Poradna duly
Jana Čurdová
Klarisas…jasně ber to logicky…pokud jsou špatné testy ve 16tt tak jsem jde na plodovou vodu, ale kdo má dělaný NT ve 12tt tak to má proto aby na tu plodovku nemusel…tudíž tyto testy jsou nejpřesnější a dál nemá smysl nic vyšetřovat ![]()
NITA - si veterinář? hehe
DAJ - jejda, kočenooo, aby tě ani nenapadlo v nákým návalu „špatnýho svědomí“ jim říct v práci, ze klidně jim budeš pracovat doma!!! Jen at to navrhnou sami vč. výdělku či prémie. Nebud hloupá. Já v tvým věku sem taky kdeco plácla a pak mě to mrzelo. Az jsem stárla a moudřela, tak sem se naučila držet jazyk za zuby.
Koukej mlčet, at se vymáčknou sami vč. ohodnocení!!!
KLARISA - já jdu ve čtvrtek do poradny, se kci právě na todle zeptat, na ty triple testy, jestli to není zbytečný, mám fakt chytrou MUDr, dám na ni. Ale urcite to není potreba, kdyz NT bylo OK.
I když, ten doktor se taky mohl zmejlit ![]()
Spíš na ty triple půjdu, právě abych nemusela na tu blbou plodovku.
me odpoledne vzdycky začnou tak tak bolet záda, eh, to je děs.
Právě sem malýmu poslala půl litra jogurta vod jogobelly, si mladej pošmákne
Ryby se ale nedočká, ups ![]()
jelčo, jsem se Tebou inspirovala a ufonovi taky poslala půlkilový jogurt.. ten Hollandia, mňaaam..teď ještě hrozno a můžu letět..na záchod ![]()
jelčo
ty vtipe
prej v mém věku ![]()
no právě že mi došlo nebýt blbá
ale já se neztratím neboj
jsem potvora…asi je budu napínat že nevím jak to bude a taaak a třeba ať se ozvou sami až něco budou chtít
snad je napadne aj to ohodnocení ale pochybuju. jsou to trubky ti naši šéfici fakt že jo…
klariso tak vidíš -) máš tu samý půldoktory tak se na ty tripple asi vyprdni ![]()
Nita dělá určitě sestřičku u zubaře
proto půldoktor
hehe
jelena…veterinář teda né…jen je matka zdravotní sestra a to je děsná věc v rodině…brr.
Daj jelena má pravdu…ani necekni… ![]()
Holky…na výplatní pásce mám vždy napsaný denní základ v případě nemoci…je to podle dnů…myslíte, že se můžu na to spolehnout? Zajímá mě teda hlavně ten od 15 dne pᚨč budu doma asi dýl
Koukala jsem že je to počítaný z průměru za 12 měsíců a né kvartálně jak to bylo dřív…
Ale já tu jsem zaměstnaná od února, tak teda nevím jak to je.
Ale študovala jsme mateřskou a tam se to počítá jen od posledního zaměstnavatele za odpracované dny…max 12 měsíců.
ZABZU - Jo, ten Hollandia je bezvadnej, dávám si do nej marmošku merunkovou vod rodičů co ji upekli, namky nam.
Mám dotaz - v lednici mám dva velké jogurty Hollandia co minulý měsíc prošly, to je blbý co? Asi to jest nebudu.......
ale musim to zlikvidovat driv, nez na to prijde mladej, je v tomdle děsně upjatej - jak najde neco v lednici co prošlo či co má nedejbože malilinkou plíseň, tak řve jak tur, jak su neschopná hospodyně atd… eh
Jenze dyz nám vsici vozej tolik jídla, rodicové atd, nestíháme to jíst, jemu taky abych furt ukazovala v lednici co vsecko je načatý at to kouká spapat.......mno, ale je fakt ze nestihám se starat vo domácnost moc, lítám jak hadr - práce, psi, druhá práce, mladej, druhej mladej, stavební práce doma, eh a to mám doma vcelku uklizeno si myslím narozdil vod jinech, hehe
tak já už letím..domů
musím toho strašně moc stihnout..
DaJi, dobře uděláš..však oni se ozvou..takhle bys jim dělala z domu poskoka..
co se týče nemocenské, tak vůbec netuším, jak se to počítá..hele nituš, jak mi přijde, a to by měla co nejdřív, tak Ti dám vědět
joj, to bude almužna..ble
DAJ - tak voco, ze jim to budeš dělat zadara, páč si netroufneš hájit svoje pupkkový práva!! hehe
(… já tě vyštengruju tak, že si vo něco řekneš, hehe, to je účel)
jelčo, to už necpi.. vyhoď to.. jojo, to znám, taky nestíhám..akorát v sobotu jsem uklidila, hurá.. jak neschopná hospodyně? tak mu to všecko naservíruj, ať to sní než se to zkazí ![]()
tak pa, já už fakt letím:)
NITA - „Ale študovala jsme mateřskou a tam se to počítá jen od posledního zaměstnavatele za odpracované dny…max 12 měsíců.“
JAK TO MYSLÍŠ??? Já myslela, ze do materské se mi počítá posl. 12 měsíců at jsem byla ve dvou či v jedné práci. Takze ty říkáš, že se počítá na mateřskou průměr jen z posledního zamestnavatele??? I kdyz když půjdu na materskou tak tu budu dělat jen nákých 9-10 měsíců?? FÁKTT???????????
Daji
a nešlo by, že bys měla „homeoffice“, tedy pracovala bys doma?
třeba jen pár dnův týdnu
tak jsem prostudovala UZ z jiných měsíců a našla jsem i snímky okolo 12tt, co vypadaly podobně jako ten můj že by se daly počítat prstíky, to ne, ale ručičky a nožičky poznat jsou
tak mu dám asi vybrat, aby věděl, co ho čeká, jestli mu to stojí za to
holky vám všem se mimi na UZ v 12tt hýbal?
nebo to mu slibovat taky radši nemám? ![]()
ZUZ - hejbat se nemusí, může taky spát, prej půl hodky se hejbe a půl hodky spí, mi říkal soused náš, hehe.
Vůbec se s ním nepárej, já mu doma taky naservirovala, ZE PROSTĚ PŮJDE SE MNOU POZDRAVIT MLADÝHO A HOTOVO. Zádný at si vybere či ne, krucinál, nejdete prece do kina.
Jen at maže. Bude to mít výborné následky - začně tě nosit na rukou, to ti garantuju ![]()
Jelena…jojo je to tak…našla jsem i nějakej příklad ale nevím kde to bylo…prostě tam byla nějaká baa ta byla 5 měsíců u nějakého zaměstnavatele…a ještě marodila…Tak jí hrubou mzdu podělili těma skutečně odpracovanejma dnama.....ale jsou tam ještě nějaké stropy..Ale v podstatě by to mělo být stejné jak nemocenská po 15 dnech což je 69% hrubé mzdy ne? Já mám právě na pásce nějaký denní průměry je tam psáno za 12 měsíců, tak je to asi ta poměrná část