Poradna duly
Jana Čurdová
mišu, zdá se mi, že tam tlamičku vidím..je skoro z profilu, jen trošku nakloněný k nám..
zabzu - tak to asi vidíme stejně, hm, je po Danovi. On je teď můj Žán, úplná hospodyňka
a hrozně ho to oslovení štve ![]()
Teda já jsem slepejš, já si myslela, jakou mě doktor udelal blbou fotku a on je tam celej obličejíček ![]()
Jo, ještě jsem zapomněla, už mám skoro jistě počítat s tím, že tripple testy vyjdou blbě
, takže Hradec králové mě asi nemine, jen teda nevím,jestli pojedu na plodovku nebo na maxi utz jako s Teri ![]()
mišu, no právě..je tam celý ksichtík..taky jsem ještě na to koukala..
jak to, že triple vyjdou blbě..kvůli tomu hematomu?
Zabzu - každý špinění nebo krvácení prý ty testy ovlivňuje a v důsledku toho vyjdou hodně často ty testy blbě. tenkrát s Teri se mě v HK ptali, jestli jsem nekrvácela, když mi testy vyšli špatně. No samozřejmě že jo, ikdyž už v 9. týdnu.
Dnes mi to doktor říkal taky, mám stím počítat
To mě teda ale se.. já nechci na plodovku!!!!! na ten utz klidně pojedu, ten je nádhernej, je tam všechno vidět úplně podrobně.
Mišu a na tom velkým UTZ se pozná to stejný jako z plodovky? Nám testy taky určitě vyjdou blbě - u dvojčat to tak prý většinou je. A amnia se úplně děsím ![]()
Danika - když vyjdou tripple testy špatně na rozštěpový vady, tak se chodí na genetický utz a když vyjdou špatně na downův syndrom, tak se chodí na plodovku. na tom utz koukaj na močový měchýř, na mozek, na páteř, břišní stěnu, rty, počítaj prstíčky, prostě na všechno. Naše princezna měla roztažený nožičky přes celou obrazovku, takže bylo krásně vidět i pohlaví
Udělali mi tenkrát tři fotečky zadarmo.
Mišu
já jsem měla NT + v pohodě, takže u mě to spíš bude ten ultrazvuk.
Ahojda vsem!
Misu: hned se musim mrknout na Hopika!!!!
Tak se ted poradne setri!!! At se ten hematon vstreba!!!!! … mne uz se nastesti vstrebal (a to jsem se ani nesetrila
) … drzim pesticky!!!
Jiti: velka gratulace k pindikovi
!
Zabzi: taky gratulace - k bouli
… no jo Ufounek roste, proste se mu u tebe v domecku libi ![]()
Danika: vitej!!!! Tyy jo dvojcatka
… na poprvy bych to taky brala … ted teda uz ne … k Niki dvojcatka … to by mne asi odvezli … ![]()
danika, jestli jsi měla NT v poho, tak Ti asi budou dělat UTZ, u dvojčat i plodovka nic moc nepoví..teda jsem slyšela..no, jsem zvědavá na ten triple, už se předem připravuju na pozitivní výsledek, však to furt říkají, že to tak může být..
Zuzi: jeden kram s tehu oblecenim v Praze je ve Vodickovy ulici … skoro uplne nakonci (na druhou stranu nez je Vaclavak) … jeste musim zapremejslet, jak se to jmenuje
… ach ta tehudemence
… ja si tam pri prvnim tehu kupovala katata … potrebovala jsem nejaky slusny na jednani s klienty … Jo a kde a co ucis??? To jsem zvedavka, co
![]()
Ahojky, jů vítám novou maminu, dvojčátka to je super ![]()
Danika - ty když tam máš dvě tak budeš mít už velké bříško ne ![]()
Zabzu - já chci taky bouli, já furt všechno obleču, můžu spát na břiše prostě nic ![]()
Mišu - gratuluji, že je to zatím v pohodě hlavně se šetři, uplňe čumím co se může stát při prvním těhu jsem si něco takového vůbec neuvědomovala, ale teď už Nika bude lozit všude sama i do vany ![]()
Saal - taky to tak dělám, žádné tahání. Před vanou máme schodek a pak jí jen přehodím nožky do vany. Jen když jedeme nakupovat, musím ji strkat do vozíku, což není nic moc a taky venku na houpačce to není asi ideální. ![]()
ajájaj, tak kolega se hodil na 14 marod, su tu ted sama na celý oddelení, se picnu, jen já a šéf ![]()
Se udřu k smrti!
Bych mu treba ted mohla rict, ze su v tom a ze treba zitra jdu na neschopenku, by to s ním rovnou seklo vo zem ![]()
Tak jdu na voběd, namky nam!
Úterý
Kuřecí vývar s masem a nudlemi
ble, nemám ráda kuřecí vývar..ale to už od děcka..
dala bych si …ty tvarůžky
![]()