavě , v úterý jdu na kontrolu a pořád pčemýšlím jestli nepůjdu do práce
jsou to hrozné stavy…a jak vymyslet co je dobře a co špatně???? Já ti fakt nevím ![]()
Ahojky ![]()
Jani - já jsem při prvním těhu krvácela v 9 - 10 týdnu, tak nevím, jak dlouho to může tripple testy ovlivňovat. No, jdu zítra.
Nito - někde jsem slyšela, že na těhotný kontroly nechoděj, ale je to takový jedna paní povídala
Daji - užívej si volno
Jelen - klíííd ![]()
čus baby:))) tak jakpak jste se vyspinkaly? tak já jsem ve 4:14 šla na záchod a od té doby ani ťuk.. chjo, teď bych chrápala..
jelčo, to jsou náladičky co? jednu chvíli v poho a pak bys vraždila.. to je normální..jednou z rodinky přišel mail, zrovna, když jsem byla totálně vytočená, že jestli se cítím emocionálně labilní, tak že je to normální
jsem málem rozmlátila klávesnici..
Dajčo, takže nemocenská až do konce jo?
misu…no právě, ale předpokládám, že v sobotu a neděli nikdo nepříjde, na přítele byli, ale v 9 dopoledne, on byl zrovna nakoupit…jak přišel tak tam volala, ale stejně mu to neuznali.....
žije sám, tak asi musí zajít hladem…sou to koně…pěkně je dořval a že příště mu teda dají ošetřovatelku. ![]()
misu a jak ti je? Je to v poho…co dnes žán vaří ? ![]()
Zabzu - ahoj, já spala celkem dobře, byla jsem včera nějaká unavená, budila jsem se až k ránu,jenou mě probudil vlastní smích, zdála se mi nějaká kravina. Ráno jsem ležela na zádech a ještě v polospánku si pohladila bříško a úplně jsem se toho kopce lekla, nějak mi teď přes víkend poskočil nahoru
Nito - Hopík je zatím hodnej, asi si sundal kopačky a milostivě posunul zadeček jinam
Žán si dělá snídani, ještě se neptal, co bysme si s Hopíkem dali. Jde dnes na noční. Já ještě nesnídala, ale už přemýšlím, co bych si dala
NITA - jak to myslíš, že nevíš co je správný? Jako jestli zůstat doma nebo jít do práce?? Jak kceš, ne? V práci budeš mít kačku navíc akorát, hehe
Teď mi Dan říkal, že ho v noci ten můj smích probudil
mě asi vážně hrabe, plodovka šplouchá
Ahoj holčiny,
tak vidím, že probíráte neschopenky…
Kdyby byly neomezené vycházky, tak neváhám a jdu hned, ale nedovedu si představit být půl roku doma. I když bych potřebovala umýt okna.....no ale to už mám domluvený s mamkou, prej to nemůžu dělat.
jinak všem gratuluji ke kontrolám!!!