Poradna duly
Jana Čurdová
Mišu, to po mně chceš moc
Emimino jsem objevila teprve nedávno , takže zatím prozkoumávám. Ale časem na to přijdu ![]()
JITI - noooooo, ty zrovna se musíš držet se sladkým, ty HUBENOURE HUBENÁ, ze se nestydíš, hehe.
MISU - jak si dopadla vůbec na kontrole?? OK?? Z čeho to krvácení??
DANIKA - já stáfkovala asi měsíc, než sem si metr udělala. Pripadalo mi to děsně dětinský a hloupý. Ale pak mi to mimino vlezlo až na mozek a ted už šišlám i na cizí psy. Takže asi tak. ![]()
Klariso - díky za recept, takové jednoduché rychlovky miluju! Nenapadlo by mě hledat recepty na netu, můj hlavní zdroj je moje maminka, která je v důchodu a každý den tátovi vaří. Pořád sleduje časopisy a zkouší nějaké novinky - od ní je to pak zaručené.
Misu - s tím kopáním si pořád nejsem jistá. Občas mám pocit, jako že se tam něco převalilo, ale buď není až tak aktivní (což bych brala
, byla by to příjemná změna) nebo je na něho ještě brzo.
Ještě jsem vám nepsala, že mě překvapilo, jaké má Přemek velké šlapky (nožičky
). Snad nebude mít půlmetrové nohy. Zaujala mě krásně viditelná páteř a pak ty obrovské ploutvičky
. Jejda, to bude divné, utírat piňďu. Ještě abych začala studovat , jak se přetahuje pindík… ![]()
jéé, sem na něco přišla, když se furt bojíte jestli tam toho mimina jeste máte (páč břicho není, nic se nehejbe a ták), tak si můžete udělat těhu test, hehe, takovej ten na zjisteni jestli ste v tom.
To su chytrá holka ![]()
JITI - taky nevím co s klukem
A to ho tam urcite mám… asi si ho manžel bude uklízet sám, dyž je taky chlap, ne? hehe
já mám tolik práce, ze nevím co dřív… jak tu není kolega, tak musím delat i jeho věci, se z toho asi zvencnu, panejo........
nevím čím začít, tak su tady ![]()
Jiti: presne
… ty manipulace s muzskym zarizenim
se taky desim
… ale co, to vis, ze to zvladnes
… ja si jeste na ten verdikt, jestli tam to muzsky zarizeni mimis ma
, musim pockat
Jelen, tak tomu rikam spravny pristup k praci
, jen tak dal
![]()
Jo holky a to jsem tady četla diskusi, že může ta kůžička co se má přetahovat zarůst a malý musí na obřízku
já chci holku ![]()
saal: presne, tydle problemy znam od kamosek, co mam kluky
… moji kamosky chlapecek na obrizce byl … ale on musel jit proto, ze tatinek je muslim … ale stejne … kvuli tomu je snad lepcejsi mit holcicku …
Klarisa - a co ona na to vůbec jí to nevadilo nebo už s tím byla smířená ![]()
tak holky, zatim se loucim … mam raraska vzhuru
jdu se mu venovat ![]()
Holky, s těma chlapečkama je to docela složitý, některý doktorky říkaj přetahovat hned, některý nesahat, vím o chlapčekovi, kterýmu se to zanítilo, další jde teď na to obkroužení, nejde mu přetáhnout. jsem pro přetahvání hned
Danika - na první stránce naší diskuze je popis, jak udělat metřík, kdyby ti to nešlo, jsme tu
jelen - odlouplo se mi kousek placenty, mám hematom, nesmím nic dělat a malýho přemlouvám, ať si aspoň sundá ty kopačky a nešťouchá do toho, zrovna na tom hematomu ráno seděl ![]()