Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
9.10.06 18:40

Klari - díky, koukám na novou fotečku NIkči, je to moc hezká holčička, takovej rarášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
9.10.06 19:24

tak dočteno ufff :-) jsem se u toho zapotila ;-) tož tak:

cífka: no konečně jsem pochopila to tvoje A, B, C… :D kolik chcete dětí? :lol: půjdete až do Zet? ;-) hehe.....ale je to pěkný, Amálka, Bořivoj, a teĎ TO bude Ctibor? ;-)

jelena - páni takže koncem týdne nebo jak…to řekneš v práci jo? ti nejde z pusy že jsi těhotná? ;-) já to taky tak neřekla. jsem řekla že pro ně mám novinku a že čekáme přírůstek do rodiny ;-) taky jsem neříkala že jsem těhu ;-) takhle to napsal manža v práci na mailu kolegům a mě se to docela líbilo…ti chlapi to maj takový jednodušší v tomhle…píšou prostě to jak to cejtěj a tak mi přišlo vhodné se inspirovat od chlapa ;-)

mišu držím pěstičky ať je zítra již vše v pořádku nicméně to neznamená že se přestaneš krotit!!! hezky polehávat kliďánko!!! ještě zvedáš malou venku na čůrání? tak jí nauč na bobek! bude to stejně muset potřebovat časem a ty si ušetříš břišní svaly!!!! grrrr jsi psala 11 kilo že má? :evil: koukej se hlídat!!!nebo tě prásknu na gyndě že nosíš 11 kilový „krabice“ ;-)

žabžo aj tobě držím pěstičky ;-)

manža konečně doma našel kreslení tož jdu na tu tabulku ;-) to je údajů, to je údajů ;-)
a Jiti - dík za inspiraci - tož odkaz bude ležet u mě v podpisu nebo někde pod mým profilem, uvidíme kam se vejde..a kolonka klidně může být, už jsem o ní přemýšlela jenže je to takový nic neříkající. 1) ne každý jí bude aktualizovat zavčasu 2) proto taky nebude nikdo vědět že např. ty 3 přibraný kila byli ve např. 14. týdnu…bude to hodně zastaralý údaj ale můžu ho tam dát ;-) uvidíme, třeba se to osvědčí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 19:36

Daji - díky moc, naše malá naštěstí čůrá sama, má 23 kg, to bych nerozdejchala :lol: . Já jsem si to podělala tím, že jsem tahala matrace a uklízela jak šílená a pak jsem strávila hektickou sobotu cestováním a už byl průser na světě. Holky, hlavně opatrně, mě se to vymstilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 19:36

misunka…nevím ale vyšetřoval mě tím vnitřním UTZ…nic prostě neviděla tak to asi usoudil…má leta praxe…kdyby to bylo v děloze, to by viděl…pěkně mi to tam prošťournul…ale prej to taky b¨ývá jak se roztahuje děloha, ale u mě je to prej asi psychického rázu…proto mě nechal doma z té práce…je to tam fakt o nervy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 19:39

Nituš - mě právě bylo divný, že do mě ani nešáhl, co kdybych se otvírala? Ale na utz taky nic špatnýho neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 19:42

misunka neboj…na tom vnitřním UTZ vidí úplně všechno…když jsem špinila s Jakubem…tak do mě nesáhl snad celé těhu a jen mě vyšetřoval tím UTZ. Je to šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 19:44

Nito - díky, jdu ležet a koukat na Pojišťovnu, zítra dám vědět. Mám cukání se zeptat na pohlaví. Dobrou noc a přeji vrtící se miminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 19:50

Misu…jasně…hned ráno podej hlášení a zeptej se jestli tam je " šulín" :lol:
Jsem zvědavá…Já se taky zeptám, ale až v tom 20tt, dřív to asi vidět nebude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
9.10.06 20:02

mišu - jsem si tě s někým spletla ;-) sorís :lol: to je vlastně fakt, ty už máš starší dítko ;-)

tak v podpisu mám adresu aktualizované tabulky

a tady hříšnice co nepíšou ;-):

Alainka
Amalka1
anet
Hanelle
kkaktus
klarus
Nuny
sabik - prosím o doplnění informací sabíku ;-)
sun
Zdenule1 - tak kde se flákáš? jsme tě ani nestačili poznat???
marjanka - to samý ;-) nováček a hned zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.10.06 20:05

Tak pro nedočkavé - červík má „pindíka a pytlík“ - říkal pan doktor. Viděla jsem to osobně a potvrzuju - má to tam!

Když jsem šla na kontrolu po porodu, říkal mi doktor, že si příště mám přijít pro chlapečka. Tak jsem mu hned po pozitivním testu říkala, že si teda jdu pro toho chlapečka. Asi si to pamatuje, protože dneska říkal na celou čekárnu „tak pojďte, podíváme se na toho chlapečka“. Na UTZ zkontroloval srdce, ledviny, žaludek a pak zaměřil mezi nožky a byly tam krásné dva čudlíky - jeden prý pindík, druhý pytlík. Míry nevím, v tu chvíli jsem neměla myšlenky na to, abych se zeptala. :wink:

Další kontrola 13.11.- ve 21tt, prý velký UTZ se zaměřením na srdce a odběr krve na toxoplazmózu, protože jsem ji neprodělala, což je prý rizikové.

Chlapečka jsem chtěla, ale teď mám zvláštní pocit z toho pindíka 8) Ale ten pocit je rozhodně pozitivní - takže hrdě HLÁSÍM DO SVĚTA, ŽE TADY ROSTE PŘEMEK!!! Jinde to říct nemůžu, manžel to nechce vědět, ach jo. Ale už teď vím, že bude nadšený, kluka chce určo víc.

Jejda, já mám takovou radost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
9.10.06 20:20

Jiti paráda :-) :P :P :P jupíííííííí první mimísek s pindíkem ;-) gratuluji Přemkovi i tobě jak jste to zvládli ;-) tvé nové údaje doplním příště ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 07:32

holky, zdravím, včera už jsem nestíhala doma na PC, tak netrpělivě koukám, co a jak..
mišu, dneska držím palce..
Jiti, gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: hlavně k Přemkovi.. ty brďo, já už se nemůžu dočkat toho svého ufonka milovaného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
10.10.06 08:01

jiti…jjjůůů já ti závidím…teda piňdíka ne :oops: to už máme, ale že to víš…já chcu holčičku¨… :oops:

misu…myslím na tebe a držím palíky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 08:12

nito čáááu:))dneska mám výbornou náladu a to taky díky Tobě :lol: tak dík :lol: :lol:
normálně jsem zjistilia, že mám vleže pořádnou bouli v podbřišku..vylezla doslova přes noc..úplně čumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
10.10.06 08:13

zabzu… 8O jak díky mě???? :?: Ale je fajn, že máš dobrou náladu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie