Poradna duly
Jana Čurdová
jíte čokolády? Může se to?
Strasne ráda bych si dala, ale nekcu ztloustnout....... ještě víc teda, he
Klariso - prosím nemohla bys napsat ten recept na lososa s tou omáčkou? Dala bych si hned
Mě teď ryby děsně šmakujou ![]()
Dík
Jelen - taky jsem se před chvílí ptala na Dajanu, asi je u toho doktora, nevím. Čokoládu můžeš, já na ní vůbec nemám chúť, na nic sladkýho.
Jelčo - kdyby jen čokolády, já úplně miluju všechno sladký, a protože jsem zatím zhubla asi 2,5 kg, tak se ve sladkým fakt neomezuju ![]()
Romcoo - čau, v sobotu odpoledne jsem projíždeli přes Libchavy, tak jsem si říkala, kde asi bydlíš, jeli jsem do Český Rybný
Misu: teeda, ty mas ale sikovnyho Zana
… no ten muj umi max uvarit caj
![]()
Klaris - přimlouvám se za ten receptík na bazalkovou omáčku.
Jeleno - kuře na paprice jsem měla taky a pěkně jsem se nacpala. Za hoďku jdem na plavání a odpo další akce, tak musím mít energii
. Čokoládu už asi 14 dnů můžu. Musím se dost brzdit. ![]()
Klari - ono mu teď nic jinýho nezbývá
Polívky zvládne, ty vaří rád, v neděli dělal bramboráky a taky se povedly. Jinak asi nic jinýho nevařil.
Romcoo … no ty se mas
… ja se snazim ve sladkym se omezovat
… ale dneska rano jsem se prevazovala … tak na nasi digivaze mam nastesti prirustek jen +0,5 kg …
… i kdyz ted bych si dala takovou Kindercokoladku
… jeste, ze ji nemam doma
![]()
Misu: no kdyby ten muj musel varit, tak bud jsme na ohrejvanejch mrazenejch pizzach nebo bude skakat k Cinanum pro nudle … ![]()
Jiti: ja ten recept nasla na netu … tak hned ho najdu ![]()
Holky, závidím vám chuť na čokoládu. Mně bylo ze začátku strašně blbě. Teď už je to lepší, ale čokoláda, kafe (prostě to, co jsem dřív milovala) mi nic neříkají.
Já budu mít dneska hospodskej smažák, to můžu ![]()
Klari - nudle od číňanů jsem měla v sobotu a můžu se po nich utlouct a ještě po tý jejich pálivý polívce, uáááá
Daniko - udělej si metr, ať máme hezky přehled ![]()
Jiti: je to desne jednoduchy
http://www.dama.cz/…i/recept.php?…
a dobroucky … teda aspon jsme si vsichni doma pochutnali
… ja lososa miluju
(koukam, ze ja ted miluju asi vsechno jidlo
… i kdyz koprovka je furt bleeeee
)
Misu: ja ty cinansky nudle taky miluju
ale jen ne v tehotenstvi … i v prvnim tehu jsem tydle cinsky bistra brala obloukem ![]()
Daniko: s tou nechuti k cokolade bud rada
![]()