Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
10.10.06 13:18

Mišu, to po mně chceš moc :D Emimino jsem objevila teprve nedávno , takže zatím prozkoumávám. Ale časem na to přijdu :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 13:22

JITI - noooooo, ty zrovna se musíš držet se sladkým, ty HUBENOURE HUBENÁ, ze se nestydíš, hehe.

MISU - jak si dopadla vůbec na kontrole?? OK?? Z čeho to krvácení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 13:24

DANIKA - já stáfkovala asi měsíc, než sem si metr udělala. Pripadalo mi to děsně dětinský a hloupý. Ale pak mi to mimino vlezlo až na mozek a ted už šišlám i na cizí psy. Takže asi tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.10.06 13:24

Klariso - díky za recept, takové jednoduché rychlovky miluju! Nenapadlo by mě hledat recepty na netu, můj hlavní zdroj je moje maminka, která je v důchodu a každý den tátovi vaří. Pořád sleduje časopisy a zkouší nějaké novinky - od ní je to pak zaručené.

Misu - s tím kopáním si pořád nejsem jistá. Občas mám pocit, jako že se tam něco převalilo, ale buď není až tak aktivní (což bych brala :wink: , byla by to příjemná změna) nebo je na něho ještě brzo.

Ještě jsem vám nepsala, že mě překvapilo, jaké má Přemek velké šlapky (nožičky :wink: ). Snad nebude mít půlmetrové nohy. Zaujala mě krásně viditelná páteř a pak ty obrovské ploutvičky :wink: . Jejda, to bude divné, utírat piňďu. Ještě abych začala studovat , jak se přetahuje pindík… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 13:25

jéé, sem na něco přišla, když se furt bojíte jestli tam toho mimina jeste máte (páč břicho není, nic se nehejbe a ták), tak si můžete udělat těhu test, hehe, takovej ten na zjisteni jestli ste v tom.
To su chytrá holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 13:27

JITI - taky nevím co s klukem 8O A to ho tam urcite mám… asi si ho manžel bude uklízet sám, dyž je taky chlap, ne? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 13:28

já mám tolik práce, ze nevím co dřív… jak tu není kolega, tak musím delat i jeho věci, se z toho asi zvencnu, panejo........
nevím čím začít, tak su tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.10.06 13:28

Jiti: presne :) … ty manipulace s muzskym zarizenim :lol: :lol: se taky desim :lol: … ale co, to vis, ze to zvladnes :wink: :lol: … ja si jeste na ten verdikt, jestli tam to muzsky zarizeni mimis ma :wink: , musim pockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.10.06 13:30

Jelen, tak tomu rikam spravny pristup k praci :wink: , jen tak dal :lol: :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.10.06 13:30

Jo holky a to jsem tady četla diskusi, že může ta kůžička co se má přetahovat zarůst a malý musí na obřízku 8O :roll: já chci holku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.10.06 13:34

saal: presne, tydle problemy znam od kamosek, co mam kluky :( … moji kamosky chlapecek na obrizce byl … ale on musel jit proto, ze tatinek je muslim … ale stejne … kvuli tomu je snad lepcejsi mit holcicku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.10.06 13:36

Klarisa - a co ona na to vůbec jí to nevadilo nebo už s tím byla smířená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.10.06 13:36

tak holky, zatim se loucim … mam raraska vzhuru :wink: jdu se mu venovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.10.06 13:38

Holky, s těma chlapečkama je to docela složitý, některý doktorky říkaj přetahovat hned, některý nesahat, vím o chlapčekovi, kterýmu se to zanítilo, další jde teď na to obkroužení, nejde mu přetáhnout. jsem pro přetahvání hned

Danika - na první stránce naší diskuze je popis, jak udělat metřík, kdyby ti to nešlo, jsme tu

jelen - odlouplo se mi kousek placenty, mám hematom, nesmím nic dělat a malýho přemlouvám, ať si aspoň sundá ty kopačky a nešťouchá do toho, zrovna na tom hematomu ráno seděl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.10.06 13:38

Klarisa - to je škoda mě zrovna usnula a nikdo tu není :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie